Inrichten van een vakantievilla

Een vakantievilla inrichten doe je niet zomaar. Daar moet veel aandacht en tijd aan worden besteed want je wilt dat de bezoekers optimaal genieten van de ervaring. Is jouw vakantievilla toe aan een nieuw interieur, dan helpen wij jou met het gehele proces. Dit doen we met passend advies specifiek voor jouw situatie. 

Een vakantievilla inrichten op maat

Bij Compleet in stijl zijn we gespecialiseerd in interieurontwerp. Samen met jou kijken we naar de meest geschikte inrichting op basis van jouw wensen en eisen. Wij zijn thuis in veel verschillende stijlen zoals:

  • Klassiek
  • Modern
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Etc.

Onze interieuradviseur zorgt voor een advies op maat waarmee we jouw vakantievilla inrichten zoals jij dat wilt. Wij benaderen elke vakantievilla als een nieuw project. Zo kun je naast het kiezen voor een standaardpakket er ook voor kiezen de vakantievilla in te laten richten naar jouw idee. Of dit nu voor eigen gebruik is of voor verhuur. 

Complete service

Uiteenlopende formaten en indelingen op diverse locaties, wij kunnen iedere vakantievilla inrichten. Wij verzorgen het transport van de inventaris naar de locatie waar we de vakantievilla inrichten. Ook de montage en de bekleding kunnen wij voor jou verzorgen. Zo krijg je geheel verzorgt een nieuwe inrichting van jouw vakantievilla. 

Zelf alvast beginnen met inrichten?

Heb je zelf al een idee voor de inrichting van jouw vakantievilla? Met onze tool kun je de grootte van de vakantievilla kiezen en de vakantievilla inrichten met meubels naar jouw eigen inzicht. Zo krijg je een idee van de offerte voor de gewenste inrichting. Bespreek deze offerte met onze interieuradviseur door eenvoudig een afspraak in te plannen.

Bezoek onze showroom in Barneveld

Liever wat meer inspiratie opdoen? Laat je inspireren in onze showroom in Barneveld of bij een van de modelwoningen verspreid door Nederland.