Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
Recreatie vakbeurs

Sfeervol verhuur - Interieur voor jouw vakantiewoning - 3 tips

Maak het verschil met onze tips voor het interieur van jouw vakantiewoning. In een woud vol met aanbod is het belangrijk dat jouw verhuurwoning opvalt. Toch zijn er nog een aantal andere zaken waar wij als interieur specialisten op letten. Benieuwd? Check de tips.

kosten interieur

Tip 1 – Leg het interieur van jouw vakantiewoning vast

De foto’s van het interieur van jouw vakantiewoning geven een eerste indruk. Iedereen weet dat deze indruk onuitwisbaar is. Wanneer wij de woning hebben ingericht, met de juiste details en sfeervolle styling, is het belangrijk dit goed vast te leggen. Zo weten jouw gasten direct waar zij op kunnen rekenen.

Maak professionele foto’s van je vakantiewoning.

rode-banken

Tip 2 – Wat mooi is, moet mooi blijven

Stem de producten af op het gebruik van de woning. Een familiewoning krijgt heel wat te verduren. Als je wilt zorgen dat het interieur de juiste uitstraling behoud, is het belangrijk om projectkwaliteit toe te passen. Wij maken gebruik van een ruime keuze aan producten en materialen die geschikt zijn voor projectmatig gebruik. Zo blijft het mooi. Geen verstand van brandvertragende producten, slijtvaste stoffen en stootvast servies? Wij adviseren je graag in jouw keuzes.

Gebruik projectkwaliteit producten in het interieur en inventaris.

mooie-blauwe-bank

Tip 3 – Maak aanvullen gemakkelijk

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in jouw vakantiewoning. Ondanks dat alle producten van hoge kwaliteit zijn, kan er natuurlijk wel eens iets sneuvelen. Omdat veel collecties snel wisselen kan één gebroken glas er toe leiden dat je 8 nieuwe glazen moet aanschaffen om geen ratjetoe in de kasten te laten ontstaan. Door producten toe te passen vanuit breukbeheer weet je zeker dat producten lang aan te vullen zijn. Wij hebben hier een specifieke lijn voor die al erg lange tijd in de collectie zit en ook erg lang in de collectie zal blijven!

Zorg voor aanvulling vanuit breukbeheer, zo blijft de woning compleet.

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.