Stap 1- Rekentool voor de inrichting van uw vakantiewoning

Via onze website willen wij je graag al zo goed mogelijk helpen met de inrichting van je vakantiewoning. Hier hebben wij een gemakkelijke manier voor gevonden; onze Compleet in Stijl rekentool. Op basis van een paar gegevens bieden wij jou een eerste advies inclusief een prijs. Transparant en helder! Graag nemen wij je mee in de stappen tot een complete inrichting van uw chalet of recreatiewoning. Het start allemaal bij onze rekentool!

We gaan van start

Het hart van een vakantiewoning is toch echt de keuken. We beginnen daarom bij de keukeninventaris. Alles om heerlijk te kunnen koken, te eten en te drinken. Je grijpt nooit mis, omdat bestek en servies voor twee personen extra wordt aangeboden.

Gezellig na tafelen aan de royale tafel, of relaxed op de bank. Het meubilair is niet alleen leuk om te zien, het is ook nog eens van projectkwaliteit. Meubilair is sfeerbepalend in jouw woning!

Uitgeslapen wakker worden! Met de hotelkwaliteit boxspring bedden van Compleet in Stijl lig je goed. Compleet met kussen, dekbed en al het bedlinnen.

Met de sfeervolle verlichting van Compleet in Stijl zie je alles in een ander licht! Maar zet ze ook gerust uit, zodat je helemaal kan opgaan in die spannende film op je TV. Niet alleen sfeermakers, ook de praktische electronica is onderdeel van dit pakket, zoals stofzuiger, waterkoker etc.

De volgende stap is raambekleding. We zijn al bij 5 van 10! Krijg persoonlijk advies. Raambekleding is maatwerk. Op locatie ingemeten en ruime keuze uit gordijnen, plissé, rolgordijnen en jaloezieën. Benieuwd naar jouw persoonlijke advies? Klik dan hier om een terugbelverzoek achter te laten.

PVC vloer in diverse hout en steen dessins. Zo leg je de juiste basis voor een sfeervol interieur. Onze vloeren zijn allemaal van projectkwaliteit, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. PVC is gemakkelijk schoon te maken, gebruiksvriendelijk en ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Op die manier zijn er geen drempels in jouw woning nodig, zo zorgt de vloer voor een verbindende factor.

Dan doen we een stapje naar buiten! In de zon of in de schaduw? Kies zelf waar je op deze heerlijke tuinset gaat zitten. Geen onderhoud nodig, het moet natuurlijk wel ontspannen blijven.

Wat mooi is, moet mooi blijven. Bij stap 8 van 10 kies je de schoonmaakartikelen voor in jouw woning. De juiste spulletjes voor een lange levensduur van jouw woning en de producten die daarin staan.

Styling! Laat je adviseren door onze interieuradviseur. Aan de hand van het ontwerp wordt jouw woning Compleet in Stijl gemaakt met de mooiste decoraties. Volledig afgestemd op de sfeer, maar ook op het gebruik van de woning. Denk bijvoorbeeld aan prachtige kunstplanten, want die blijven altijd groen!

Om het geheel af te ronden kies je voor levering en montage. Dit is een vaste prijs die onafhankelijk is van hoeveel van de vorige stappen zijn toegevoegd aan de rekentool.

Maar wacht, er is meer! Maak je pakket compleet én krijg meer korting. Door verschillende CIS blokken te combineren groeit je voordeel. Benieuwd hoe hoog jouw korting is opgelopen? Klik dan hier om dit direct te berekenen!

Stap 2 – Persoonlijk advies

Wij bereiden ons graag voor op basis van de gegevens die jij hebt ingevoerd. In onze showroom hebben wij alle producten, materialen en kleuren bij de hand. Zodat je de kleuren van de gekozen producten ook echt even kan zien en voelen. Ook kun je alle producten bekijken, maar ook uitproberen. Want het is toch het fijnst als je weet hoe die stoel écht zit.

Tijdens een afspraak met onze interieuradviseur lopen wij het gehele project nog eens goed door. Onze adviseurs hebben veel ervaring in de recreatiebranche opgebouwd. Deze ervaring gebruiken wij dan ook om jouw project helemaal compleet te maken. Wanneer het project compleet is, zetten wij deze om tot een offerte.

Stap 3 – Leveren en monteren

Na het persoonlijke advies vragen wij om een akkoord op de offerte. De orderbevestiging ontvang je per mail. Wij vragen je rekening te houden met een levertijd van 6 tot 12 weken. In sommige gevallen is het mogelijk sneller te leveren, maar dit kan alleen in overleg met onze adviseur.

Onze vaste monteurs leveren alle producten op locatie. Zij zetten alles voor je in elkaar en voorzien de meubels bijvoorbeeld van viltjes, zodat de vloer niet beschadigd! Ook hangen zij de kapstok op, de televisie wordt gemonteerd, de raambekleding opgehangen en de tuinset uitgepakt. Alle inventarisartikelen worden in de kasten geplaatst, de bedden zo mogelijk opgemaakt en wij nemen al het afval mee en zorgen dat dit op de juiste manier wordt gerecycled of afgevoerd.

Jouw recreatiewoning is helemaal klaar voor gebruik, het grote genieten kan beginnen!

Nieuwsgierig geworden? Ga direct aan de slag, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl