Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Eigenwijze lodges voor Soof.

Klant

Soof retreats

Doel

Boutique Parc Soof

Opgeleverd

Juli 2020 - September 2022

Locatie

Rhenen

“"Compleet in Stijl ontzorgt ons door ervaring en uitstekende service"”

Jurjen van Dijk
Eigenaar Soof retreats

“Al vanaf de start van Boutique Parc Soof werken we samen met Compleet in Stijl. Zij verzorgen en nog belangrijker ontzorgen ons met hun goede service en ervaring! Compleet in Stijl zorgt voor een prachtig, stijlvol en luxe interieur waardoor onze gasten eigentijds kunnen genieten. De Lodges zijn van alle gemakken voorzien, door het gebruik van natuurlijke materialen en sfeervolle kleuren past de uitstraling volledig bij Boutique Parc Soof.
Het enthousiaste en professionele team van Compleet in Stijl zorgt voor zowel een glimlach op onze gezichten als op die van onze klanten & gasten! “

Eigenwijze lodges voor Soof

Stuk voor stuk zijn alle 54 lodges van vakantiepark Soof voorzien van een sprankelend interieur. Een eigenwijze look die past bij het eigentijdse vakantiepark. De sterke kleuren, gecombineerd met natuurlijke materialen maken het een sfeervol geheel. Perfect ingericht voor een gezellige vakantie.

De eigenaren van de woningen hebben de mogelijkheid gehad om een aantal elementen in de woning een eigen draai te geven. Zo kon er worden gekozen voor een ander kleurthema wat door werd gevoerd in de wandbekleding, bank en in de slaapkamers. Ook waren er extra’s te bestellen zoals o.a. een loungeset, hottub of verduisterende gordijnen in de woonkamer voor optimale privacy. Tof om te zien hoe elke woning hierdoor tóch net dat beetje extra kreeg.

Ben jij ook op zoek naar een interieur voor een project? Wij denken graag met je mee! Lees meer over hoe wij een vakantiepark inrichten of over projectinrichting op maat en maak direct een afspraak.

Ga terug naar het overzicht