Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl

Wat leuk dat je onze klant bent!

Wat gaaf dat je ons zo vertrouwd, dat we je onze leveringsvoorwaarden kunnen laten lezen. Hieronder leggen we transparant uit hoe wij te werk gaan en wat er van jou verwacht wordt.

Wat gebeurt er nadat je akkoord geeft op de order?

Gefeliciteerd! Je hebt akkoord gegeven op de offerte en wij mogen voor je aan de slag gaan. Wij zijn altijd  trots als iemand ons het vertrouwen geeft om zijn hele interieur en inventaris bij ons af te nemen. We zijn ons bewust van dit traject en pakken dit dan ook erg zorgvuldig aan. Zoals wij willen dat er bij ons thuis wordt gewerkt, zo werken wij ook voor jou.

Na jouw akkoord versturen wij de eerste aanbetalingsfactuur. Dit is 60% van het totaalbedrag van de order. Deze aanbetaling vragen wij zodat wij direct alle producten voor jou kunnen bestellen en op die manier een zekerheid inbouwen voor de levering.

Vanaf het moment dat de aanbetaling bij ons binnen is gaan wij over tot het bestellen van alle producten volgens jouw order. Mochten er tijdens dit bestelproces bijzonderheden aan het licht komen, dan bespreken we die met jou. Afhankelijk van jouw voorkeur en onze planning komen we samen tot een oplossing.
Voorbeeld; je hebt stoel X besteld bij de eettafel, maar blijkt dat deze niet op tijd kan zijn voor de levering. Je hebt dan de keuze om andere stoelen te bestellen, de gehele levering op te schuiven of om deze producten nageleverd te krijgen. In de meeste gevallen kunnen wij ook leenmeubilair aanbieden, zodat jouw woning wél verhuurd kan worden.

Het grote uitkijken is begonnen

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Wij houden van een goede voorbereiding en zorgen er altijd ruim van tevoren voor dat alle producten bij ons op voorraad zijn. Zo weten wij zeker dat wij op het moment van leveren alles in één keer kunnen leveren en monteren.

Er zijn een aantal voorwaarden cruciaal om voorafgaand aan de montage in orde te maken. Hierin vragen we jouw medewerking. Wanneer er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan en de montage kan niet plaatsvinden berekenen wij hiervoor een vergoeding. Per verloren montagedag berekenen wij € 690,- excl.  btw, in het geval van twee monteurs. Wanneer er meer monteurs niet kunnen worden ingezet wordt dit € 345,- excl. btw per monteur.
Omdat onze agenda minimaal 12 weken in het voren wordt ingevuld, kan het dan dus zijn dat het 12 weken duurt voor er weer een plek is in onze agenda.

Het is dus van groot belang voor een soepele levering om te voldoen aan deze voorwaarden;

Wat wordt er van jou verwacht?

  • De entree van de woning is toegankelijk middels verharde wegen en paden.
  • Tijdens de afleverdata zijn er geen andere personen aanwezig, tot het moment van oplevering.
  • De ruimtes zijn verwarmd (min 15 graden), toegankelijk, schoon en er is licht aanwezig.
  • In de woning is stromend water, elektra en een toilet beschikbaar.
  • Vloer; in het geval van het leggen van PVC stroken over een vloer wordt de minimum temperatuur van 18 graden gevraagd. Ook moet de betonvloer minimaal 6 weken zijn uitgehard. Is er sprake van vloerverwarming, dan moet ook het opstookprotocol zijn uitgevoerd.

Mocht het niet lukken om te voldoen aan deze voorwaarden, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk, maar minimaal 21 dagen van tevoren.

Onderaan deze pagina leggen we uit waarom wij deze voorwaarden zo belangrijk vinden.

Vragen? Lees ze hier, of neem contact op!

Wat is de levertijd?

Wij kunnen leveren tussen 6 en 22 weken. Dit is afhankelijk van de producten die worden gekozen. Onze levertijd is afhankelijk van het product met de langste levertijd. Hoe eerder je dus bij ons aanklopt, des te meer je de producten kunt kiezen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij leveren altijd in overleg met jou. Bel ons gerust als je meer informatie nodig hebt.

Wat gebeurt er tijdens een montage?

Afhankelijk van de grootte van de woning en de omvang van de order, zijn wij tussen de 1 en 4 dagen aanwezig in jouw recreatiewoning. Onze monteurs halen op dag 1 de sleutels bij je op, of bij de beheerder, en zorgen dat alle producten worden uitgepakt, gemonteerd en op de juiste plaats gezet. Onze interieurstylisten kijken mee om de puntjes op de i te zetten.

