Uw vakantiepark, onze zorg

Van een leeg chalet of een ouderwets interieur naar een stoer interieur wat past bij deze tijd. Of u nu zoekt naar interieur voor nieuwbouw of restauratie, wij ontzorgen u met een volledig pakket dat aansluit bij uw wensen. Wij dragen graag bij aan een positieve sfeer op uw vakantiepark. Want zeg nu zelf, wanneer u in een mooi ingerichte woning verblijft, dan voelt u zich eerder geneigd om nogmaals te komen!

 

Zoveel mensen, zoveel wensen

U kent de gasten van uw park het beste. Compleet in Stijl luistert goed naar wat voor gasten er op uw park komen. Want, zoveel mensen, zoveel wensen. U kunt bij ons kiezen voor een landelijke of vintage woonstijl, maar ook stoer en sober interieur behoort bij ons tot de mogelijkheden. U kunt deze woonstijlen uiteraard ook combineren. Zo past u uw woningen aan aan de gasten!  Zijn er bijvoorbeeld veel kinderen op uw park? Denkt u dan eens aan stapelbedden. Wordt er veel buiten gezeten? Dan kunnen wij u ook een uitgebreide tuinset leveren. Zowel voor loungen als voor eten.

 

Home sweet home

De stylist van Compleet in Stijl is zich bewust van de markt. Zo weet zij dat vakantiewoning praktisch moeten worden ingericht. Maar zij verstaat ook de kunst van het eindeloos combineren van stijlen. Uw gasten voelen zich verwend wanneer u hen aandacht geeft. En dit werkt door in het interieur. Wij stellen het interieur samen met veel zorg en precisie, net zoals u het thuis doet!

Kopje koffie?

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u wellicht andere vragen? U kunt ons tijdens kantoortijden bellen op 0318 76 34 74 of stuur een e-mail.

 

Klik hier en stel uw eigen interieur samen

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl