Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Vakantiewoning inrichten

Welkom op de website van Compleet in Stijl! Wil je je vakantiewoning inrichten? Dan helpen we je graag!

Eerst kort iets over ons bedrijf. Wij kunnen het complete proces verzorgen van interieurontwerp tot en met de montage in je recreatiewoning. Onze missie is om het verschil te maken in transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit als het om de inrichting van je recreatie- of vakantiewoning gaat. Wij zijn enkel gericht op de recreatiebranche en bezitten daardoor de kennis van de markt. Wij zijn pro-actief en niet bang om ‘nee’ te verkopen wanneer je vraag niet aansluit bij ons aanbod.

Je kunt heel gemakkelijk zelf direct een afspraak inplannen met onze interieurstylist in onze showroom van 4500 m2. Twijfel je nog? Download dan gratis onze checklist, of vraag gratis ons magazine aan!

Download de checklist

Vraag het magazine aan

Vakantiewoning inrichten betekent kwaliteit

Of de inventaris nu voor eigen gebruik is of voor de verhuur: de producten moeten van goede kwaliteit zijn. Compleet in Stijl maakt uitsluitend gebruik van projectmeubilair geschikt voor de verhuur. Onze meubels en inventaris zijn geschikt voor veelvuldig gebruik. De meubels gaan daardoor langer mee en de kwaliteit van de keukeninventaris blijft hoog.

Kennismaking

Liever eerst kennismaken om te kijken wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.

Ontdek wat klanten vertellen...

Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 3 recensies
powered by Google
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader