Voel je welkom bij
Compleet in Stijl!

Met al je vragen over de inrichting van je recreatiewoning, vakantiehuis, vakantiewoning, tweede huis of recreatiebungalow, groot of klein, kun je bij ons terecht!

Samen met jou kunnen wij een compleet interieur voor je samenstellen. Naast het interieur en de inventaris kunnen wij ook zorgen voor het transport, de montage en de aankleding.
Ontzorgen en servicegerichtheid zit in onze bedrijfs DNA! We zijn persoonlijk betrokken en enkel gericht op de recreatiebranche.
Onze missie is om het verschil te maken in transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit als het om de inrichting van je vakantiehuis gaat. 

Kom langs in onze showroom

We ontvangen je graag in onze showroom van 4200 m2 in Barneveld! We helpen je bij het samenstellen van een compleet interieur. Dit kan ook op basis van een door ons getekend interieurontwerp. Naast het interieur en inventaris zorgen wij ook voor het transport, montage en de bekleding van je recreatiewoning. Zo nemen wij u alles uit handen. Samen met u controleren we na de oplevering of alle artikelen aanwezig zijn.

Eerst zelf aan de slag?

Je kunt ook vanuit je luie stoel thuis al een offerte samenstellen zonder onze tussenkomst. Kies de grootte van de vakantiewoning en vul deze naar eigen inzicht met artikelen. Wij hebben al een basisvoorstel gedaan, zodat je zo min mogelijk kunt vergeten. Daarna kun je een afspraak maken met onze interieuradviseur om de offerte te bespreken en waar nodig aan te passen. Klik hier voor onze inrichtingstool


Mijn naam is Rachel en ik help je graag met de vragen die je hebt over het interieur van je vakantiehuis of vakantiepark. Van keukeninventaris tot raambekleding. Wees welkom in onze showroom in Barneveld!
De koffie/thee staat klaar! Maak een afspraak

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl