Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Vakantiepark inrichten

Een vakantiepark inrichten is een grote klus en moet daarom goed gebeuren. Een vakantiepark bestaat uit meerdere vakantiehuizen en als het mis gaat moet je dus alles opnieuw doen. Gelukkig werken we bij Compleet in Stijl secuur en nemen we de klant mee in het gehele proces. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent op ieder moment. Wil jij van lege vakantiewoningen en ouderwets interieur naar een eigentijds interieur wat aansluit bij de verwachting van jouw gast? Wij zijn thuis in alle stijlen en weten ons perfect aan te passen aan jouw wensen.

Wat verwachten je gasten?

Als het gaat om de inrichting van je vakantiepark, ken jij de gasten van jouw park het beste. Bij Compleet in Stijl luisteren we goed naar wat voor gasten er op jouw park komen. Want, zoveel mensen, zoveel wensen. Je kan bij ons kiezen voor een landelijke of vintage woonstijl, maar ook een stoer en sober interieur behoort bij ons tot de mogelijkheden. Deze woonstijlen worden uiteraard ook gecombineerd. Zo pas je de inrichting van het vakantiepark aan aan de gasten!

Zijn er veel kinderen op jouw park? Dan kunnen we stapelbedden overwegen wanneer we jouw vakantiepark inrichten. Of wanneer jouw gasten veel buiten zitten kunnen we een tuinset met standenstoelen of een lounge-dining tuinset plaatsen.

Bekijk onze projecten

“"Compleet in Stijl ontzorgt ons met uitstekende service en zijn door ervaring dé specialist"”

Jurjen van Dijk
Eigenaar Soof retreats

"Al vanaf de start van Boutique Parc Soof werken we samen met Compleet in Stijl. Zij verzorgen en nog belangrijker ontzorgen ons met hun goede service en ervaring! Compleet in Stijl zorgt voor een prachtig, stijlvol en luxe interieur waardoor onze gasten eigentijds kunnen genieten. De Lodges zijn van alle gemakken voorzien, door het gebruik van natuurlijke materialen en sfeervolle kleuren past de uitstraling volledig bij Boutique Parc Soof.
Het enthousiaste en professionele team van Compleet in Stijl zorgt voor zowel een glimlach op onze gezichten als op die van onze klanten & gasten!"

Boek hier jouw vakantie!
interieur vakantiewoning

Vakantiepark inrichten met een interieurstylist

Bij Compleet in Stijl beschikken we over een interieurstylist die zich bewust is van de markt. Zo snapt zij dat een vakantiepark praktisch moet worden ingericht. Maar zij verstaat ook de kunst van het eindeloos combineren van stijlen. Wanneer jouw gasten door hebben dat je ze veel aandacht geeft voelen ze zich verwend. En hoe kun je deze aandacht beter geven dan met een prachtig interieur? Wij stellen het interieur samen met veel zorg en precisie, net zoals je dat thuis doet!

Breukbeheer en verkoopondersteuning

Naast het inrichten van vakantieparken kunnen we ook helpen op andere manieren. Zo kunnen we ondersteunen op verschillende verkoopmomenten met verkoopondersteuning. Daarnaast doen we aan breukbeheer, zo heeft u nooit een tekort aan inventaris.

 

Kom langs in onze showroom in Barneveld

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in onze 4500 m2 showroom in Barneveld of bij een van de modelwoningen verspreid door het hele land.

Neem contact op

Kennismaking

Mijn naam is Janet, ik ben de Parkspecialist bij Compleet in Stijl. Ik help je graag! Bel je me voor een kennismaking?