Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Stijlvol een chalet inrichten

Je hebt een chalet gekocht en nu is het tijd om de chalet stijlvol in te richten. Waar moet je beginnen? En hoe krijg ik het interieur stijlvol? In deze blog lees je hier meer over!

modern interieur

Diverse stijlen die we kunnen toepassen

In het land van interieurs zijn er ontzettend veel stijlen te kiezen. Stijlvol een chalet inrichten is afhankelijk van smaak. Smaken verschillen nu eenmaal en jouw smaak is van belang bij het maken van de juiste keuzes. Het is dus heel belangrijk om de tijd te nemen voor het uitzoeken van de juiste stijl die past bij jou, jouw recreatiewoning en het soort huurders wat er zal verblijven.

Een aantal veel voorkomende stijlen die wij toepassen wanneer we een chalet inrichten zijn;

  • Boho chic
  • Ibiza stijl
  • Landelijk
  • Hotel chique
  • Scandinavisch

In een volgend blog gaan we er dieper op in hoe je ontdekt welke stijl er bij jou past.

eetkamer

Welke meubels gebruiken we wanneer we een chalet inrichten?

Stijlvol een chalet inrichten doe je met de juiste meubels. De meubels die je in een chalet gebruikt hebben als eerste eigenschap dat ze hufterproof zijn. Dit klinkt natuurlijk totaal niet sexy, maar is wel een vereiste om te voldoen aan de kwaliteitseisen van een gemiddelde vakantiewoning. Door te kiezen voor een hufterproof meubel zorg je ervoor dat de kwaliteit van jouw vakantiewoning op peil blijft. Dit is belangrijk zodat jouw gasten niet voor verrassingen komen te staan.

De tweede eigenschap is dat de meubels moeten passen binnen de stijl die jij kiest wanneer je een chalet gaat inrichten. In een Ibiza stijl kies je namelijk niet voor een mango houten tafel met stalen vierkante poten. Deze valt weg in deze stijl en zal dan ook niet geschikt zijn. En als belangrijke laatste stap is het goed om rekening te houden met het aantal gasten dat in jouw woning verblijft. Zijn er voldoende zitplekken in de zithoek? En heeft iedereen aan de eettafel een plekje?

Laat je volledige vakantiepark inrichten door Compleet in Stijl

Om jou te helpen bij het inrichten van jouw chalet, vakantiewoning of meerdere vakantiewoningen helpen wij graag. Ons team van interieurstylisten is op de hoogte van de trends en heeft deze vertaald naar een assortiment specifiek voor de recreatiebranche. Daarnaast zijn wij, door onze jarenlange ervaring, op de hoogte van de spelregels in de leisure en stellen wij daardoor de juiste vragen!

Altijd voldoende inventaris

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Zo ook op jouw vakantiepark. Door te kiezen voor een goed uitgedacht breukbeheer concept zorg je ervoor dat je niet meer misgrijpt! Een bordje, mok of glas is gemakkelijk vervangen door een breukbeheerkast op locatie. Wil je hier meer over lezen? Ga dan naar breukbeheer.

Neem contact op

Wil je jouw chalet, bungalow, vakantiehuis of vakantievilla opnieuw laten inrichten? Dan ben je bij Compleet in Stijl aan het juiste adres. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wil je meer weten? Ik help je graag!

Mijn naam is Janet en ik help je graag. Bel of stuur een mailtje!