Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl
recreatie vakbeurs

Ga goed voorbereid het hoogseizoen in!

Voor jouw als parkbeheerder of eigenaar is een goede voorbereiding op het hoogseizoen essentieel, om aan de voorkant zaken te regelen kun je ‘brandjes’ tijdens het hoogseizoen voorkomen en volledig focussen op het bieden van de juiste service aan de jullie gasten. Graag geven we je een aantal tips om het seizoen succesvol van start te gaan!

1. Planning:

Maak een planning voor het onderhoud van de accommodaties, het exterieur, mogelijke trainingen voor het personeel en zet je marketingstrategie uit. Dit is de eerste stap om overzicht en een duidelijke verwachting te creëren voor het komende hoogseizoen.

2. Onderhoud:

Zorg dat alle faciliteiten worden gecontroleerd en hersteld waar nodig, denk hierbij aan het controleren van het inventaris, sanitaire voorzieningen, meubelen of bijvoorbeeld wanden die opnieuw een likje verf verdienen. Zo voorkom je verrassingen tijdens het hoogseizoen en heb je alle tijd om producten te repareren of te vervangen.

3. Training:

Neem de tijd om samen met je team trainingen te volgen, zo staan jullie klaar om de beste service te bieden en op een efficiënte te werk kunnen gaan gedurende het hoogseizoen. Denk hierbij aan een training over beheer & onderhoud, gastvrijheid of bijvoorbeeld een taalcursus om verschillende nationaliteiten goed te woord te kunnen staan.

4. Website optimaliseren:

Zorg dat de website volledig up-to-date is met duidelijke informatie over prijzen, beschikbaarheid en de verschillende faciliteiten.

5. Organiseer evenementen:

Plan en organiseer evenementen of activiteiten die gasten kunnen aantrekken, neem dit op in je marketingstrategie en communiceer dit via verschillende media kanalen. Denk hierbij aan een leuk feest voor jong en oud, een live cooking event, pizza avond of een leuke act voor de kids.

6. Korting acties:

Je kunt boekingen stimuleren door verschillende korting acties te organiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vroegboekkorting, last minute deals of een leuke actie rondom bepaalde (feest)dagen, zoals valentijnsdag, hemelvaartsweekend of pinksteren.

 

Laat Compleet in Stijl je helpen!

Breukbeheer: nooit een tekort aan keukeninventaris

Het gebeurt nog weleens dat keukeninventaris in de vakantiewoningen sneuvelt. Vanuit onze ervaring weten wij dat dit vooral het geval is op een vakantiepark. Het continue in de gaten houden van de keukeninventaris en het aanvullen ervan kost tijd en moeite. Met ons breukbeheer besparen we je deze tijd en moeite. Wij zorgen er namelijk voor dat er altijd keukeninventaris aanwezig is en vervangen gebroken spullen! Door ons breukbeheer kun jij je dus volledig richten op jouw gasten!

Wij willen jouw externe collega zijn. Samen zorgen we ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent, namelijk het verzorgen van jouw gasten.
Neem met ons vrijblijvend contact op voor hulp en advies!

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.