Verkoopondersteuning

Compleet in Stijl ontzorgt je niet alleen in het verzorgen van een interieur van een recreatiewoning, maar wil graag fungeren als partner. Een manier waarop wij dat doen is door je te helpen middels verkoopondersteuning.
Verkoopondersteuning houdt in dat wij je ondersteunen bij je verkoopmomenten. Denk hierbij aan een open dag op je park of een beursdeelname gericht op het verkopen van een recreatiewoning op je park.

Digitale (interieur) impressie

Door onze nauwe samenwerking met GRIP interieurprojecten hebben wij de kennis en kunde in huis om voor jou een digitale impressie te maken van je nieuw te verkopen woning.
Zo krijgt je potentiële klant een goed beeld van de woning, zowel van de buitenkant als van de binnenkant.

Beursdeelname

Wij gaan graag met je mee naar de beurs. Door onze ervaring vanuit het verleden kunnen wij je ondersteunen in grafische vormgeving, zoals het ontwikkelen van een brochure, flyer of banner voor op je stand. Ook denken wij graag mee in het ontwerp van je beursstand. Daarnaast zijn wij samen met jou tijdens de beurs aanwezig om op die manier de druk te verdelen. Eén team, één taak.

Open dag

Tijdens de open dag(en) op je vakantiepark is ook Compleet in Stijl graag aanwezig. Naast dat wij samen met jou de verkoop van de woningen als taak hebben, helpen wij mee in de organisatie rondom de open dag.

Presentatie

Als parkeigenaar of beheerder wil je innoveren. De woningen mogen er eigentijds en verzorgd uitzien, maar je vindt het lastig om de huiseigenaren en enthousiasmeren. Graag verzorgt Compleet in Stijl een presentatieavond voor alle huiseigenaren. Hierin vertellen wij over onze diensten, laten wij een interieurimpressie zien van een woning op je park en geven wij de huiseigenaren een offerte mee die zij thuis nog eens rustig kunnen nalezen. Daarna kunnen zij rechtstreeks contact met ons opnemen en heb je er geen omkijken meer naar!

Wil je meer weten? Ik help je graag!

Mijn naam is Eline en ik help je graag. Bel, app of stuur een mailtje!

0318 – 76 34 74

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl