Compleet in Stijl geregeld

Bij Compleet in Stijl houden wij van ontzorgen, daarom bieden wij projectinrichting op maat. Wij bieden je een totaalpakket aan met daarin eindeloze mogelijkheden voor een interieur voor jouw vakantiewoningen. Verschillen de woningen van afmeting? Dat is voor ons geen enkel probleem! Welke vraag er ook is, wij van Compleet in Stijl voldoen aan het antwoord.

Van bedlinnen tot dressoir

Met ontzorgen bedoelen wij ook écht ontzorgen. Je ontvangt van ons een overzichtelijke offerte waardoor je direct kunt zien of er ergens nog een aanvulling nodig is. Onze meubels zijn speciaal geselecteerd voor het gebruik in vakantiehuisjes. Hufterproof noemen wij dat. Ook onze stylistes kijken naar een mooie mix van praktisch en design, waardoor je ervan uit kunt gaan dat het aan al jouw wensen voldoet. Compleet in Stijl is meer dan enkel het monteren en leveren van meubels, maar begeleid je in het gehele proces.

Ver van mijn bed

Wij zijn ontzettend flexibel. Heb je een vakantiepark of recreatiepark over de grens? Wij kunnen ook in Frankrijk, Duitsland, België en Luxemburg jouw verblijf inrichten. Zit je met het complex buiten deze landen? Neem dan gerust even contact met ons op, in overleg is er ontzettend veel mogelijk!

Jij doet niks meer

Compleet in Stijl neemt het gehele traject van de projectinrichting op maat van je over. Jij hoeft enkel te zeggen of je iets mooi vind of niet, want uiteraard valt over smaak niet te twisten. Wij verzorgen alles, van het inmeten van de gordijnen tot het leveren, monteren en plaatsen van de producten. Zo wordt alles uit handen genomen en heb jij meer tijd voor de gasten.

Direct berekenen

Met onze online rekentool kun je gemakkelijk een berekening maken voor onze diensten. Zo heb je direct een idee wat een interieur door Compleet in Stijl aangeboden kost, maar is ook direct helder welke onderdelen daarbij horen! Gelijk beginnen? Klik dan hier.

Koekje erbij?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Compleet in Stijl? Wij komen graag met jou in contact om ons enthousiasme over te brengen.

Voor een afspraak over jouw projectinrichting op maat bel je naar 0318 76 34 74 of voor een terugbelverzoek


© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl