De inrichting van jouw vakantiepark compleet in stijl? Neem contact op!

Vakantiepark inrichten

Een vakantiepark inrichten is een grote klus en moet daarom goed gebeuren. Een vakantiepark bestaat uit meerdere vakantiehuizen en als het mis gaat moet je dus alles opnieuw doen. Gelukkig werken we bij Compleet in stijl secuur en nemen we de klant mee in het gehele proces. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent op ieder moment. Wil jij van lege vakantiewoningen en ouderwets interieur naar een stoer interieur wat past bij deze tijd? Wij zijn thuis in alle stijlen en weten ons perfect aan te passen aan jouw wensen.

Wat verwachten je gasten?

Als het gaat om de inrichting van je vakantiepark, ken jij de gasten van jouw park het beste. Bij Compleet in Stijl luisteren we goed naar wat voor gasten er op jouw park komen. Want, zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan bij ons kiezen voor een landelijke of vintage woonstijl, maar ook een stoer en sober interieur behoort bij ons tot de mogelijkheden. Deze woonstijlen worden uiteraard ook gecombineerd. Zo pas je de inrichting van het vakantiepark aan aan de gasten!

Zijn er veel kinderen op jouw park? Dan kunnen we stapelbedden overwegen wanneer we jouw vakantiepark inrichten. Of wanneer jouw gasten veel buiten zitten kunnen we een tuinset met bandentoelen of een lounge-dining tuinset plaatsen. 

Vakantiepark inrichten met een interieurstylist

Bij Compleet in Stijl beschikken we over een interieurstylist die zich bewust is van de markt. Zo snapt zij dat een vakantiepark praktisch moet worden ingericht. Maar zij verstaat ook de kunst van het eindeloos combineren van stijlen. Wanneer jouw gasten door hebben dat je ze veel aandacht geeft voelen ze zich verwend. En hoe kun je deze aandacht beter geven dan met een prachtig interieur? Wij stellen het interieur samen met veel zorg en precisie, net zoals je dat thuis doet!

Kom langs in onze showroom in Barneveld

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in onze showroom in Barneveld of bij één van de modelwoningen verspreid door het hele land.