Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
inrichting vakantiehuis aan zee

Inrichting vakantiehuis aan zee

De inrichting voor een vakantiehuis aan zee vraagt vaak om een andere aanpak dan een vakantiehuis dat in een stedelijk gebied ligt. Je houdt rekening met de sfeer die er heerst en kleuren die aanwezig zijn bij de zee. Bij Compleet in Stijl weten we precies wat er nodig is om een vakantiehuis in te richten waar je geen nee tegen kunt zeggen.

inrichting vakantiehuis aan zee

Een zon, zee en strand gevoel

Wanneer een inrichting voor een vakantiehuis aan zee wordt gecreëerd wil je natuurlijk voor dat zon, zee en strand gevoel gaan. Het moet in één oogopslag duidelijk zijn dat het vakantiehuis zich aan de zee bevindt zonder daarvoor uit het raam te hoeven kijken.

Gebruik natuurlijk zonlicht

Om te beginnen is het belangrijk dat er zoveel mogelijk zonlicht wordt binnengelaten wanneer we een inrichting maken voor een vakantiehuis aan zee. Grote ramen zijn dan ook gewenst en het interieur wordt zo geplaatst dat dit zonlicht niet wordt geblokkeerd. Niet alleen geeft dit een zomers en opgewekt gevoel, maar het laat het vakantiehuis ook nog eens groter lijken.

inrichting vakantiehuis aan zee

Lichte kleuren voor de muren en meubels

Dit lichte en opgewekte gevoel wordt nog eens versterkt door de muren en meubels van een lichte kleur te voorzien. In combinatie met het natuurlijke zonlicht dat wordt doorgelaten voelen deze kleuren nog een stuk frisser. Bij de inrichting van een vakantiehuis aan zee wordt veel gebruik gemaakt van de kleuren:

  • Beige
  • Wit
  • Lichtblauw
  • Pastelkleuren
inrichting vakantiehuis aan zee

Meer dan alleen vakantiehuizen aan zee

Naast het inrichten van vakantiehuizen aan zee zijn wij uiteraard ook in te zetten voor het inrichten van vakantiehuizen in een wat meer stedelijk gebied. Ook kun je ons benaderen voor het inrichten van:

 

Wij begeleiden je in dit proces van A tot Z. Van het ontwerpen van een interieurplan tot de levering en montage. Hierdoor weet je bij ons precies waar je aan toe bent. Benieuwd naar wat wij allemaal kunnen? Neem eens een kijkje bij onze projecten.

Neem contact op

Wil jij graag van start gaan met de inrichting van een vakantiehuis aan zee? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Samen kijken we naar wat je wensen precies zijn en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.