Verkoopondersteuning

Compleet in Stijl ontzorgt u niet alleen in het verzorgen van een interieur van een recreatiewoning, maar wil graag fungeren als partner. Een manier waarop wij dat doen is door u te helpen middels verkoopondersteuning.

Verkoopondersteuning houdt in dat wij u ondersteunen in uw verkoopmomenten. Denk hierbij aan een open dag op uw vakantiepark of een beursdeelname gericht op het verkopen van het chalet op uw park.

Digitale (interieur) impressie

Door onze nauwe samenwerking met GRIP interieurprojecten hebben wij de kennis en kunde in huis om voor u een digitale impressie te maken van uw nieuw te verkopen woning. Zo krijgt uw potentiële klant een goed beeld van de woning, zowel van de buitenkant als van de binnenkant.

Beursdeelname

Wij gaan graag met u mee naar de beurs. Door onze ervaring vanuit het verleden kunnen wij u ondersteunen in grafische vormgeving, zoals het ontwikkelen van een brochure, flyer of banner voor op uw stand. Ook denken wij graag mee in het ontwerp van uw beursstand. Daarnaast zijn wij samen met u tijdens de beurs aanwezig om op die manier de druk te verdelen. Eén team, één taak.

Open dag

Tijdens de open dag(en) op uw vakantiepark is ook Compleet in Stijl graag aanwezig. Naast dat wij samen met u de verkoop van de woningen als taak hebben, helpen wij mee in de organisatie rondom de open dag. Hoe gaaf is het om als één team op te treden en zo elkaar te kunnen ondersteunen.

Presentatie

Als parkeigenaar of beheerder wilt u innoveren. Uw woningen mogen er eigentijds en verzorgd uitzien, maar u vindt het lastig om de huiseigenaren en enthousiasmeren. Graag verzorgt Compleet in Stijl dan een presentatieavond voor alle huiseigenaren. Hierin vertellen wij over onze diensten, laten wij een interieurimpressie zien van een woning op uw park en geven wij de huiseigenaren een offerte mee die zij thuis nog eens rustig kunnen nalezen. Daarna kunnen zij rechtstreeks contact met ons opnemen en heeft u er geen omkijken meer naar!

Klik hier en stel uw eigen interieur samen

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl