Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Vakantiewoning inrichten

Ben je eraan toe om je vakantiewoning in te richten? Wil je graag weten wat daarbij komt kijken, en hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wij helpen je verder.

Wat wil je weten? Je kan het ook aan ons vragen!

Het inrichten van een vakantiewoning kan ook overweldigend zijn, vooral als je geen ervaring hebt op dit gebied. Het vergt tijd, onderzoek en planning om de juiste meubels en decoraties te vinden die passen bij jouw smaak en voorkeuren. Daarnaast moet je rekening houden met praktische aspecten, zoals functionaliteit en budgetbeheersing. Wij nemen het allemaal uit handen voor je. Jij bedenkt de stijl, wij maken het compleet.

Gratis adviesgesprek

Hoe maak je een plan voor de inrichting van een vakantiewoning?

Ben je bezig met het inrichten van een vakantiewoning en wil je ervoor zorgen dat elk detail klopt? Zoek niet verder, want in dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je een plan kunt maken voor de inrichting van je vakantiewoning.

Of je nu een nieuwe woning wilt inrichten of het interieur van een bestaande woning wilt vernieuwen, dit artikel biedt waardevolle tips en begeleiding om jouw droominterieur te realiseren. Lees verder en ontdek hoe je jouw vakantiewoning transformeert tot een prachtig en gastvrij toevluchtsoord waar je gasten zich direct thuis zullen voelen.

Lees de blog

Hoe maak ik een begroting voor de inboedel?

Wat mag het allemaal kosten? Een begroting maken voor de inboedel van je vakantiewoning is de sleutel tot een succesvolle en kostenefficiënte transformatie. In dit artikel bieden we je een praktische en stapsgewijze werkwijze om een begroting op te stellen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten en je interieurdromen binnen handbereik liggen.

Lees verder en ontdek hoe je met behulp van onze tips en adviezen de inboedel van je vakantiewoning kunt plannen en tegelijkertijd binnen je budget kunt blijven.

Lees de blog

Wat heb ik allemaal nodig voor de inrichting?

Om je te helpen bij de complete inrichting van je vakantiewoning, hebben wij de meest complete inboedelchecklist voor vakantiewoningen samengesteld.

Download de checklist

Hoe kan ik offertes voor interieur en inventaris goed vergelijken?

Het vergelijken van offertes is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt en de juiste leverancier vindt. Maar hoe kun je deze offertes nu echt goed met elkaar vergelijken?

In dit artikel delen we waardevolle tips die je helpen bij het vergelijken van offertes voor interieur en inventaris. We bespreken belangrijke aspecten zoals transparantie, kwaliteit, volledigheid, service en montage. Of je nu een ervaren huiseigenaar bent of net begint aan het inrichten van je vakantiewoning, deze tips zullen je helpen om weloverwogen beslissingen te nemen.

Bovendien, als kers op de taart, introduceren we Compleet in Stijl, een betrouwbare partner die je voorziet van een vrijblijvende offerte die volledig inzicht biedt in alle onderdelen. Lees verder en ontdek hoe je met vertrouwen de beste keuze kunt maken voor jouw vakantiewoning!

Lees de blog

Bezoek de showroom

We hebben een prachtige showroom tot onze beschikking. Kom gerust vrijblijvend rondkijken. Je bent van harte welkom en willen je vragen een bezoek vooraf bij ons aan te melden, zo kunnen we er voor zorgen dat de showroom ook beschikbaar is.

Bezoek de showroom

recreatie vakbeurs

Hoe gaat een eerste kennismaking?

Tijdens een eerste kennismaking heb jij de leiding. Het is geheel vrijblijvend en willen je vooral goed op weg helpen bij alle vragen die spelen rond jouw project. We ontvangen je in de showroom en starten eerst maar eens met een kopje koffie. We bekijken samen welke vragen er zijn.

Eerst zelf inspiratie opdoen? Dompel je dan onder in de showroom. Specifieke vragen over de mogelijkheden met betrekking tot jouw woning? Dan gaan we samen aan de slag met een interieurplan.

Maak een afspraak

Hoe verloopt de samenwerking met Compleet in stijl?

Wij houden van een stap voor stap aanpak. Daarom nemen we je graag aan de hand bij elke stap in het proces. De volgende stappen komen het meest voor:

  • Vrijblijvend bezoek aan de showroom waarin je inspiratie kunt opdoen; Gratis adviesgesprek waarin je kan aangeven welke vragen je hebt en welke informatie er al bekend is over het project;
  • Een vrijblijvende offerte geeft inzicht in de kosten, daarnaast kan ook worden gekozen voor een persoonlijk interieuradvies.
  • De transparante offerte in combinatie met het interieurplan gebruiken we om tot een definitief plan te komen, welke helemaal past bij jouw vraag.
  • De order nemen wij in behandeling en wij starten de voorbereiding van de montage.
  • Alles klaar op locatie? Dan komen wij alles leveren én monteren. Klaar voor gebruik.

Nieuwsgierig? Bekijk dan ons gedetailleerde stap voor stap plan.

Stap voor stap compleet in stijl

Gratis adviesgesprek inplannen

Tijdens deze afspraak in de showroom van wel 4200 vierkante meter, nemen wij uitgebreid de tijd om je te leren kennen. Wanneer je de voordeur binnenkomt zie je direct de eerste producten uit de collectie al staan! Onze interieurstylist neemt graag de basisdingen met je door. Wij horen graag van jou welke vragen je hebt en beantwoorden die graag. Na afloop aan deze kennismaking ben je vrij om onze showroom te bekijken voor inspiratie of direct door te pakken met onze interieurstylist om het besproken advies concreet te maken in het interieuradvies. Je kunt gemakkelijk direct online jouw afspraak inplannen.

Gratis adviesgesprek aanvragen