Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Inrichten van een vakantievilla

Een vakantievilla inrichten doe je niet zomaar. Daar moet veel aandacht en tijd aan worden besteed want je wilt dat de bezoekers optimaal genieten van de ervaring. Is jouw vakantievilla toe aan een nieuw interieur, dan helpen wij jou met het gehele proces. Dit doen we met passend advies specifiek voor jouw situatie.

Een vakantievilla inrichten op maat

Bij Compleet in stijl zijn we gespecialiseerd in interieurontwerp. Samen met jou kijken we naar de meest geschikte inrichting op basis van jouw wensen en eisen. Wij zijn thuis in veel verschillende stijlen zoals:

  • Klassiek
  • Modern
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Etc.

Advies op maat

Onze interieuradviseur zorgt voor een advies op maat waarmee we jouw vakantievilla inrichten zoals jij dat wilt. Wij benaderen elke vakantievilla als een nieuw project. Zo kun je naast het kiezen voor een standaardpakket er ook voor kiezen de vakantievilla in te laten richten naar jouw idee. Of dit nu voor eigen gebruik is of voor verhuur.

Complete service

Uiteenlopende formaten en indelingen op diverse locaties, wij kunnen iedere vakantievilla inrichten. Wij verzorgen het transport van de inventaris naar de locatie waar we de vakantievilla inrichten. Ook de montage en de bekleding kunnen wij voor jou verzorgen. Zo krijg je geheel verzorgt een nieuwe inrichting van jouw vakantievilla.

Direct een offerte aanvragen?

Wil je direct een offerte ontvangen voor jouw vakantievilla? Vul dan ons offerteformulier in. Onze interieurstylist maakt dan een vrijblijvende offerte op maat voor jou. Je kunt ons ook altijd even bellen voor persoonlijk advies.

Bezoek onze showroom in Barneveld

Liever wat meer inspiratie opdoen? Laat je inspireren in onze showroom in Barneveld of bij een van de modelwoningen verspreid door Nederland.

Neem contact op