Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Bekijk en bestel je meubels bij Compleet in Stijl!

Een nieuw interieur voor een vakantiehuis, bungalow, vakantievilla of andere recreatiewoning. Bij Compleet in Stijl verzorgen we inrichting op maat. Of het nu gaat om een vakantiehuis voor eigen gebruik of voor verhuur. Ook verzorgen wij de inrichting voor meerdere vakantiewoningen op een vakantiepark. Wij geven persoonlijk interieuradvies aan de hand van jouw wensen en eisen. Daarnaast verzorgen wij de uitvoering van de inrichting van idee tot montage

Meubels op maat

Wij zijn gespecialiseerd in interieurontwerp. Bij ons kan je terecht voor al je vragen. Samen met jou kijken we naar de meest geschikte meubels op basis van jouw wensen en eisen. Van klassiek tot modern en industrieel. Onze interieuradviseur zorgt voor een advies op maat waarmee we jouw vakantiewoning inrichten. Heb jij een vakantiehuis aan zee? Ook daar weten we raad mee.

Meubels in jouw vakantiewoning door Compleet in Stijl

Samen met jou kunnen wij de juiste meubels voor jouw vakantiewoning verzorgen. Naast het interieur en inventaris kunnen wij ook zorgen voor het transport, de montage en de bekleding van je vakantiehuis/recreatiewoning. Servicegerichtheid zit in onze bedrijfs-DNA. We zijn persoonlijk betrokken en zorgen voor één contactpersoon waar je bij terecht kan met al je vragen.

Showroom

Liever onze producten zien en voelen? Maak dan een afspraak om onze showroom van 4.200m2 in Barneveld te bezoeken. Samen met de interieurstylist ga je op zoek naar meubels voor je vakantiewoning. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.