Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl

Vakantiehuis

Laat je helpen bij het maken van de juiste keuzes voor het interieur van je recreatie- of vakantiewoning. Met ons complete interieuradvies stemmen we alle materialen, kleuren, verlichting en producten op elkaar af. Stap voor stap bekijken we samen met jou welke behoefte jullie hebben. Alles start met een vrijblijvende kennismaking.

Stap 1
Kennismaking

Graag nodigen wij je uit voor een digitale kennismaking of een kennismaking in de showroom. Wij helpen om alle informatie boven tafel te krijgen die nodig is voor een compleet advies. Denk daarbij aan vragen als, ‘wie gaat de vakantiewoning gebruiken’,’is het interieur voor eigen gebruik of voor verhuur’,’waar is de woning’ en ‘zijn er duidelijke tekeningen beschikbaar’. Daarnaast willen we jou ook beter leren kennen, want smaak blijft persoonlijk. Op basis van deze kennismaking leveren wij een vrijblijvend concept advies en offerte. Hierin staan besproken producten en de bijbehorende prijzen.

kosten interieur

Stap 2
Interieuradvies en offerte

Tijd om de diepte in te duiken. Op basis van jou vragen, opmerkingen of specifieke wensen breiden wij het concept advies uit. Voor het verdiepende interieurontwerp vragen wij een investering van €395,-. Deze kosten komen te vervallen bij de afname van een compleet interieur- en inventarispakket. Ons advies bestaat uit 2 advies gesprekken van 1,5 uur. Tijdens deze gesprekken bepalen we welke vormen van uitwerking nodig zijn. Denk daarbij aan plattegrond, lichtplan, meubel- en inventaris plan en collage voorzien van materialen, kleuren en producten. Ons interieuradvies is inclusief het inmeten van maatwerk producten op locatie. Helemaal blij met je plan? Dan ontvangen wij graag een bevestiging op de offerte. De kosten voor het interieuradvies komen daarmee te vervallen. Tijd de vakantiewoning te voorzien van de door jouw gekozen inventaris, meubels, verlichting, decoratie, vloeren, raambekleding, elektronica en/of buitenmeubilair!

Stap 3
Levering

Samen stemmen we af wanneer de woning beschikbaar is voor onze monteurs. Wij houden je op de hoogte van de leverstatus. De week voor de levering neemt onze monteur contact op om de laatste details af te stemmen. Zo stemmen we af hoe wij toegang tot de woning krijgen, of de woning middels een verhard pad, tot de voordeur, te bereiken is en of er elektra, verwarming, een toilet en stromen water aanwezig zijn. Tijdens de montage zijn onze monteurs graag zonder derden in de woning om volledig te kunnen focussen op het creëren van een compleet interieur. Uiteraard sluiten we de montage af door samen alles te controleren. ‘Waar gewerkt wordt vallen spaanders’, eventuele gebreken worden direct vastgelegd en besproken wanneer en hoe we deze opleveren.

Nazorg

Wanneer de puntjes op de i zijn gezet, is de woning helemaal klaar om van te genieten. Ondanks de hoge kwaliteit van de producten, kan het wel eens gebeuren dat iets valt en breekt. Dit kan worden aangevuld vanuit ons breukbeheer, dit kunnen we inrichten in een afgesloten kast in jouw woning of bij de receptie van het park.

Periodiek kunnen wij de woning controleren op garantie en slijtage. Na dit bezoek brengen wij een advies uit hoe we het inventaris actueel en representatief houden. Want wat mooi is, moet ook mooi blijven.

Contact

Neem gerust contact op als er vragen zij over onze manier van werken. We houden het graag persoonlijk.

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.