Wij streven er altijd naar om de woning in één keer op te leveren. Samen met de hoofdmonteur loop je aan het einde van de montage de woning door. Ondanks de hoge kwaliteit van onze producten, kan het weleens gebeuren dat er iets beschadigd is, of dat er andere gebreken aan het licht komen. Tijdens dit gesprek met de hoofdmonteur worden deze punten direct vastgelegd en bespreek je samen een volgend oplevermoment. Je ontvangt van ons ook een digitaal verslag om het allemaal thuis rustig nog door te lezen.

Jouw taak is vooral genieten van een compleet en stijlvolle vakantiewoning, die ook écht klaar is voor vakantie.

Neem contact op!

Waarom deze voorwaarden?

Stap 1
Verharde wegen en paden

Je hebt geïnvesteerd in goede meubelen. Meubelen die tegen een stootje kunnen. Producten die bestand zijn om langere tijd in een verhuurobject te gebruiken. Die producten zijn over het algemeen zwaarder dan gemiddeld. Om zorgvuldig met de spullen om te kunnen gaan is het van belang dat wij deze relatief gemakkelijk in de woning kunnen inhuizen. Wanneer er sprake is van een pad van pallets of rijplaten is dit helaas niet voldoende. Onze monteurs kunnen zich dan te gemakkelijk verstappen en de gevolgen hiervan zijn niet gering.

Een ander nadeel van een niet aangelegde weg/pad is dat er veel zand en andere rommel in de woning beland. Zo kan het zijn dat wij de nieuwe vloer of bijvoorbeeld de trap ontzettend beschadigen. Voorkomen is beter dan genezen en een goede verharde weg helpt daarin enorm!

Weet je niet zeker of jouw ingang voldoet aan onze voorwaarden? Overleg het dan gerust even met een van onze collega’s. Wij helpen je graag en denken graag mee over een oplossing.

Stap 2
Geen andere personen aanwezig

Wij werken in ploegen van 2 tot 4 personen, afhankelijk van de woning. Ook plaatsen wij alle producten en materialen in de woning. “Waar gehakt wordt vallen spaanders” luidt het gezegde, ook bij ons. Soms kan het zijn dat wij iets beschadigen in de woning of dat er bijvoorbeeld iets ontbreekt van de orderlijst.
Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid en zorgen er daarom ook voor dat eventuele beschadigingen binnen een redelijke termijn worden opgelost. Wanneer er sprake van is dat er anderen in de woning aan het werk zijn kunnen wij die verantwoordelijkheid niet meer dragen, omdat dit achteraf onduidelijkheid kan geven over de verantwoordelijke.

Om de Compleet in Stijl Experience compleet te maken is het leuk als het eindresultaat toch een verrassing blijft. Daarom adviseren wij jou als klant ook om niet aanwezig te zijn tijdens de montagedagen. Laat jezelf verrassen tijdens de oplevering door een Compleet in Stijl interieur!

Heb je een vraag hierover? Bel gerust met ons!

Stap 3
De ruimtes zijn verwarmd (min 15 graden), toegankelijk, schoon en er is licht aanwezig.

Deze spreekt zo goed als voor zich. Tóch leggen we het graag uit.

De verwarming moet werken. Naast dat het een prettige werkomgeving is als de woning 15 graden of warmer is, is het ook goed voor je woning. Er is namelijk altijd vocht aanwezig in je vakantiehuis. Als het te koud wordt is er een grote kans op schimmelvorming in de wanden of plafonds. Ook is het in het geval van een pvc vloer een vereiste, omdat deze vloer reageert bij heftige temperatuurverschillen. Zo kun je jouw vloer beschadigen, of kan deze gaan bollen of kromtrekken. Daarom is er een ondergrens van 15 graden.

Is er sprake van het leggen van een vloer, dan is de minimum temperatuur 18 graden.

Een schone woning zorgt ervoor dat alle producten die we leveren of aanbrengen, zoals raamdecoratie, niet kunnen worden vervuild door vuil van de ramen, vloeren of andere oppervlakken. Ook zorgt het ervoor dat je nieuwe vloer niet beschadigd wordt door zand of vuil wat tussen schoenen of meubelen en de vloer knarst.

Het is belangrijk dat er licht aanwezig is (in de wintermaanden), zodat wij goed kunnen zien waar we lopen. Een peertje is voldoende, de rest nemen wij tenslotte mee!
Denk je ook aan de buitenlamp? Niet aan gedacht? Wij leveren er graag één!

Stap 4
In de woning is stromend water, elektra en een toilet beschikbaar.

Om jouw vakantiehuis écht compleet in te richten is het belangrijk dat wij ook onze rommel kunnen opruimen. Stromend water is daarbij belangrijk, zodat wij ook een doekje kunnen halen over de oppervlakken die stoffig zijn, of een doekje verdienen.

Elektra is erg praktisch bij het ophangen van de lampen in de hele woning. Zo kunnen we direct testen of alles het goed doet en hebben wij in de hele woning ook licht tot onze beschikking. Dan kunnen we ook goed zien wat we aan het doen zijn!
Ook is het nodig om onze apparatuur op te laden, zodat onze schroefmachines en overig materiaal goed blijft werken.

Een toilet, wij zorgen zelf voor toiletpapier, maar een toilet is wel erg fijn als we een dag of meerdere dagen bezig zijn.

Stap 5
Vloeren leggen en het opstookprotocol

Voor het leggen van een vloer is het óók van belang dat er stromend water is. Zij gebruiken namelijk water om de egaline mee te maken die de vloer glad maakt en voorbereid voor het plakken van de PVC.

De 18 graden zijn ook het minimum voor het leggen van de pvc stroken. Deze stroken laten we altijd even wennen aan de woningtemperatuur, zodat deze zo min mogelijk zal uitzetten, dan wel krimpen als die op de vloer ligt. We leggen de vloer er graag zo strak mogelijk in en de temperatuur zorgt ervoor dat dat kan en ook goed gaat.

Jouw nieuwe betonvloer moet minimaal 6 weken uitharden om volledig droog te zijn. Wanneer er nog teveel vocht in de vloer zit kan dit er later voor zorgen dat de lijm waarmee de pvc wordt vastgeplakt oplost en loslaat. Verstandig is om de woning zoveel mogelijk te ventileren en te voorzien van extra kachels om het vocht zo snel mogelijk uit de vloer te verwijderen.

Het opstookprotocol is erg belangrijk als er sprake is van een nieuwe betonvloer in combinatie met vloerverwarming. Door temperatuursveranderingen kan het voorkomen dat deze vloer nog scheurt of barst. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk het opstookprotocol tot de letter nauwkeurig te volgen. Zo voorkom je dus scheuren in de cementdekvloer en zorg je ervoor dat jouw vloer ook niet gaat scheuren.

Klik hier om het opstookprotocol te bekijken.

Ontdek wat klanten vertellen...

Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Diane Ranselaar
Diane Ranselaar
10:20 09 Feb 23
Compleet in Stijl heeft ons geholpen met de inrichting van ons vakantiehuisje. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, hebben bijna alle meubels en accessoires in huis en denken met je mee. De service is top!
Hans Mulder
Hans Mulder
13:24 27 Sep 22
Op enthousiaste- en professionele wijze heeft het team van Compleet in Stijl ons geholpen bij de inrichting van onze vakantie lodge. Het leveren, inrichten en montage verliep soepel en deskundig. Ook de nazorg is uitstekend. Kortom we zijn erg happy en tevreden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Dirk Jan Thoutenhoofd
Dirk Jan Thoutenhoofd
13:38 14 Sep 22
Compleet in Stijl heeft vanaf moment '1' een professionele indruk op mij gemaakt. 'Verstand hebben van design en trends'voor wat betreft inrichting, de juiste 'vertaalslag' kunnen maken zodat mijn wensen terug komen in het inrichtingsplan en een 'pro-actieve' houding in het gehele proces van een vlekkenplan --> inrichtingsconcept --> tot de uitvoering; ik voel me gehoord en gezien en mijn woning is met recht 'Compleet in Stijl' ingericht!
Niels Verschuur
Niels Verschuur
12:23 14 Sep 22
Goede service, daadkrachtig en flexibel.Bestelling geplaatst en kreeg vlot een reactie terug. Na wat wat heldere communicatie heen en weer snel tot een bestelling gekomen. Snelle levering, goedkoop en goede produxten
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Vragen over de voorwaarden?

Wij leggen het graag voor je uit en zoeken altijd naar de mogelijkheden, bel me gerust om even te sparren!