Recreatiewoning inrichten uitbesteden

U wilt uw recreatiewoning inrichten? Dan kunt u dit uitbesteden aan Compleet in Stijl. U wilt echter wel bepalen hoe het interieur eruit komt te zien? Dan is Compleet in Stijl de juiste partij voor u. U wilt immers dat alles klopt in uw vakantiehuis.

Totale recreatiewoning inrichten

Compleet in Stijl verzorgt de totale inrichting van uw vakantiehuis. Het gaat immers om het totaalplaatje. Wanneer u uw bestelling heeft afgerond leveren wij alles binnen 6 tot 8 weken bij u af. Indien gewenst kunnen wij ook de montage van de producten voor onze rekening nemen. Ons installatieteam kan dat al binnen een dag voor u realiseren. Dan weet u zeker dat de recreatiewoning nadat zij vertrokken zijn helemaal klaar voor gebruik is.

Online Adviseur voor uw bestelling

U kunt de Online Adviseur op onze website gebruiken om uw bestelling bij ons te plaatsen. U hoeft enkel een account aan te maken, het type woning en de ruimtes te kiezen en een selectie te maken uit de producten. Daarbij bepaalt u zelf de kleur en het materiaal. Wilt u de producten toch graag zien voordat u ze bestelt? Neem dan contact met ons op. Onze interieuradviseurs laten de producten graag aan u zien in onze ontwerpstudio.

Het assortiment

Bij Compleet in Stijl kunt u uit ons brede assortiment producten precies de producten kiezen die u wilt, in de kleur waar uw voorkeur naar uitgaat en het materiaal dat u wenst. Bovendien zijn onze producten speciaal voor vakantiewoningen geschikt. Zo hebben ze een lange levensduur ondanks veelvuldig gebruik en kunnen ze tegen een stootje. Gaat er onverhoopt toch iets kapot? Geen zorgen, u kunt de producten eenvoudig bij ons nabestellen.

Grote namen

De meubels voor uw vakantiewoning in ons assortiment zijn van bekende en gerenommeerde merken. Zo kunnen wij garant staan voor een lange levensduur van onze producten, ongacht of het nu gaat om meubilair, raamdecoratie, verlichting, keukengerei of een van onze andere producten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd hoe de complete inrichting van een chalet of vakantiewoning eruit ziet? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten. Daar kunt u ook lezen wat anderen vinden van onze dienstverlening. Direct aan de slag? Gebruik de Online Adviseur. Onze interieuradviseurs voorzien u daarbij graag van een persoonlijk advies. We nemen de bestelling met u door en kijken of alles compleet is.

Neem contact op

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl