Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Kies de juiste pvc vloer voor jouw vakantiehuis

Als je op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer voor je vakantiehuis, dan is een PVC vloer zeker een goede optie. Maar hoe kies je de juiste PVC vloer voor jouw vakantiehuis? Hier zijn vier tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Tip #1 en #2

  1. Denk na over de stijl van je vakantiehuis

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen. Het is belangrijk om een PVC vloer te kiezen die past bij de stijl van je vakantiehuis. Als je vakantiehuis een moderne inrichting heeft, dan is een PVC vloer met een strakke en moderne uitstraling een goede keuze. Als je vakantiehuis een rustieke uitstraling heeft, dan kun je overwegen om een PVC vloer met een houtlook te kiezen. Houd bij het kiezen ook rekening met de rest van je interieur, zoals de meubels, muren en accessoires.

  1. Overweeg de locatie van je vakantiehuis

Als je vakantiehuis in de buurt van water of vochtige omgevingen ligt, is het belangrijk om een PVC vloer te kiezen die bestand is tegen vocht. PVC vloeren zijn van nature waterbestendig, maar niet alle lijmsoorten waarmee ze vastzitten zijn ook waterbestendig. Als je vakantiehuis bijvoorbeeld aan zee ligt, of in een badkamer of toilet, kies dan voor een lijm met een hoge vochtbestendigheid om ervoor te zorgen dat de vloer niet beschadigd raakt.

Tip #3 en #4

  1. Kies een vloer met een goede slijtvastheid

Vakantiehuizen worden vaak verhuurd en krijgen dus veel te verduren. Het is belangrijk om een PVC vloer te kiezen met een goede slijtvastheid, zodat de vloer er nog steeds goed uitziet na jarenlang gebruik. Een PVC vloer met een hoge slijtvastheid is bestand tegen krassen en beschadigingen, en blijft er als nieuw uitzien. Hetgeen waar je dit veelal aan kunt zien is de dikte van de toplaag van het PVC, deze varieert van 0,3 mm tot 0,6 mm. Voor onze projecten gebruiken wij enkel de dikkere toplaag om zo een lange levensduur te kunnen garanderen.

  1. Laat de vloer installeren door professionals

Het is verleidelijk om te denken dat je de PVC vloer zelf kunt installeren, maar het is beter om dit door professionals te laten doen. PVC vloeren moeten nauwkeurig worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de vloer vlak en stevig is en om de levensduur van de vloer te verlengen. Een professionele installatie is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloer goed is afgedicht en bestand is tegen vocht. Daarom maken wij enkel gebruik van professionals die al langer in het vak zitten.

Een PVC vloer is bij uitstek de beste keuze voor vakantiehuizen vanwege de duurzaamheid, onderhoudsgemak en waterbestendigheid. Als je de juiste PVC vloer wilt kiezen, houd dan rekening met de stijl van je vakantiehuis, de locatie, de slijtvastheid van de vloer en de professionele installatie.

Hulp nodig?

Mijn naam is Zoë, ik adviseer je graag over de juiste keuze in PVC vloeren.

Ontdek wat klanten vertellen...

Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Diane Ranselaar
Diane Ranselaar
10:20 09 Feb 23
Compleet in Stijl heeft ons geholpen met de inrichting van ons vakantiehuisje. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, hebben bijna alle meubels en accessoires in huis en denken met je mee. De service is top!
Hans Mulder
Hans Mulder
13:24 27 Sep 22
Op enthousiaste- en professionele wijze heeft het team van Compleet in Stijl ons geholpen bij de inrichting van onze vakantie lodge. Het leveren, inrichten en montage verliep soepel en deskundig. Ook de nazorg is uitstekend. Kortom we zijn erg happy en tevreden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Dirk Jan Thoutenhoofd
Dirk Jan Thoutenhoofd
13:38 14 Sep 22
Compleet in Stijl heeft vanaf moment '1' een professionele indruk op mij gemaakt. 'Verstand hebben van design en trends'voor wat betreft inrichting, de juiste 'vertaalslag' kunnen maken zodat mijn wensen terug komen in het inrichtingsplan en een 'pro-actieve' houding in het gehele proces van een vlekkenplan --> inrichtingsconcept --> tot de uitvoering; ik voel me gehoord en gezien en mijn woning is met recht 'Compleet in Stijl' ingericht!
Niels Verschuur
Niels Verschuur
12:23 14 Sep 22
Goede service, daadkrachtig en flexibel.Bestelling geplaatst en kreeg vlot een reactie terug. Na wat wat heldere communicatie heen en weer snel tot een bestelling gekomen. Snelle levering, goedkoop en goede produxten
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader