Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
recreatie vakbeurs

Inspiratie opdoen tijdens de Recreatie Vakbeurs

Wil jij jouw second home of vakantiewoning voorzien van een stijlvol interieur en inventaris? De specialisten van Compleet in Stijl helpen je daar graag bij tijdens de Recreatie Vakbeurs.

Recreatie vakbeurs

Compleet in Stijl

Eerst kort iets over ons bedrijf. Wij kunnen het complete proces verzorgen van interieurontwerp tot en met de montage in je recreatiewoning. Onze missie is om het verschil te maken in transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit als het om de inrichting van je recreatie- of vakantiewoning gaat. Wij zijn enkel gericht op de recreatiebranche en bezitten daardoor de kennis van de markt. Wij zijn pro-actief en niet bang om ‘nee’ te verkopen wanneer je vraag niet aansluit bij ons aanbod.

Tijdens de Recreatie Vakbeurs laten we je zien hoe wij jou kunnen helpen bij het inrichten van jouw vakantiewoning(en). Niet enkel op het gebied van interieur, maar door een complete beleving aan te bieden bij jouw gast.

Wil je meer weten over hoe wij zoiets dan aanpakken?

Lees hier hoe wij werken

recreatie vakbeurs

Kun je niet meer wachten?

Wij maken het je graag gemakkelijk!

De kennis die we hebben opgedaan in de jaren dat wij dit werk doen, gebruiken we graag om je te inspireren, maar vooral om je te helpen. De eerste bronnen van inspiratie zijn natuurlijk de gerealiseerde projecten. Neem hier gerust een kijkje bij de projecten die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Zijn de projecten nog niet de inspiratie genoeg die je nodig hebt? Vraag dan ons magazine aan. In dit magazine vindt je veel inspiratie over interieurstijlen, nieuwe artikelen, beste combinaties en natuurlijk de ins- en outs van de recreatiebranche. Een prachtig magazine waar je zeker door geïnspireerd wordt.

Vraag het magazine aan

EXPOSANTEN STUDIO
Vergroot de impact van vakantiewoning inventaris & interieur, zonder rendement lekkage

Compleet in Stijl verzorgt een seminar over de impact van vakantiewoning inventaris & interieur. Hierbij staat centraal hoe je je kan onderscheiden, zonder dat dit een negatieve impact heeft op het rendement. Nieuwsgierig? Zet het alvast in je agenda:

EXPOSANTEN STUDIO
14 NOVEMBER 2023 | 12.00u
15 NOVEMBER 2023 | 13.00u

Ongemerkt is de afschrijving op interieur en inventaris een grote lekkage op het rendement van een verhuur object. Tijdens deze presentatie staat de vraag centraal op welke wijze jij, met de inzet van passende interieur en inventaris aanbod, invloed hebt op het rendement door een verschil te maken in een competitieve markt. Welke trends in interieur en beleving vergroten de waardering door gasten? Op welke manier beheers je de kosten? En op welke manier kan een belevingsgericht interieur het rendement van een vakantiewoning juist verhogen? Als specialist van Compleet in Stijl deelt Martin van Engelenburg graag zijn ervaringen, zodat niet alleen het interieur van een vakantiewoning mooi is, maar ook het rendement prachtig is.

Zorg dat deze seminars in je agenda staan. De beurs is elke dag geopend van 10 – 18. Ons standnummer is 101, niet te missen bij de entree. Heb jij je tickets al?

Gratis tickets? Klik hier voor jouw toegangskaarten

Toe aan de volgende stap?

Daarnaast hebben wij vanuit die kennis de ultieme interieur en inventaris checklist ontwikkeld. Want als je een vakantiewoning inricht, is het het fijnst als je niks vergeet. Zo zorg je ervoor dat het jouw gast (en jezelf) aan niets ontbreekt. Dit zorgt voor een betere verhuurbaarheid van de woning en natuurlijk voor top recensies! Zo wordt jouw Second Home écht compleet.

Download de checklist

Vakantiewoning inrichten betekent kwaliteit

Of de inventaris nu voor eigen gebruik is of voor de verhuur: de producten moeten van goede kwaliteit zijn. Compleet in Stijl maakt uitsluitend gebruik van projectmeubilair geschikt voor de verhuur. Onze meubels en inventaris zijn geschikt voor veelvuldig gebruik. De meubels gaan daardoor langer mee en de kwaliteit van de keukeninventaris blijft hoog.

Kom je ons bezoeken?

Dé vakbeurs voor een toekomstbestendige recreatiebranche. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Op 14, 15 en 16 november 2023 zijn wij aanwezig op deze beurs en maken we graag kennis met je.
De beurs is elke dag geopend van 10 – 18. Ons standnummer is 101, dus zodra je binnenkomt staan wij daar! We zijn dus niet te missen.

Gratis tickets? Klik hier voor jouw toegangskaarten

Kennismaking

Geen tijd meer te verliezen? Plan direct jouw persoonlijke afspraak in met onze parkspecialist. We zien je graag in onze showroom.

Ontdek wat klanten vertellen...

 
Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Diane Ranselaar
Diane Ranselaar
10:20 09 Feb 23
Compleet in Stijl heeft ons geholpen met de inrichting van ons vakantiehuisje. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, hebben bijna alle meubels en accessoires in huis en denken met je mee. De service is top!
Hans Mulder
Hans Mulder
13:24 27 Sep 22
Op enthousiaste- en professionele wijze heeft het team van Compleet in Stijl ons geholpen bij de inrichting van onze vakantie lodge. Het leveren, inrichten en montage verliep soepel en deskundig. Ook de nazorg is uitstekend. Kortom we zijn erg happy en tevreden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Dirk Jan Thoutenhoofd
Dirk Jan Thoutenhoofd
13:38 14 Sep 22
Compleet in Stijl heeft vanaf moment '1' een professionele indruk op mij gemaakt. 'Verstand hebben van design en trends'voor wat betreft inrichting, de juiste 'vertaalslag' kunnen maken zodat mijn wensen terug komen in het inrichtingsplan en een 'pro-actieve' houding in het gehele proces van een vlekkenplan --> inrichtingsconcept --> tot de uitvoering; ik voel me gehoord en gezien en mijn woning is met recht 'Compleet in Stijl' ingericht!
Niels Verschuur
Niels Verschuur
12:23 14 Sep 22
Goede service, daadkrachtig en flexibel.Bestelling geplaatst en kreeg vlot een reactie terug. Na wat wat heldere communicatie heen en weer snel tot een bestelling gekomen. Snelle levering, goedkoop en goede produxten
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader