Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl

Stap voor stap compleet in stijl

Wij hechten veel waarde aan transparantie en houden het graag persoonlijk. Om een kijkje te geven in onze werkwijze hebben wij deze in stappen voor jou uiteengezet.

Stap 1
Neem contact op en plan jouw gratis adviesgesprek

Je kunt gemakkelijk direct online jouw afspraak inplannen, maar het allerleukst vinden we het als je ons belt! Een van onze collega’s neemt dan de telefoon op en kan alvast jouw meest belangrijke vragen beantwoorden. Graag plannen zij een afspraak in met een van onze verkoopadviseurs.

Tijdens deze afspraak in de showroom van wel 4200 vierkante meter, nemen wij uitgebreid de tijd om je te leren kennen. Wanneer je de voordeur binnenkomt zie je direct de eerste producten uit de collectie al staan! Onze interieurstylist neemt graag de basisdingen met je door. Wij horen graag van jou welke vragen je hebt en beantwoorden die graag. Na afloop aan deze kennismaking ben je vrij om onze showroom te bekijken voor inspiratie of direct door te pakken met onze interieurstylist om het besproken advies concreet te maken in het interieuradvies.

Neem contact op

 

interieur vakantiewoning

Stap 2
Interieuradvies en maatwerkofferte

Het is tijd om de diepte in te duiken. Voor ons interieuradvies vragen wij een eenmalige investering van € 477,95. Deze kosten komen te vervallen bij afname van een compleet interieur- en inventarispakket t.w.v. minimaal € 7000,-. Het interieuradvies gaat gepaard met maximaal twee inspiratiesessies van 1,5 uur. Tijdens deze gesprekken loop je door de showroom en vragen we naar jouw persoonlijke wensen. Wat vind je mooi? Waar word jij enthousiast van? Waar zie jij jezelf al op zitten in jouw vakantiehuis? Over smaak valt natuurlijk niet te twisten! We geven je advies over stofkeuzes, productkeuzes en beantwoorden al je vragen.
Samen bepalen we welke vormen van uitwerking nodig zijn. Denk daarbij aan een plattegrond, lichtplan, meubel- en inventarisplan en een digitale collage voorzien van materialen, kleuren en producten. Deze adviesgesprekken zijn inclusief het inmeten van maatwerk producten op locatie.

Is het plan helemaal compleet en naar wens? Dan ontvangen wij graag jouw bevestiging op de offerte. De kosten voor het interieuradvies vervallen daarmee.

Stap 3
Order

Nadat wij jouw akkoord op de offerte hebben ontvangen vieren we een feestje!

Daarna sturen wij de eerste aanbetalingsfactuur. De eerste aanbetaling bestaat uit 60% van de orderwaarde. Alle bestellingen zetten wij klaar in ons systeem en als de aanbetaling bij ons binnen is sturen wij al die bestellingen de deur uit. Op basis van de levertijden en de beschikbaarheid in onze agenda plannen wij, in overleg met jou, een leverdatum in. Eventuele bijzonderheden bespreken we direct in de eerste weken na het akkoord, zodat we niks aan het toeval overlaten.
Wij ontvangen alle producten in ons magazijn en houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen.
Drie weken voor de levering nemen we contact met je op om de laatste details af te stemmen. Denk hierbij aan hoe wij toegang tot de woning krijgen, of de woning via een verhard pad bereikbaar is en of er elektra, verwarming en stromend water aanwezig zijn. Ook plant diegene met jou een eerste oplevermoment.
De tweede aanbetaling wordt twee weken voorafgaand aan de levering verzonden. Dit bedraagt 30% van de totaalorder. Deze aanbetaling moet bij ons binnen zijn voor de eerste leverdag.
Heb je tijdens dit proces nog wijzigingen, vragen, of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag.

Stap 4
Levering en montage

Alle bestelde producten zijn bij ons binnen en plaatsen wij in onze bakwagen. Tijdens de montage, van gemiddeld 1 tot 3 werkdagen, zijn onze interieurmonteurs graag zonder derden in de woning aanwezig. Zo kunnen zij zich volledig focussen op het creëren van een compleet interieur. Onze interieurstylist komt, indien nodig, op de laatste dag langs om de puntjes op de i te zetten. Samen met de hoofdmonteur loop je de gehele order door en wordt deze gecontroleerd. Ons streven is altijd om de woning in één keer compleet op te leveren. Ondanks de hoge kwaliteit van onze producten kan het weleens gebeuren dat er iets beschadigd is of dat er andere gebreken aan het licht komen. Eventuele gebreken worden direct vastgelegd en je bespreekt een volgend oplevermoment.
In diezelfde week, of de eerstvolgende werkdag, ontvang je hiervan nog een digitaal verslag, zodat je dit thuis nog eens rustig kunt nakijken.

De eventuele opleverpunten worden allemaal opgeleverd en we zorgen voor een tevreden eindresultaat. De laatste factuur (10%) wordt daarna verzonden met daarop de specificatie van alle producten.

Het genieten kan beginnen! Jouw woning is helemaal klaar voor gebruik. Gefeliciteerd!

Stap 5
Garantie en servicebezoek

Het kan gebeuren dat producten beschadigen, breken of dat er op lange termijn een gebrek aan het licht komt. Neem dan contact met ons op. Wij kunnen garantie leveren zolang onze leverancier ook garantie geeft. Maar ook daarna kunnen wij je altijd voorzien van advies en zijn onze interieurmonteurs beschikbaar om service te bieden. Breuk van inventaris kan worden aangevuld vanuit ons breukbeheer. Dit kunnen we inrichten in een afgesloten kast in jouw woning, of bij de receptie van het park.

Een periodieke controle is bij ons standaard. Onze interieurmonteur komt in jouw woning langs en controleert alle producten op slijtage en vlekken. De schroeven worden aangedraaid, we controleren of alles nog op de juiste plek hangt en checken of er gebreken zijn aan producten. Ook nemen ze professioneel reinigingsmateriaal mee, zodat bijvoorbeeld het vloedkleed, zitelementen en de matrassen kunnen worden gereinigd middels stoom. Na dit bezoek brengen wij een advies uit hoe je het inventaris actueel en representatief kunt houden. Want wat mooi is, moet ook mooi blijven. Zo voorkom je hoge kosten op de lange termijn en blijft jouw interieur zijn waarde behouden.

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.

Ontdek wat klanten vertellen...

Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Diane Ranselaar
Diane Ranselaar
10:20 09 Feb 23
Compleet in Stijl heeft ons geholpen met de inrichting van ons vakantiehuisje. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, hebben bijna alle meubels en accessoires in huis en denken met je mee. De service is top!
Hans Mulder
Hans Mulder
13:24 27 Sep 22
Op enthousiaste- en professionele wijze heeft het team van Compleet in Stijl ons geholpen bij de inrichting van onze vakantie lodge. Het leveren, inrichten en montage verliep soepel en deskundig. Ook de nazorg is uitstekend. Kortom we zijn erg happy en tevreden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Dirk Jan Thoutenhoofd
Dirk Jan Thoutenhoofd
13:38 14 Sep 22
Compleet in Stijl heeft vanaf moment '1' een professionele indruk op mij gemaakt. 'Verstand hebben van design en trends'voor wat betreft inrichting, de juiste 'vertaalslag' kunnen maken zodat mijn wensen terug komen in het inrichtingsplan en een 'pro-actieve' houding in het gehele proces van een vlekkenplan --> inrichtingsconcept --> tot de uitvoering; ik voel me gehoord en gezien en mijn woning is met recht 'Compleet in Stijl' ingericht!
Niels Verschuur
Niels Verschuur
12:23 14 Sep 22
Goede service, daadkrachtig en flexibel.Bestelling geplaatst en kreeg vlot een reactie terug. Na wat wat heldere communicatie heen en weer snel tot een bestelling gekomen. Snelle levering, goedkoop en goede produxten
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader