Ons team

Sinds de oprichting in 2015 levert Compleet in Stijl complete ingerichte recreatiewoningen, die klaar zijn voor gebruik. Wij geven helder zicht op wat er bij een interieur komt kijken. Wij geloven dat een tweede woning, voor eigen gebruik of voor de verhuur, een eigen unieke uitstraling mag hebben. Ruime keuze in kleuren en materialen maken dat elke woning een eigen uitstraling krijgt.

De meubels voor jouw vakantiewoning zijn speciaal ontworpen of geselecteerd om aan te sluiten bij de specifieke eisen die nodig zijn voor een recreatiewoning. Zo kunnen onze producten tegen een stootje.


Rachel – Interieuradviseur

“Als interieuradviseur help ik mensen graag de juiste keuzes te maken. Juist een vakantiewoning heeft soms uitdagingen waarbij een creatieve oplossing nodig is. Gelukkig hebben we een assortiment dat al volledig is afgestemd op dit specifieke doel.”

Stuur mij direct een bericht!


Bryan – Magazijn- en montagemedewerker

“Mijn taken beginnen als de order is geplaatst. Het is vanzelfsprekend dat jullie graag alle producten op het juiste moment ontvangen. Mijn voorbereiding zorgt ervoor dat ik samen met de monteurs het proces van bestellen tot leveren en service compleet doorloop.”

Stuur mij direct een bericht!


Henk & Henk – Monteurs

“Met veel plezier zorgen wij dat alle producten netjes in jouw woning worden geplaatst. Wij worden het meest blij van jullie gezichten als jullie na ons bezoek met blije gezichten het eindresultaat kunnen bekijken.

Stuur mij direct een bericht!


Eline – Operationeel manager & interieuradviseur

“Met al jouw vragen kun je bij mij terecht. Ik help je graag bij het interieuradvies, maar ook voor de planning, voorwaarden en offerte’s kun je bij mij terecht. Voel je vrij om mij te bellen als je vragen hebt over onze dienstverlening. Transparatie en betrouwbaarheid is wat ik belangrijk vind!”

Stuur mij direct een bericht!


Edwin – Administratie

“Ons assortiment moet op de juiste manier zichtbaar zijn op onze website. Daarnaast moeten je bestellingen ook netjes worden verwerkt. Dit krijgen wij voor elkaar door ons systeem netjes én up-to-date te houden. Zo blijft het voor jou en ons overzichtelijk.”

Stuur mij direct een bericht!


Martin – Directeur

“Met Compleet in Stijl wil ik laten zien dat een recreatie interieur op een gemakkelijke manier te regelen is. Het assortiment is speciaal voor deze markt geselecteerd. Met ons advies zorgen we ervoor dat ook jouw recreatiewoning Compleet in Stijl wordt ingericht!”

Stuur mij direct een bericht!


Over ons team

Weet wie je spreekt. Voor, tijdens of na de oplevering van jouw woning, heb je te maken met een vast contactpersoon. Zo hoef je nooit uit te leggen waarvoor je belt. Lekker persoonlijk.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl