Verkoopondersteuning

Compleet in Stijl ontzorgt u niet alleen, maar wil ook graag fungeren als partner. Een manier waarop wij dat doen is door u te helpen middels verkoopondersteuning.

Wij ondersteunen je graag bij verkoopmomenten. Denk hierbij aan een open dag op het vakantiepark of een beursdeelname gericht op het verkopen van chalets op een recreatiepark.

Interieur impressie

Door nauwe samenwerking met GRIP interieurprojecten hebben wij de kennis en kunde in huis om een digitale impressie te maken van je te verkopen vakantiewoning. Zo krijgen potentiële klanten een goed beeld van de woning, zowel van de buitenkant als de binnenkant.

Beursdeelname

Wij gaan graag met je mee naar de beurs. Door onze ervaring vanuit het verleden kunnen wij je ondersteunen in grafische vormgeving, zoals het ontwikkelen van een brochure, flyer of banner voor op je stand. Ook denken wij graag mee in het ontwerp van uw beursstand. Daarnaast zijn wij samen met jou tijdens de beurs aanwezig om op die manier de druk te verdelen.

Open dag

Tijdens de open dag(en) of bezoek aan een modelwoning op het vakantiepark is ook Compleet in Stijl graag aanwezig. Naast dat wij samen met jou de verkoop van de woningen als taak hebben, helpen wij mee in de organisatie rondom de open dag.

Presentatie

Als parkeigenaar of beheerder wil je innoveren. De recreatiewoningen mogen er eigentijds en verzorgd uitzien, maar je vindt het lastig om de huiseigenaren te enthousiasmeren. Graag verzorgt Compleet in Stijl dan een presentatieavond voor alle huiseigenaren. Hierin vertellen wij over onze diensten en wat die kunnen opleveren, laten wij een interieurimpressie zien van een woning op het park en geven wij de huiseigenaren een offerte mee die zij thuis nog eens rustig kunnen nalezen. Daarna kunnen zij rechtstreeks contact met ons opnemen en heb jij er geen omkijken meer naar!

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl