Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Inrichting bungalow

Een bungalow inrichten is iets waar je goed over na moet denken. Er komt namelijk veel bij kijken. Zo moet er rekening worden gehouden met onderhoudsvriendelijke materialen, de maximale bezetting van de bungalow en de verwachting van de gasten. Bij Compleet in Stijl helpen wij je graag hierbij. Wij zijn gespecialiseerd in de complete inrichting van bungalows en houden rekening met jouw wensen.

Voor verhuur of eigen gebruik

De inrichting van bungalows realiseren wij zowel voor bungalows die verhuurd worden als voor een bungalow in eigen gebruik. Wij kunnen elke gewenste bungalow inrichten. Samen met jou stellen wij een compleet interieur samen. Naast het interieur en inventaris kunnen wij ook zorgen voor:

  • het transport
  • de montage
  • de bekleding van je bungalow.

Servicegerichtheid zit in onze bedrijfs-DNA. We zijn persoonlijk betrokken en richten ons specifiek op de recreatiebranche. Ideeën opdoen? Neem eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten.

Onze projecten

Interieurontwerp voor bungalows

Op basis van jouw wensen en eisen kan onze interieuradviseur een interieurontwerp maken waarmee we jouw bungalow inrichten. Laat jouw eigen stijl terugkomen in het ontwerp. Wij maken interieurontwerp op maat. Of het nu gaat om een strakke moderne inrichting of liever kleurrijk en speels. Wij kunnen de bungalow inrichten aan de hand van jouw gewenste stijl.

Kwaliteit is gegarandeerd

Bij ons krijg je altijd kwaliteit. De producten die wij aanbieden zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje. Wij bieden uitsluitend projectmeubilair aan. Deze meubels en inventaris zijn uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik. Zo gaan de meubels langer mee en blijft de kwaliteit van de inventaris hoog. Wij garanderen dan ook dat wij altijd kwaliteit leveren.

Jouw bungalow ingericht door Compleet in Stijl

Wij ontzorgen je graag als het gaat om de inrichting van jouw bungalow. Naast het maken van een interieurontwerp, verzorgen wij het interieur en inventaris. Ook het transport, de montage en de service achteraf worden verzorgd. We zijn persoonlijk betrokken en zorgen voor één contactpersoon waar je terecht kan met al je vragen.

Bezoek onze showroom in Barneveld

We leren je graag kennen en geven je graag het juiste advies. Je bent van harte welkom in onze showroom of bij een van de modelwoningen verspreid door het hele land. Op die manier kunnen we samen tot een gewenst eindresultaat komen. Laat je inspireren door 4200 m2 aan interieur inspiratie.

Neem contact op

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.

Ontdek wat klanten vertellen...

Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 3 recensies
powered by Google
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader