Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Vakantiepark inrichten

Een vakantiepark inrichten is een grote klus en moet daarom goed gebeuren. Een vakantiepark bestaat uit meerdere vakantiehuizen en als het mis gaat moet je dus alles opnieuw doen. Gelukkig werken we bij Compleet in Stijl secuur en nemen we de klant mee in het gehele proces. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent op ieder moment. Wil jij van lege vakantiewoningen en ouderwets interieur naar een eigentijds interieur wat aansluit bij de verwachting van jouw gast? Wij zijn thuis in alle stijlen en weten ons perfect aan te passen aan jouw wensen.

Wat verwachten je gasten?

Als het gaat om de inrichting van je vakantiepark, ken jij de gasten van jouw park het beste. Bij Compleet in Stijl luisteren we goed naar wat voor gasten er op jouw park komen. Want, zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan bij ons kiezen voor een landelijke of vintage woonstijl, maar ook een stoer en sober interieur behoort bij ons tot de mogelijkheden. Deze woonstijlen worden uiteraard ook gecombineerd. Zo pas je de inrichting van het vakantiepark aan aan de gasten!

Zijn er veel kinderen op jouw park? Dan kunnen we stapelbedden overwegen wanneer we jouw vakantiepark inrichten. Of wanneer jouw gasten veel buiten zitten kunnen we een tuinset met standenstoelen of een lounge-dining tuinset plaatsen.

Bekijk onze projecten

“"Compleet in Stijl ontzorgt ons met uitstekende service en zijn door ervaring dé specialist"”

Jurjen van Dijk
Eigenaar Soof retreats

"Al vanaf de start van Boutique Parc Soof werken we samen met Compleet in Stijl. Zij verzorgen en nog belangrijker ontzorgen ons met hun goede service en ervaring! Compleet in Stijl zorgt voor een prachtig, stijlvol en luxe interieur waardoor onze gasten eigentijds kunnen genieten. De Lodges zijn van alle gemakken voorzien, door het gebruik van natuurlijke materialen en sfeervolle kleuren past de uitstraling volledig bij Boutique Parc Soof.
Het enthousiaste en professionele team van Compleet in Stijl zorgt voor zowel een glimlach op onze gezichten als op die van onze klanten & gasten!"

Boek hier jouw vakantie!
interieur vakantiewoning

Vakantiepark inrichten met een interieurstylist

Bij Compleet in Stijl beschikken we over een interieurstylist die zich bewust is van de markt. Zo snapt zij dat een vakantiepark praktisch moet worden ingericht. Maar zij verstaat ook de kunst van het eindeloos combineren van stijlen. Wanneer jouw gasten door hebben dat je ze veel aandacht geeft voelen ze zich verwend. En hoe kun je deze aandacht beter geven dan met een prachtig interieur? Wij stellen het interieur samen met veel zorg en precisie, net zoals je dat thuis doet!

Breukbeheer en verkoopondersteuning

Naast het inrichten van vakantieparken kunnen we ook helpen op andere manieren. Zo kunnen we ondersteunen op verschillende verkoopmomenten met verkoopondersteuning. Daarnaast doen we aan breukbeheer, zo heeft u nooit een tekort aan inventaris.

 

Kom langs in onze showroom in Barneveld

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in onze 4500 m2 showroom in Barneveld of bij een van de modelwoningen verspreid door het hele land.

Neem contact op

Kennismaking

Mijn naam is Janet, ik ben de Parkspecialist bij Compleet in Stijl. Ik help je graag! Bel je me voor een kennismaking?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Hieronder beantwoorden we de meestgestelde vragen voor je.

Kan ik ook met meerdere woningen bij jullie terecht?

Dat is voor ons geen probleem! Meerdere woningen met hetzelfde interieur en inventaris, of juist voor elke woning een andere sfeer en uitstraling? De mogelijkheden zijn er altijd. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste afwegingen. Maak direct een afspraak om jouw wensen te bespreken. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Kan ik zelf aangeven wat ik mooi vind?

Uiteraard! Over smaak valt niet te twisten. Wel mag je van ons verwachten dat wij eerlijk advies geven. Als iets niet bij elkaar past, of niet geschikt is voor een recreatiewoning, dan laten we dat zeker aan je weten. Zo kun je altijd een weloverwogen keuze maken. De eventuele besproken uitzonderingen worden altijd op de offerte vermeld en blijven daar staan tot aan de factuur. Zo kun je altijd teruglezen wat de afspraken zijn die in de loop van de tijd zijn gemaakt. Duidelijke verwachtingen, daar houden we van. Transparantie vinden wij belangrijk, lees daarom hier onze werkwijze.

Kan ik elk moment langskomen voor een adviesgesprek?

Wij maken graag tijd vrij om jou alle ruimte te geven jouw vragen te stellen en met ons samen door de showroom te lopen. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Je kunt jouw persoonlijke afspraak direct inplannen met een van onze stylisten. Zo weet je zeker dat wij voldoende tijd voor je hebben.

Wat is de levertijd?

Wij kunnen leveren tussen 6 en 22 weken. Dit is afhankelijk van de producten die worden gekozen. Onze levertijd is afhankelijk van het product met de langste levertijd. Hoe eerder je dus bij ons aanklopt, des te meer je de producten kunt kiezen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij leveren altijd in overleg met jou. Bel ons gerust als je meer informatie nodig hebt.

Wat gebeurt er tijdens een montage?

Afhankelijk van de grootte van de woning en de omvang van de order, zijn wij tussen de 1 en 4 dagen aanwezig in jouw recreatiewoning. Onze monteurs halen op dag 1 de sleutels bij je op, of bij de beheerder, en zorgen dat alle producten worden uitgepakt, gemonteerd en op de juiste plaats gezet. Onze interieurstylisten kijken mee om de puntjes op de i te zetten.

Wij streven er altijd naar om de woning in één keer op te leveren. Samen met de hoofdmonteur loop je aan het einde van de montage de woning door. Ondanks de hoge kwaliteit van onze producten, kan het weleens gebeuren dat er iets beschadigd is, of dat er andere gebreken aan het licht komen. Tijdens dit gesprek met de hoofdmonteur worden deze punten direct vastgelegd en bespreek je samen een volgend oplevermoment. Je ontvangt van ons ook een digitaal verslag om het allemaal thuis rustig nog door te lezen.

Jouw taak is vooral genieten van een compleet en stijlvolle vakantiewoning, die ook écht klaar is voor vakantie.

Contact

Albert Plesmanstraat 10
3772 MN, Barneveld

0318 - 76 34 74info@compleetinstijl.nl