Eigenwijze lodges voor Soof

Stuks voor stuk worden alle 54 lodges van vakantiepark Soof voorzien van een sprankelend interieur. Een eigenwijze look die past bij het eigentijdse vakantiepark. De sterke kleuren, gecombineerd met natuurlijke materialen maken het een sfeervol geheel. Perfect ingericht voor een gezellige vakantie.

“Onze lodges hebben een interieur dat volledig past bij Soof! Volledig opgeleverd en klaar voor onze gasten. “

Jurjen van Dijk


Recreatievilla aan het water. Licht en sjiek!

Een heerlijk ruime villa aan het water, daar moet een passend interieur in! De stijlvolle grote wandafbeeldingen brengen het geheel naar een internationaal niveau. De producten zijn afgestemd op het formaat van de woning, zodat deze niet zweven in de royale ruimte.

Het is prachtig!

Arjan van de Pol


Sprankelende woning in Markelo!

Een woning hoeft niet enorm te zijn, om enorm fijn te voelen. Dit interieur voelt als thuiskomen met de prettige zachte materialen. De combinatie van oker en blauw geeft het geheel een frisse en eigen beleving. In zo’n vakantiewoning zou je bijna willen blijven wonen! Heb je ook de leuke details gezien in de stijling?

Compleet in Stijl heeft een mooi compleet pakket aangeboden. Super!”

Alide van der Pluijm


Blauw en wauw! Recreatiewoning volledig in stijl.

Deze recreatiewoning ligt aan de rand van het bos. Een prachtige locatie, die een krachtig interieur verdient. De sfeervolle hoekbank geeft genoeg ruimte om lekker bij elkaar te kruipen na een lange boswandeling. Warme verlichting geeft een mooie balans met de chique blauwe kleuren.

De details maken het geheel helemaal af. De kinderkamer vind ik helemaal te gek.

Mettina


Industriële knipoogjes in een ruime recreatiewoning.

Tijdloos, maar niet stijlloos. De warme uitstraling in deze woning vindt een sterke basis vanuit de houtlook vloer. De combinatie van kunstplanten, lederen bekleding en zwarte stalen details maken het tot een spannend geheel. De cognac kleurige bank is een echte eye-catcher in dit interieur. Naast deze zichtbare elementen is deze woning compleet gemaakt met een inventaris pakket, zoals servies, beddengoed en schoonmaakartikelen.

Goed geholpen door Eline, onze stylist, ze denkt mee! Vooral haar professionaliteit hebben wij enorm gewaardeerd.

Familie van den Dikkenberg


Kunstige vakantiewoning op de Utrechtse heuvelrug.

Deze grote vakantiewoning geeft ruimte voor een eigenzinnig interieur. De grote reproductie op de wand geeft de gehele eethoek een kunstzinnig karakter. De combinatie van sfeervolle, maar onderhoudsvriendelijke materialen, maken deze vakantiewoning volledig geschikt voor intensief gebruik in de verhuur.

Goede duidelijke afspraken kunnen maken. Er kan snel gehandeld worden op vragen die worden gesteld. Communicatie is top. Er wordt goed samengewerkt.

MagreetEigenzinnige kleurrijke vakantiewoning in Rhenen.

Heel wat anders dan thuis, felle kleuren en uitgesproken producten. Juist in een vakantiewoning kan je eens kiezen voor een heel andere stijl of kleurpallet. Met de fel gekleurde gordijnen op de slaapkamer komt de zon zelfs binnen wanneer deze niet schijnt!

“Prima bedrijf om zaken mee te doen. Vlotte en professionele reactie op vragen, korte lijnen waardoor snel en adequaat gehandeld kan worden.”

JanWarme en aaibare inrichting voor een compacte vakantiewoning.

Juist een wat compacte woning heeft speciale aandacht nodig. Passende producten zorgen ervoor dat deze woning ruimtelijk is gebleven. Sfeervolle details geven direct een welkom gevoel. De zachte materialen zijn bewust gekozen, de hoge kwaliteit maakt dat het goed te reinigen is en lang mee gaat.

Goede partij om mee samen te werken. Persoonlijke benadering en meedenken met de klant. Kortom, Zeer goed!

SoliluxRuime recreatiewoning waar iedereen zich thuis voelt.

Een ruim opgezette woning waar 6 personen de ruimte hebben om te bewegen. De natuurlijke materialen en tinten geven het geheel een vriendelijke uitstraling. Deze recreatiewoning is ook volledig gericht op de inzet voor verhuur. Een juiste combinatie tussen een mooie uitstraling, terwijl het ook tegen een stootje kan.

Eline helpt ons graag om te zorgen dat de woningen helemaal klaar zijn voor de verkoop.

Recreatiepark De Dikkenberg


Laat mij je verder helpen met een passend plan.

Mijn naam is Rachel, graag help ik je met jouw specifieke wensen. Binnen enkele uren een passende offerte? Daar draai ik mijn hand niet voor om. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Je kunt mij bereiken op 0318-76 34 74

Je kunt ook jouw gegevens achter laten en aangeven wanneer het je uitkomt dat ik terug bel. Op basis van jouw gegevens kan ik snel antwoord geven op vragen.


Klik hier en stel uw eigen interieur samen

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl