Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Inrichten van een vakantievilla

Een vakantievilla inrichten doe je niet zomaar. Daar moet veel aandacht en tijd aan worden besteed want je wilt dat de bezoekers optimaal genieten van de ervaring. Is jouw vakantievilla toe aan een nieuw interieur, dan helpen wij jou met het gehele proces. Dit doen we met passend advies specifiek voor jouw situatie.

Een vakantievilla inrichten op maat

Bij Compleet in stijl zijn we gespecialiseerd in interieurontwerp. Samen met jou kijken we naar de meest geschikte inrichting op basis van jouw wensen en eisen. Wij zijn thuis in veel verschillende stijlen zoals:

  • Klassiek
  • Modern
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Etc.

Advies op maat

Onze interieuradviseur zorgt voor een advies op maat waarmee we jouw vakantievilla inrichten zoals jij dat wilt. Wij benaderen elke vakantievilla als een nieuw project. Zo kun je naast het kiezen voor een standaardpakket er ook voor kiezen de vakantievilla in te laten richten naar jouw idee. Of dit nu voor eigen gebruik is of voor verhuur.

Complete service

Uiteenlopende formaten en indelingen op diverse locaties, wij kunnen iedere vakantievilla inrichten. Wij verzorgen het transport van de inventaris naar de locatie waar we de vakantievilla inrichten. Ook de montage en de bekleding kunnen wij voor jou verzorgen. Zo krijg je geheel verzorgt een nieuwe inrichting van jouw vakantievilla.

Ontdek wat klanten vertellen...

 
Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Diane Ranselaar
Diane Ranselaar
10:20 09 Feb 23
Compleet in Stijl heeft ons geholpen met de inrichting van ons vakantiehuisje. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, hebben bijna alle meubels en accessoires in huis en denken met je mee. De service is top!
Hans Mulder
Hans Mulder
13:24 27 Sep 22
Op enthousiaste- en professionele wijze heeft het team van Compleet in Stijl ons geholpen bij de inrichting van onze vakantie lodge. Het leveren, inrichten en montage verliep soepel en deskundig. Ook de nazorg is uitstekend. Kortom we zijn erg happy en tevreden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Dirk Jan Thoutenhoofd
Dirk Jan Thoutenhoofd
13:38 14 Sep 22
Compleet in Stijl heeft vanaf moment '1' een professionele indruk op mij gemaakt. 'Verstand hebben van design en trends'voor wat betreft inrichting, de juiste 'vertaalslag' kunnen maken zodat mijn wensen terug komen in het inrichtingsplan en een 'pro-actieve' houding in het gehele proces van een vlekkenplan --> inrichtingsconcept --> tot de uitvoering; ik voel me gehoord en gezien en mijn woning is met recht 'Compleet in Stijl' ingericht!
Niels Verschuur
Niels Verschuur
12:23 14 Sep 22
Goede service, daadkrachtig en flexibel.Bestelling geplaatst en kreeg vlot een reactie terug. Na wat wat heldere communicatie heen en weer snel tot een bestelling gekomen. Snelle levering, goedkoop en goede produxten
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Meer weten over prijzen?

Wil je direct meer weten over de investering die nodig is? Lees dan eens dit artikel. Of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave. Onze interieurstylist maakt dan een prijsopgave op maat voor jou.

Bezoek onze showroom in Barneveld

Liever wat meer inspiratie opdoen? Laat je inspireren in onze showroom in Barneveld of bij een van de modelwoningen verspreid door Nederland.

Neem contact op

Kennismaking

Plan direct jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.