Ons team

Sinds de oprichting in 2015 levert Compleet in Stijl complete ingerichte recreatiewoningen, die klaar zijn voor gebruik. Wij geven helder zicht op wat er bij een interieur komt kijken. Wij geloven dat een tweede woning, voor eigen gebruik of voor de verhuur, een eigen unieke uitstraling mag hebben. Ruime keuze in kleuren en materialen maken dat elke woning een eigen uitstraling krijgt.

De meubels voor jouw vakantiewoning zijn speciaal ontworpen of geselecteerd om aan te sluiten bij de specifieke eisen die nodig zijn voor een recreatiewoning. Zo kunnen onze producten tegen een stootje.


Rachel – Interieurstylist

“Als interieurstylist adviseer ik je graag als het aankomt op een compleet en creatief interieur. Juist een vakantiewoning heeft soms uitdagingen waarbij er met veel creativiteit een oplossing kan worden geboden. Ik blijf altijd op de hoogte van de trends, waardoor ook jouw recreatiewoning een eigentijdse uitstraling krijgt.“

Stuur mij direct een bericht!


Bryan – Interieurmonteur

“Met veel plezier zorg ik ervoor dat alle producten netjes in jouw woning worden geplaatst. Ook ben ik eigenlijk altijd de chauffeur die met onze bakwagen rijdt. Dus zwaai gerust eens als je onze bakwagen op de weg ziet!

Stuur mij direct een bericht!


Henk – Interieurmonteur en administratie

“Ik werk secuur en netjes en zorg dat jouw woning er net zo uit komt te zien als dat ik het thuis wil. Door mijn ervaring bij vorige werkgevers help ik ook mee in de algemene administratie en wordt ik enthousiast om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Met deze precisie ga ik ook aan de slag in jouw woning!

Stuur mij direct een bericht!


Anja – Inkoop en planning

“Mijn taken beginnen als de order is geplaatst. Het is vanzelfsprekend dat jullie alle producten op het juiste moment ontvangen. Mijn voorbereiding zorgt ervoor dat de interieurmonteurs goed voorbereid aan de slag kunnen.

Stuur mij direct een bericht!


Jos – Interieurmonteur

“Voor twee dagen in de week werk ik mee in de montages. Mij maak je gelukkig met een dag vol werk. Nauwkeurig en precies is hoe ik dit graag uitvoer. In mijn vrije tijd maak ik zelf elektrische gitaren. Dit vakmanschap neem ik ook mee in de creatieve oplossingen die soms nodig zijn op een montage.

Stuur mij direct een bericht!


Peter – Hoofd interieurmontage

“Het overzicht bewaren kan ik als de beste. Zowel in jullie woning als in het magazijn zorg ik ervoor dat alles tiptop in orde is. Dit zorgt ervoor dat wij een gestructureerde werkomgeving hebben en we niets uit het oog verliezen. Waar ik het meest blij van word is jullie verblijden met het eindresultaat waar het hele team aan gewerkt heeft!

Stuur mij direct een bericht!


Eline – Bedrijfsleider

“De dagelijkse aansturing van het team is mijn belangrijkste taak. Ik wil mijn team motiveren om het beste uit zichzelf te halen en hou mezelf ook regelmatig een spiegel voor. Het uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën maken mij gelukkig.”

Stuur mij direct een bericht!


Edwin – Administratie

“Achter de schermen ben ik bezig met de continuïteit van Compleet in Stijl. Ik ben verantwoordelijk voor de facturatie en hou graag alles georganiseerd en up-to-date. Zo blijft het voor zowel voor jou als voor ons overzichtelijk.”

Stuur mij direct een bericht!


Martin – Directeur

“Met Compleet in Stijl wil ik laten zien dat projectinrichting ook anders kan. Met ons advies zorgen we voor een creatieve én complete aanbieding. Ik wil de wereld graag mooier maken, zowel op het gebied van interieur als op persoonlijk vlak.”

Stuur mij direct een bericht!


Over ons team

Weet wie je spreekt. Voor, tijdens of na de oplevering van jouw woning, heb je te maken met een vast contactpersoon. Zo hoef je nooit uit te leggen waarvoor je belt. Lekker persoonlijk.