Breuk en beschadiging

Breukbeheer

Het gebeurt nogal eens dat wanneer er gasten in je vakantiewoning zijn geweest er iets van de keukeninventaris sneuvelt. Compleet in Stijl zorgt ervoor dat er een kast geleverd wordt waar wij een voorraad in plaatsen. Zo kunt u snel de keukeninventaris vervangen bij breuk. Wij komen gratis eens per maand of naar behoefte bij je langs om de kast aan te vullen waar nodig. Na ons bezoek ontvangt je een factuur voor enkel de geleverde artikelen. Zo blijft alles voorradig en grijpt u nooit mis.

Duurzaam gebruik

Tijdens het veelvuldig gebruik van de meubelen kan het voorkomen dat er een beschadiging optreedt. Dit kan zijn door slijtage of door het verkeerd gebruik van een meubel. Compleet in Stijl zet zich graag in om een nieuw artikel aan te bieden of je oude artikel opnieuw te laten stofferen. Zo houd je de woning of woningen netjes en dit zorgt weer voor meer tevreden gasten.


  • Breukbeheer
  • Duurzaam gebruik
  • Beschadiging
  • MJOP
  • Inspectie

MJOP

Graag stellen wij samen met jou en de woningeigenaren een MJOP (meer jaren onderhoud plan) op voor het interieur van de woning(en). Zo krijg je duidelijk inzicht in het onderhoud wat moet gebeuren wanneer je in het bezit bent van een recreatiewoning. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan in de toekomst. Je kunt zo ook de kosten spreiden over meerdere jaren, waardoor een grote investering niet noodzakelijk is.

Inspectie

Indien gewenst kunnen wij de vakantiewoningen halfjaarlijks of jaarlijks inspecteren. Naar aanleiding van deze inspectie sturen wij je dan een adviesrapport over de artikelen die zich bevinden in de woning. Aan de hand van dit adviesrapport kun je beslissen één of meerdere artikelen te laten vervangen, herstofferen of aanvullen. Zo zijn je woningen altijd klaar voor de verhuur, zonder dat je daarvoor veel tijd kwijt bent.


Laat mij je verder helpen met een passend plan.

Mijn naam is Rachel, graag help ik je met jouw specifieke wensen. Binnen enkele uren een passende offerte voor het interieur van jouw recreatiewoning? Daar draai ik mijn hand niet voor om.

Je kunt ook onze producten zelf bekijken in de showroom in Barneveld. Neem contact op voor het maken van een afspraak. De koffie/thee staat klaar!

Je kunt mij bereiken op 0318-76 34 74

Laat jouw gegevens achter en geef aan wanneer ik je terug kan bellen. Op basis van die gegevens kan ik snel antwoord geven op jouw vragen.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl