Sfeervol verhuur – Interieur voor uw recreatiewoning

Maak het verschil met jouw recreatie woning. In een woud vol met aanbod is het belangrijk dat jouw veehuurwoning opvalt. Toch zijn er nog een aantal andere zaken waar wij als interieur specialisten op letten. Benieuwd? Checken de tips.

Tip 1 – Sfeervol goed vastleggen.

De foto’s van je interieur geven een eerste indruk. Iedereen weet dat deze indruk onuitwisbaar is. Wanneer wij de woning goed hebben ingericht, met de juiste details en sfeervolle styling; is het belangrijk dit goed vast te leggen.

Maak professionele foto’s van je vakantiewoning


Tip 2 – Wat mooi is, moet mooi blijven

Stem de producten af op het gebruik van de woning. Een familiewoning krijgt heel wat de voortduren. Als het wilt zorgen dat het interieur een juiste uitstraling behoud, is het belangrijk om projectkwaliteit toe te passen. Compleet in Stijl biedt alleen maar producten die geschikt zijn voor de projectmatig gebruik. Zo blijft het mooi. Geen verstand van brandvertragende producten, slijtvaste stoffen en stootvast servies? Laat ons helpen.

Gebruik projectkwaliteit producten in het interieur en inventaris.


Tip 3 – Maak aanvullen gemakkelijk

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ondanks dat alle producten van hoge kwaliteit zijn, kan er natuurlijk wel eens iets sneuvelen. Omdat veel collecties snel wisselen kan één gebroken glas er toe leiden dat je 8 nieuwe moet aanschaffen om geen ratjetoe in de kasten te laten ontstaan. Door producten toe te passen vanuit breukbeheer weet je zeker dat producten lang aan te vullen zijn.

Zorg voor aanvulling vanuit breukbeheer, zo blijft de woning compleet.


Mijn naam is Rachel en ik help je graag met de vragen die je hebt over het interieur van je vakantiehuis of vakantiepark. Van keukeninventaris tot raambekleding. Wees welkom in onze showroom in Barneveld!
De koffie/thee staat klaar! Maak een afspraak

Terug naar het overzicht

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl