Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
Referenties-woonkamer

Ervaringen met compleet in stijl

Lees al onze referenties op Klantenvertellen.nl

“Wat fijn dat de woning al helemaal klaar staat”

Dat horen wij vaker. Wij doen er alles aan om de inrichting van uw vakantiehuis compleet te maken. Naast dat wij een zeer compleet assortiment bieden, zorgen wij er ook voor dat alles wordt geregeld. Wel zo fijn!

 

Referenties-eettafel

“Echt aan alles is gedacht”

Tijdens een kennismakingsgesprek met een van de stylisten van Compleet in Stijl komt alles aan bod. Zo zorgen we er voor dat er niets over het hoofd wordt gezien. Van vaste inrichting tot het lepeltje in de koffie.

“Het is alsof wij hier al eerder zijn geweest”

Ontwerp op maat. Met ons brede assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Naast de vele meubels voor uw vakantiewoning zijn er ook nog heel veel kleuren en opties. Met uw wensen en onze ervaring komen we tot een passend plan.

“Je ziet direct dat deze producten tegen een stootje kunnen”

Dat is de basis. Alle producten die wij gebruiken zijn geselecteerd voor het gebruik in vakantiewoningen. Zo kunnen de meubels tegen een stootje, zijn de gordijnen brandvertragend en gebruiken we apparatuur met garanties.

“Alles is voor ons geregeld”

En dan ook alles. Zodra wij uw recreatiewoning inrichten dragen wij zorg voor alles wat daar voor nodig is. Wij houden u op de hoogte van de planning en u krijgt alles op één overzichtelijke factuur. Helder!

Referenties-bank-met-tafel

“Gloednieuw en nu al klaar voor gebruik”

Klaar voor de start! We pakken uit en ruimen alles direct netjes in. Zoals het hoort. Wij leveren de woning persoonlijk aan u op. Tijdens de oplevering controleren wij of alles naar wens is. En dan is het zo ver: Uw woning Compleet in Stijl!

“Dat hebben jullie vaker gedaan”

En dat klopt. Zoveel mensen, zoveel wensen. We hebben al veel ervaring opgedaan met alle woningen die wij hebben ingericht.

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.