Over Compleet in Stijl

Recreatiewoning inrichten? Sinds de oprichting in 2015 levert Compleet in Stijl complete ingerichte recreatiewoningen, die klaar zijn voor gebruik. Wij geven helder zicht op wat er bij een interieur komt kijken. Wij geloven dat een tweede woning, voor eigen gebruik of voor de verhuur, een eigen unieke uitstraling mag hebben. Ruime keuze in kleuren en materialen maken dat elke woning een eigen uitstraling krijgt.

De meubels voor uw vakantiewoning zijn speciaal ontworpen of geselecteerd om aan te sluiten bij de specifieke eisen die nodig zijn voor een recreatiewoning. Zo kunnen onze producten tegen een stootje.

Over ons team

Weet wie u spreekt. Voor, tijdens of nadat wij uw woning hebben ingericht heeft u te maken met een vast contactpersoon. Zo hoeft u nooit uit te leggen waarvoor u belt. Lekker persoonlijk.

 

Eline de Graaf – Interieuradviseur

“We maken gebruik van een bijzonder tool op onze website. Waarschijnlijk kunt u zelf al veel van uw wensen aangeven. Maar soms heeft u misschien nét dat advies nodig om uw interieur helemaal compleet te maken. Zowel in de uitstraling als de volledigheid van het pakket.”

 

 

Janine van Veldhuizen – Interieuradviseur

“Als interieuradviseur help ik mensen graag de juiste keuzes te maken. Juist een vakantiewoning heeft soms uitdagingen waarbij een creatieve oplossing nodig is. Gelukkig hebben we een assortiment dat al volledig is afgestemd op dit specifieke doel.”

 

 

Edwin te Dorsthorst – Administratie en Inkoop

“Ons assortiment moet op de juiste manier zichtbaar zijn op onze website. Daarnaast moeten uw bestellingen ook netjes worden verwerkt. Dit krijgen wij voor elkaar door ons systeem netjes én up-to-date te houden. Zo blijft het voor u en ons overzichtelijk. “

 

 

Martin van Engelenburg – Directeur

“Met Compleet in Stijl willen we laten zien dat een recreatie interieur op een gemakkelijke manier te regelen is. Het assortiment is speciaal voor deze markt geselecteerd. Met het advies dat we geven zorgen we er voor dat ook uw recreatiewoning Compleet in Stijl wordt ingericht!”

 

 

 

Klik hier en stel uw eigen interieur samen

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl