Showroom

Sinds februari 2020 kan Compleet in Stijl je niet enkel adviseren over het interieur van jouw vakantiewoning of showmodelwoning, maar je ook ontvangen in een prachtige showroom van ruim 6000 vierkante meter! Centraal gelegen in het midden van het land en alles op het gebied van interieur is hier te vinden. 

Denk aan bedden, maar ook beddengoed. Vloeren, maar ook raambekleding. Servies, maar ook de toiletrolhouder. Compleet in Stijl is een totaalinrichter die graag met je meedenkt. De stylisten voorzien je van het beste advies ten aanzien van het interieur en inventaris van jouw vakantiewoning. Vanuit het brede assortiment ontbreekt het je aan niets. Compleet in Stijl denkt met je mee en zorgt voor een persoonlijke benadering. Je hebt altijd contact met dezelfde persoon, waardoor er korte lijntjes ontstaan en je zo snel kunt schakelen. Alles wordt geleverd én gemonteerd, zodat jouw recreatiewoning of het showmodel direct klaar is voor gebruik of voor de verkoop.

Laat mij je verder helpen met een passend plan.

Mijn naam is Rachel, graag help ik je met jouw specifieke wensen. Binnen enkele uren een passende offerte voor het interieur van jouw recreatiewoning? Daar draai ik mijn hand niet voor om.

Je kunt ook onze producten zelf bekijken in de showroom in Barneveld. Neem contact op voor het maken van een afspraak. De koffie/thee staat klaar!

Je kunt mij bereiken op 0318-76 34 74

Laat jouw gegevens achter en geef aan wanneer ik je terug kan bellen. Op basis van die gegevens kan ik snel antwoord geven op jouw vragen.

Terug naar het overzicht

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl