Compleet geregeld!

Bij Compleet in Stijl houden wij van ontzorgen. Wij bieden u een totaalpakket aan met daarin eindeloze mogelijkheden voor een interieur voor uw vakantiewoningen. Denk aan uw bed&breakfast, de chalets op uw vakantiepark of aan een compleet appartementencomplex. Verschillen de woningen van afmeting? Dat is voor ons geen enkel probleem! Welke vraag u ook heeft, wij van Compleet in Stijl voldoen aan het antwoord.

Van bedlinnen tot een dressoir

Met ontzorgen bedoelen wij ook écht ontzorgen. U ontvangt van ons een overzichtelijke offerte waardoor u direct kunt zien of u ergens nog een aanvulling nodig heeft. Onze meubels zijn speciaal geselecteerd voor het gebruik in vakantiehuisjes. Hufterproof noemen wij dat. Ook onze stylistes kijken naar een mooie mix van praktisch en design, waardoor u ervan uit kunt gaan dat het aan uw wensen voldoet. Compleet in Stijl is meer dan enkel het monteren en leveren van meubels, maar begeleid u in het gehele proces. Kijkt u voor onze gerealiseerde projecten eens hier.

Ver van mijn bed

Wij zijn ontzettend flexibel. Heeft u een vakantiepark of recreatiepark over de grens? Wij kunnen ook in Frankrijk, Duitsland, België en Luxemburg uw verblijven inrichten. Zit u met uw complex buiten deze landen? Neemt u dan gerust even contact met ons op, in overleg is er ontzettend veel mogelijk!

U hoeft zelf niets meer te doen

Compleet in Stijl neemt het gehele traject van de projectinrichting van u over. U hoeft enkel te zeggen of u iets mooi vind of niet, want uiteraard valt over smaak niet te twisten. Wij verzorgen alles voor u, van het inmeten van de gordijnen tot het leveren, monteren en plaatsen van de producten. Zo wordt alles voor u uit handen genomen en heeft u meer tijd voor uw gasten.

..

Online adviseur

Met onze online adviseur kunt u gemakkelijk aanpassingen doen, zodat u zelf ook nog overzicht heeft in het te plaatsen meubilair. Mocht u toch nog wat aan uw inventaris willen toevoegen, dan kan dit tot 6 weken voor de levering van uw producten. Wilt u het uitproberen? Klik dan hier.

Koekje erbij?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Compleet in Stijl? Wij komen graag met u in contact om ons enthousiasme aan u over te brengen. Voor een afspraak over uw project kunt u bellen naar 0318 76 34 74 of een e-mail sturen.

Klik hier en stel uw eigen interieur samen

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl