Inrichting vakantiehuis | Compleet in Stijl

Inrichten van een vakantiehuis

Je wilt dat een vakantiehuis als een tweede thuis aanvoelt, dit geldt zowel als je deze in eigen gebruik hebt als wanneer je deze aanbiedt voor de verhuur. Het is belangrijk dat je vakantiehuis een unieke uitstraling heeft en sfeer uitstraalt. Je wilt er vooral tot rust kunnen komen. Een verkeerde inrichting kan hier dan ook juist averechts werken en je een onrustig gevoel geven. Het is dus belangrijk om stil te staan bij de juiste inrichting van je vakantiehuis. Door het gebruik van bepaalde materialen en/of kleuren creëer je rust of kun je een ruimte ruimer doen ogen. Vooral in een vakantiehuis is dit van groot belang.

Interieur vakantiewoning met zachte materialen
Roze inrichting slaapkamer van vakantiewoning
Sjieke inrichting woonkamer vakantiewoning

De juiste inrichting

Om de juiste sfeer in je vakantiehuis te creëren is het van belang om op voorhand na te denken over hoe je de woning eruit wilt laten zien. Lukraak beginnen met inrichten levert meestal niet het gewenste resultaat op. Naast dat we de sfeer in het huis meenemen, vinden we het ook belangrijk het gebruiksgemak van de inrichting in het oog te houden. Denk aan materialen die eenvoudig schoon te houden zijn en het verzorgen van voldoende inventaris. Bij de inrichting van vakantiehuizen nemen we o.a. de volgende zaken mee in ons interieurplan:

  • de sfeer die gecreëerd wordt moet passen bij jou en je vakantiehuis
  • we zorgen ervoor dat de woning één geheel vormt
  • de producten die we kiezen zijn altijd kwaliteitsproducten i.v.m. slijtage
  • we zorgen voor de juiste en voldoende inventaris

 

Graag nodig ik je uit voor een persoonlijke kennismaking. Kom gerust vrijblijvend langs in onze showroom.

Plan direct een afspraak wanneer het jou uitkomt.

 

Meer dan alleen vakantiehuizen inrichten

Naast de inrichting van vakantiehuizen verzorgen wij ook het interieur van vakantievilla’s, bungalows en vakantieparken. We verzorgen het gehele proces van een compleet interieur voor je vakantiewoning(en). We kunnen je in dit proces van A tot Z begeleiden. Van het ontwerpen van een interieurplan tot de levering en montage. Ideeën opdoen? Neem eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten.

 

Jouw vakantiehuis ingericht door Compleet in Stijl

Samen met jou kunnen wij een compleet interieur samenstellen. Naast het interieur en inventaris kunnen wij ook zorgen voor het transport, de montage en de bekleding van je vakantiehuis/recreatiewoning. Servicegerichtheid zit in onze bedrijfs-DNA. We zijn persoonlijk betrokken en zorgen voor één contactpersoon waar je terecht kan met al je vragen.

We leren je graag kennen om zo het juiste advies te kunnen geven. Je bent dan ook van harte welkom om onze showroom in Barneveld te bezoeken. Op die manier kunnen we tot een goed eindresultaat komen.