Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Levering & montage van interieur én inventaris

Met ons als vaste partner is het mooi maken en houden van vakantiewoningen gemakkelijk. Wij zorgen met onze adviezen, ontwerpen en keuzes voor hogere bezetting en verhuurprijzen waardoor er meer rendement behaald wordt op de vakantiewoningen. 

Neem direct contact op

Onze diensten

  • Ontzorging | Compleet in Stijl levert en monteert het gehele interieur, wanneer wij klaar zijn is een woning klaar voor gebruik.
  • Rendement | Gebruik onze rendementcalculator om inzichtelijk te krijgen hoe een interieur van Compleet in Stijl het rendement van een vakantiewoning verhoogt.
  • Breukbeheer | Eén leverancier voor interieur én inventaris. Zorg dat je interieur altijd compleet is, omdat je kunt aanvullen vanuit het Compleet in Stijl breukbeheer.
  • Compleet in Service | Wat mooi is, moet mooi blijven. Behoud de uitstraling van de woning op hoog niveau, zodat ook de waardering en daarmee het rendement op niveau blijven.

Drie redenen om met ons samen te werken

Reden 1:
Ontvang een offerte en projectadvies op maat

Ontdek de mogelijkheden, stuur jouw plattegrond en we gaan voor je aan de slag!

Reden 2:
Samen puntjes op de i zetten

Samen sta je sterker. Wij denken pro-actief mee met jouw project en zorgen dat aan alles word gedacht, van inventaris tot aan beschermvoetjes.

Reden 3:
Levering en montage van het project.

Vervolgens voeren we alles volgens de plannen uit, wij regelen het!

Gratis offerteservice

Binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent en krijgt u een complete offerte. Duidelijkheid en transparantie staat bij ons voorop. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan. Ook voor vragen over de plaatsing van vakantiewoningen en waar deze het beste passen op uw park kunt u bij ons kwijt.

Neem contact op met Peter

Mijn naam is Peter, ik ben commercieel en operationeel manager bij Compleet in Stijl. Ik help je graag! Bel of mail je me voor een kennismaking?

Bel: 06 - 51298582

Gebruik onze rendementscalculator

Voorbeeldoffertes

Bekijk een project