Jouw vakantiepark, onze zorg

Van een lege vakantiewoning of een ouderwets interieur naar een stoer interieur wat past bij deze tijd. Of je nu zoekt naar een inrichting voor nieuwbouw of restauratie van jouw vakantiepark, wij ontzorgen met een volledig pakket dat aansluit bij jouw wensen. Wij dragen graag bij aan de sfeer en uitstraling van jullie vakantiehuizen. Want zeg nu zelf, wanneer je in een mooi ingericht vakantiehuis verblijft, dan voel je je eerder geneigd om nogmaals te komen!

Wat verwachten je gasten?

Als het gaat om de inrichting van je vakantiepark, ken jij de gasten van jouw park het beste. Compleet in Stijl luistert goed naar wat voor gasten er op jouw park komen. Want, zoveel mensen, zoveel wensen. Je kiest bij ons voor een landelijke of vintage woonstijl, maar ook een stoer en sober interieur behoort bij ons tot de mogelijkheden. Deze woonstijlen worden uiteraard ook gecombineerd. Zo pas je jouw woningen aan aan de gasten!

Zijn er veel kinderen op jouw park? Denk dan eens aan stapelbedden. Zit jouw gast veel buiten? Een tuinset met bandenstoelen behoort ook zeker tot de mogelijkheden. En wat dacht je van een lounge-dining tuinset? Helemaal de trend van nu!


Interieurstylist

De stylist van Compleet in Stijl is zich bewust van de markt. Zo weet zij dat een vakantiewoning praktisch moeten worden ingericht. Maar zij verstaat ook de kunst van het eindeloos combineren van stijlen. Jouw gast voelt zich verwend wanneer je hen aandacht geeft. En dit werkt door in het interieur. Wij stellen het interieur samen met veel zorg en precisie, net zoals je dat thuis doet!

Kopje koffie of thee in onze showroom in Barneveld?

Ben je nieuwsgierig geworden? Of heb je wellicht andere vragen? Neem contact met ons op.


Stel je vraag

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl