Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Compleet in Stijl geregeld

Compleet in Stijl levert interieurs, van meubels tot servies. Kortom, een projectinrichting op maat. Kies de manier die bij jouw project past, maar altijd persoonlijk en transparant. Lees hier meer over onze verschillende werkwijzen;

Turn-Key

Maak de turn-key woning die je verkoopt of verhuurd compleet met een passend interieur. Geen keuzestress, een scherpe prijs en uniformiteit zijn hiervan de voordelen. We creëren een sterk en compleet interieurontwerp en richten deze gebruiksklaar in.

Optielijst

Geef kopers meer vrijheid met een krachtig interieurontwerp mét ruimte voor keuzes. Denk daarbij aan optionele kleuren, producten of toevoegingen. Wij verwerken de keuzes en zorgen ervoor dat dit wordt geleverd en gemonteerd.

Projectinrichting op maat

Geef een indicatie middels een standaard aanbieding aan kopers, waarna ze de mogelijkheid krijgen zich door onze interieurontwerpers te laten adviseren. Wij nemen de klant mee in de showroom en kiezen met hen de producten uit waar zij enthousiast van worden. We creëren een moodboard, tekenen de meubels op de plattegrond in en maken een offerte op maat voor deze klant. Wij houden contact met jouw klant vanaf het ontwerp totdat de woning in gebruik wordt genomen.

Maak een afspraak

Benieuwd naar onze showroom? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Laat je verrassen met een creatief ontwerp en heldere aanbieding.

Voor een afspraak over jouw projectinrichting op maat bel je naar 0318 76 34 74 of voor een terugbelverzoek

 

Neem contact op

Koffie?

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.