Je bungalow inrichten samen met Compleet in Stijl

Inrichting bungalow

Een bungalow inrichten is iets waar je goed over na moet denken. Er komt namelijk veel bij kijken. Zo moet er rekening worden gehouden met onderhoudsvriendelijke materialen, de maximale bezetting van de bungalow en de verwachting van de gasten. Bij Compleet in Stijl helpen wij je graag hierbij. Wij zijn gespecialiseerd in de complete inrichting van bungalows en houden rekening met jouw wensen.

Voor verhuur of eigen gebruik

De inrichting van bungalows realiseren wij zowel voor bungalows die verhuurd worden als voor een bungalow in eigen gebruik. Wij kunnen elke gewenste bungalow inrichten. Samen met jou stellen wij een compleet interieur samen. Naast het interieur en inventaris kunnen wij ook zorgen voor:

  • het transport
  • de montage
  • de bekleding van je bungalow.

Servicegerichtheid zit in onze bedrijfs-DNA. We zijn persoonlijk betrokken en richten ons specifiek op de recreatiebranche. Ideeën opdoen? Neem eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten.

Interieurontwerp voor bungalows

Op basis van jouw wensen en eisen kan onze interieuradviseur een interieurontwerp maken waarmee we jouw bungalow inrichten. Laat jouw eigen stijl terugkomen in het ontwerp. Wij maken interieurontwerp op maat. Of het nu gaat om een strakke moderne inrichting of liever kleurrijk en speels. Wij kunnen de bungalow inrichten aan de hand van jouw gewenste stijl.

Kwaliteit is gegarandeerd

Bij ons krijg je altijd kwaliteit. De producten die wij aanbieden zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje. Wij bieden uitsluitend projectmeubilair aan. Deze meubels en inventaris zijn uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik. Zo gaan de meubels langer mee en blijft de kwaliteit van de inventaris hoog. Wij garanderen dan ook dat wij altijd kwaliteit leveren. 

Jouw bungalow ingericht door Compleet in Stijl

Wij ontzorgen je graag als het gaat om de inrichting van jouw bungalow. Naast het maken van een interieurontwerp, verzorgen wij het interieur en inventaris. Ook het transport, de montage en de service achteraf worden verzorgd. We zijn persoonlijk betrokken en zorgen voor één contactpersoon waar je terecht kan met al je vragen.

Bezoek onze showroom in Barneveld

We leren je graag kennen en geven je graag het juiste advies. Je bent van harte welkom in onze showroom of bij een van de modelwoningen verspreid door het hele land. Op die manier kunnen we samen tot een gewenst eindresultaat komen. Laat je inspireren door 4200 m2 aan interieur inspiratie.