Meubels vakantiewoning

Bent u op zoek naar meubels voor uw vakantiewoning? Dan vindt u in het assortiment van Compleet in Stijl alles wat u nodig heeft. U kunt voor een keur aan producten bij ons terecht. Van meubels, tot raambekleding en verlichting: u vindt het allemaal bij ons. Van de eetkamertafel tot aan de hanger waar u uw handdoek ophangt: wij hebben het in huis.

Over Compleet in Stijl

Compleet in Stijl heeft zich gespecialiseerd in de complete inrichting van uw vakantiehuis. Daarbij selecteren wij onze producten speciaal voor vakantiewoningen. Dat betekent dat ze tegen een stootje kunnen. Ook zijn de gordijnen brandwerend en krijgt u diverse garanties op apparatuur.

Pakketten

U kunt bij Compleet in Stijl kiezen uit verschillende pakketten. U kunt bij ons terecht voor een complete inrichting voor een chalet of vakantiewoning voor vier, zes, acht of zelfs tien personen. Door onze ruime pakketten kunt u eenvoudig zien wat er allemaal komt kijken bij het interieur van uw chalet.

Interieuradvies

U krijgt zelf de volledige keuze om het interieur samen te stellen zoals u dat voor ogen heeft. Wij hebben voor ieder wat wils. Wilt u graag hulp bij uw recreatiewoning inrichten? dan staan onze interieuradviseurs graag voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van advies op maat.

Meubels van bekende merken

Wij leveren enkel producten van de beste merken

Producten eerst zien en voelen voordat u bestelt

Heeft u nog vragen of twijfelt u over bepaalde producten? Bestel dan nog niet direct, neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Als u de producten wilt zien en voelen, dan kunt u langskomen bij ons in de ontwerpstudio. Onze interieuradviseurs laten uw graag zien hoe onze producten er in het echt uitzien. Ook lopen we graag het project met u door, zodat we zeker weten dat de inventaris van uw vakantiewoning compleet is.

Maak een afspraak

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl