Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Inrichting vakantiehuis

Je wilt dat een vakantiehuis als een tweede thuis aanvoelt, dit geldt zowel als je deze in eigen gebruik hebt als wanneer je deze aanbiedt voor de verhuur. Het is belangrijk dat je vakantiehuis een unieke uitstraling heeft en sfeer uitstraalt.

kosten interieur

Inrichten van een vakantiehuis

Je wilt er vooral tot rust kunnen komen. Een verkeerde inrichting kan hier dan ook juist averechts werken en je een onrustig gevoel geven. Het is dus belangrijk om stil te staan bij de juiste inrichting van je vakantiehuis. Door het gebruik van bepaalde materialen en/of kleuren creëer je rust of kun je een ruimte ruimer doen ogen. Vooral in een vakantiehuis is dit van groot belang.

De juiste inrichting

Om de juiste sfeer in je vakantiehuis te creëren is het van belang om op voorhand na te denken over hoe je de woning eruit wilt laten zien. Lukraak beginnen met inrichten levert meestal niet het gewenste resultaat op. Naast dat we de sfeer in het huis meenemen, vinden we het ook belangrijk het gebruiksgemak van de inrichting in het oog te houden. Denk aan materialen die eenvoudig schoon te houden zijn en het verzorgen van voldoende inventaris.

interieur vakantiewoning

Interieurplan

Bij de inrichting van vakantiehuizen nemen we o.a. de volgende zaken mee in ons interieurplan:

  • de sfeer die gecreëerd wordt moet passen bij jou en je vakantiehuis
  • we zorgen ervoor dat de woning één geheel vormt
  • de producten die we kiezen zijn altijd kwaliteitsproducten i.v.m. slijtage
  • we zorgen voor de juiste en voldoende inventaris

Kennismaking

Plan gratis en vrijblijvend een persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom!
Afspraak inplannen

Meer dan alleen vakantiehuizen inrichten

Naast de inrichting van vakantiehuizen verzorgen wij ook het interieur van vakantievilla’sbungalows en vakantieparken. We verzorgen het gehele proces van een compleet interieur voor je vakantiewoning(en). We kunnen je in dit proces van A tot Z begeleiden. Van het ontwerpen van een interieurplan tot de levering en montage. Ideeën opdoen? Neem eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten.

Jouw vakantiehuis ingericht door Compleet in Stijl

Samen met jou kunnen wij een compleet interieur samenstellen. Naast het interieur en inventaris kunnen wij ook zorgen voor het transport, de montage en de bekleding van je vakantiehuis/recreatiewoning. Servicegerichtheid zit in onze bedrijfs-DNA. We zijn persoonlijk betrokken en zorgen voor één contactpersoon waar je terecht kan met al je vragen.

Afspraak maken in onze showroom

We leren je graag kennen om zo het juiste advies te kunnen geven. Je bent dan ook van harte welkom om onze showroom in Barneveld te bezoeken. Op die manier kunnen we tot een goed eindresultaat komen.

Ontdek wat klanten vertellen...

 
Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Diane Ranselaar
Diane Ranselaar
10:20 09 Feb 23
Compleet in Stijl heeft ons geholpen met de inrichting van ons vakantiehuisje. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, hebben bijna alle meubels en accessoires in huis en denken met je mee. De service is top!
Hans Mulder
Hans Mulder
13:24 27 Sep 22
Op enthousiaste- en professionele wijze heeft het team van Compleet in Stijl ons geholpen bij de inrichting van onze vakantie lodge. Het leveren, inrichten en montage verliep soepel en deskundig. Ook de nazorg is uitstekend. Kortom we zijn erg happy en tevreden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Dirk Jan Thoutenhoofd
Dirk Jan Thoutenhoofd
13:38 14 Sep 22
Compleet in Stijl heeft vanaf moment '1' een professionele indruk op mij gemaakt. 'Verstand hebben van design en trends'voor wat betreft inrichting, de juiste 'vertaalslag' kunnen maken zodat mijn wensen terug komen in het inrichtingsplan en een 'pro-actieve' houding in het gehele proces van een vlekkenplan --> inrichtingsconcept --> tot de uitvoering; ik voel me gehoord en gezien en mijn woning is met recht 'Compleet in Stijl' ingericht!
Niels Verschuur
Niels Verschuur
12:23 14 Sep 22
Goede service, daadkrachtig en flexibel.Bestelling geplaatst en kreeg vlot een reactie terug. Na wat wat heldere communicatie heen en weer snel tot een bestelling gekomen. Snelle levering, goedkoop en goede produxten
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader