Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Stap voor stap Compleet in Stijl

Ontdek op welke manier wij zorgen voor een ingerichte vakantiewoning, die klaar is voor gebruik. Geef het uit handen, zonder dat je dit onder aan de streep meer kost. Benieuwd hoe we dit doen?

Stap 1
Kom kennismaken of deel jouw aanvraag

Wil je graag vrijblijvend kennismaken? Je kunt gemakkelijk direct online jouw afspraak inplannen, maar het allerleukst vinden we het als je ons belt! We ontvangen je graag in de ruim 4200m2 grote showroom van Dutch Interior. Neem de tijd om zelf rond te kijken, onze stylist is beschikbaar voor vragen en advies.

Wil je direct een aanvraag doen? We kunnen jouw aanvraag tijdens een bezoek, maar ook telefonisch, bespreken. Deel de wensen en eisen van jouw project en wij gaan aan de slag.

Neem contact op

interieur vakantiewoning

Stap 2
Offerte en interieuradvies

Vrijblijvende offerte? Op basis van de kennismaking en de gedeelde informatie, gaan wij graag aan de slag met een eerste vrijblijvende offerte.

Uitgebreid interieuradvies? Dat kan natuurlijk ook. Na maximaal twee inspiratiesessies van 1,5 uur in de showroom, maken wij een uitgebreid plan. Bij afname van een compleet interieur- en inventaris is het interieuradvies (t.w.v. €477,95) geheel gratis. Het interieuradvies bestaat uit:

 • Plattegronden
 • Digitale collage met materialen, kleuren en producten
 • Lichtplan
 • Meubelplan en inventaris overzicht

Bekijk onze voorbeeld offertes

 

Stap 3
Controle en bestellen

Samen zorgen we er voor dat de offerte geen twijfel meer laat bestaan. Alles compleet? Dan ontvangen wij graag jouw bevestiging op de offerte.

Wat gaan we doen na een bestelling:

 • Lever en montage planning vastzetten
 • Raam- en vloerbekleding inmeten
 • Verzenden van de orderbevestiging en 60% aanbetalingsfactuur.
 • Inkopen van alle producten

Stap 4
Levering en montage

Tijdens het wachten op de levering en montage houden we contact. In de weken en dagen voor de levering, hebben we contact over de volgende onderwerpen:

 • Afstemming van levering en montage
 • Bevestiging leveringsvoorwaarden
 • Verzenden 30% factuur, uiterlijk betaald op de dag van levering

Tijdens de levering en montage, variërend van 1 tot 3 dagen, zijn onze interieurmonteurs graag alleen in de woning aan het werk. Zo kunnen zij zich volledig focussen op het inrichten van jouw complete interieur.

 

 

 

Stap 5
Oplevering

Onze monteurs, soms samen met onze interieurstylist, zorgen dat de woning klaar is voor gebruik. Samen met de hoofdmonteur wordt de gehele woning aan de hand van de order gecontroleerd.

Mochten er onverhoopt opleverpunten zijn, spreken we duidelijk af wanneer deze worden opgelost. Pas na volledige oplevering zenden wij de laatste factuur van 10%, met daarop de specificatie van alle producten.

Het genieten kan beginnen! Jouw woning is helemaal klaar voor gebruik!

 

Stap 6
Garantie en Compleet in Service

Wij staan voor persoonlijk contact, ook ná de levering van jouw interieur en inventaris. Neem daarom gerust contact op over:

Garantie. Komen gebreken aan het licht? Wij kunnen garantie leveren zolang onze leverancier ook garantie geeft.

Service. Want wat mooi is, moet ook mooi blijven. Tijdens een Compleet in Service bezoek, voeren we kleine reparaties uit, draaien we de schroeven aan én kunnen we stoffen schoon maken met onze stoomreiniger. Op die manier voorkom je hoge kosten op de lange termijn en blijft jouw interieur zijn waarde behouden.

Ontdek wat klanten vertellen...

 
Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Diane Ranselaar
Diane Ranselaar
10:20 09 Feb 23
Compleet in Stijl heeft ons geholpen met de inrichting van ons vakantiehuisje. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, hebben bijna alle meubels en accessoires in huis en denken met je mee. De service is top!
Hans Mulder
Hans Mulder
13:24 27 Sep 22
Op enthousiaste- en professionele wijze heeft het team van Compleet in Stijl ons geholpen bij de inrichting van onze vakantie lodge. Het leveren, inrichten en montage verliep soepel en deskundig. Ook de nazorg is uitstekend. Kortom we zijn erg happy en tevreden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Dirk Jan Thoutenhoofd
Dirk Jan Thoutenhoofd
13:38 14 Sep 22
Compleet in Stijl heeft vanaf moment '1' een professionele indruk op mij gemaakt. 'Verstand hebben van design en trends'voor wat betreft inrichting, de juiste 'vertaalslag' kunnen maken zodat mijn wensen terug komen in het inrichtingsplan en een 'pro-actieve' houding in het gehele proces van een vlekkenplan --> inrichtingsconcept --> tot de uitvoering; ik voel me gehoord en gezien en mijn woning is met recht 'Compleet in Stijl' ingericht!
Niels Verschuur
Niels Verschuur
12:23 14 Sep 22
Goede service, daadkrachtig en flexibel.Bestelling geplaatst en kreeg vlot een reactie terug. Na wat wat heldere communicatie heen en weer snel tot een bestelling gekomen. Snelle levering, goedkoop en goede produxten
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Ga aan de slag!

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.

Afspraak maken

Goede fotografie van je vakantiewoning is rendement verhogend

Je woning is klaar voor gebruik. Waneer je wilt verhuren, wil je een goed rendement behalen. Met goede fotografie;

 • heb je gemiddeld 24% meer boekingskans
 • kun je 10 tot 15% hogere tarieven vragen
 • heb je gemiddeld 32% hogere bezettingsgraad

Meer informatie over fotografie