Breuk en beschadiging

Breukbeheer

Het gebeurt nogal eens dat wanneer er gasten in uw woning zijn geweest er iets van de keukeninventaris sneuvelt. Compleet in Stijl zorgt ervoor dat u een kast geleverd krijgt voor in uw magazijn waar wij een voorraad in plaatsen. Zo kunt u snel de keukeninventaris vervangen bij breuk. Wij komen gratis eens per maand of naar behoefte bij u langs om de kast aan te vullen waar nodig. Na ons bezoek ontvangt u een factuur voor enkel de geleverde artikelen. Zo blijft alles voorradig en grijpt u nooit mis.

Duurzaam gebruik

Tijdens het veelvuldig gebruik van de meubelen kan het voorkomen dat er een beschadiging optreedt. Dit kan zijn door slijtage of door het verkeerd gebruik van een meubel. Compleet in Stijl zet zich graag in om voor een gereduceerde prijs een nieuw artikel aan te bieden of uw oude artikel te laten herstofferen. Zo houdt u de woning of woningen netjes en dit zorgt weer voor meer tevreden gasten.


  • Breukbeheer
  • Duurzaam gebruik
  • Beschadiging
  • MJOP
  • Inspectie

MJOP

Graag stellen wij samen met u en de woningeigenaren een MJOP (meer jaren onderhoud plan) op voor het interieur van de woning(en). Zo krijgt u duidelijk inzicht in het onderhoud wat moet gebeuren wanneer u in het bezit bent van een recreatiewoning. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan in de toekomst. U kunt zo ook de kosten spreiden over meerdere jaren waardoor een grote investering niet noodzakelijk is.

Inspectie

Indien gewenst kunnen wij uw woningen halfjaarlijks of jaarlijks inspecteren. Naar aanleiding van deze inspectie sturen wij u dan een adviesrapport over de artikelen die zich bevinden in de woning. Aan de hand van dit adviesrapport kunt u beslissen één of meerdere artikelen te laten vervangen, herstofferen of aanvullen. Zo zijn uw woningen altijd klaar voor de verhuur, zonder dat u daarvoor veel tijd kwijt bent.


Klik hier en stel uw eigen interieur samen

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl