Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Recreatiewoning inrichten

Hartelijk welkom bij Compleet in Stijl! Op zoek naar een interieur voor je recreatiewoning? Dan helpen we je graag bij het inrichten van je recreatiewoning!

Inrichten recreatiewoning

Eerst kort iets over ons bedrijf. Wij kunnen het complete traject verzorgen van interieurontwerp tot en met de montage in je recreatiewoning. Onze missie is om het verschil te maken in transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit als het om de inrichting van je recreatie- of vakantiewoning gaat. Wij zijn enkel gericht op de recreatiebranche en bezitten daardoor de kennis van de markt. Wij zijn pro-actief en niet bang om ‘nee’ te verkopen wanneer je vraag niet aansluit bij ons aanbod.

Je kunt heel makkelijk zelf aan de slag middels de checklist, of je komt langs in onze showroom van 4200 m2 in Barneveld.

Laat je inspireren door onze projecten

Kwaliteit

Of de inventaris nu voor eigen gebruik is of voor de verhuur: de producten moeten van goede kwaliteit zijn. Compleet in Stijl maakt uitsluitend gebruik van meubilair geschikt voor de verhuur. Onze meubels en inventaris zijn geschikt voor veelvuldig gebruik. De meubels gaan daardoor langer mee en de kwaliteit van de keukeninventaris blijft hoog.

Kennismaking

We leren je graag kennen om zo het juiste advies te kunnen geven. Je bent dan ook van harte welkom om onze showroom in Barneveld te bezoeken. Maar je kunt ook direct een afspraak met ons inplannen om kennis te maken en om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.