Jouw vakantiepark: onze zorg

Van een leeg chalet of een ouderwets interieur naar een stoer interieur wat past bij deze tijd. Of je nu zoekt naar een inrichting voor nieuwbouw of renovatie van jouw vakantiepark, wij ontzorgen met een volledig pakket dat aansluit bij jouw wensen. Wij dragen graag bij aan een positieve sfeer op jouw park. Want zeg nu zelf, wanneer je in een mooi ingerichte vakantiewoning verblijft, dan voel je je eerder geneigd om nogmaals te komen!

Zoveel mensen, zoveel wensen

Jij kent de gasten van jouw park het beste. Compleet in Stijl luistert goed naar wat voor gasten er op jouw park komen. Want, zoveel mensen, zoveel wensen. Je kiest bij ons voor een landelijke of vintage woonstijl, maar ook stoer en sober interieur behoort bij ons tot de mogelijkheden. Deze woonstijlen worden uiteraard ook gecombineerd. Zo pas je jouw woningen aan aan de gasten! Zijn er veel kinderen op jouw park? Denk dan eens aan stapelbedden. Zit jouw gast veel buiten? Een tuinset met bandenstoelen behoort ook zeker tot de mogelijkheden. En wat dacht je van een lounge-dining tuinset? Helemaal de trend van nu!

Wil je nu al weten wat het kostenplaatje is voor de inrichting van je vakantiepark? Klik dan hier om direct te berekenen!

Home sweet home

Onze stylistes verstaan de kunst van het eindeloos combineren van stijlen. Jouw gast voelt zich verwend wanneer je hen aandacht geeft. En dit werkt door in het interieur. Wij stellen het interieur samen met veel zorg en precisie, net zoals je dat thuis doet!

Kopje koffie?

Ben je nieuwsgierig geworden? Of heb je wellicht andere vragen? Neem contact met ons op.


© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl