Bekijk en bestel je meubels bij Compleet in Stijl!

Een nieuw interieur voor jouw vakantiehuis, bungalow, vakantievilla of andere recreatiewoning. Bij Compleet in Stijl verzorgen we inrichting op maat. Of het nu gaat om een vakantiehuis voor eigen gebruik of voor verhuur. Ook verzorgen wij de inrichting voor meerdere vakantiewoningen op een vakantiepark. Wij geven persoonlijk interieuradvies aan de hand van jouw wensen en eisen. Daarnaast verzorgen wij de uitvoering van de inrichting van idee tot montage.

Meubels op maat

Wij zijn gespecialiseerd in interieurontwerp. Met al je vragen over de inrichting van je recreatiewoning, vakantiehuis, vakantiewoning, tweede huis of recreatiebungalow, groot of klein, kan je bij ons terecht! Samen met jou kijken we naar de meest geschikte meubels op basis van jouw wensen en eisen. Van klassiek tot modern of toch liever industrieel. Onze interieuradviseur zorgt voor een advies op maat waarmee we jouw vakantiewoning inrichten.

Jouw vakantiewoning ingericht door Compleet in Stijl

Samen met jou kunnen wij de juiste meubels voor jouw vakantiewoning verzorgen. Naast het interieur en inventaris kunnen wij ook zorgen voor het transport, de montage en de bekleding van je vakantiehuisje/recreatiewoning. Servicegerichtheid zit in onze bedrijfs-DNA. We zijn persoonlijk betrokken en zorgen voor één contactpersoon waar je terecht kan met al je vragen.

Showroom

Liever onze producten zien en voelen? Maak dan een afspraak om onze showroom van 4.200m2 in Barneveld te bezoeken. Samen met de interieuradviseur ga je op zoek naar meubels voor je vakantiewoning. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.