Recreatie Vakbeurs | Gratis tickets

Wat is de Recreatie Vakbeurs?

 

Dit jaar, op 27, 28 en 29 november, vindt de 17e editie van de Recreatie Vakbeurs plaats. Dit evenement wordt elk jaar in november georganiseerd in de Evenementenhal in Hardenberg. Deze beurs is gericht op de recreatiebranche. Je kunt daar dan ook speeltoestellen, toegangspoortjes, tenten, maar ook gehele chalets en de inrichting daarvan terugvinden. De beurs is opgezet zodat ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen uitwisselen. Ook worden alle nieuwtjes van het nieuwe seizoen weer uitgewisseld. Dit jaar staat de beurs in het teken van ‘Een blik op de toekomst’.

Klik op deze afbeelding en open de 360° plattegrond van jaargang 2017

 

De recreatiebranche is er een die sterk groeit, maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot & trending is, kan morgen alweer uit zijn.
Deze vakbeurs is voor jou hét moment om te ontdekken wat deze sector te bieden heeft. Er worden diverse nieuwe producten gepresenteerd. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen op de inspiratiepleinen waar alle standhouders met een eigen product samen een mooi inspiratieplein maken genaamd ‘Happy Camping’, het is zo net of je over een vakantiepark heen loopt.

 

Wanneer je over de beurs loopt, dan kom je in aanraking met fabrikanten en leveranciers van verschillende branches, maar allemaal actief in de recreatiebranche. Denk hierbij aan een bedrijf dat linnen verhuurt, een leverancier van zwembaden, een intercedent die zoekt naar het juiste animatiepersoneel, of een hovenier die weet wat de nieuwe trend is op gebied van groenvoorziening.

 

Maar natuurlijk is ook Interieur en Styling een topic. In Hal 1 (op de plattegrond paars) wordt er aandacht gegeven aan deze branche. Op standnummer 124 staat dit jaar voor het eerst ook Compleet in Stijl. Wij vertegenwoordigen in combinatie met anderen de Interieur en Styling hal.

Wij zijn trots dat wij onderdeel mogen zijn van deze fantastische beurs en nodigen daarom jou ook graag uit! Klik op de banner rechts en ontvang twee tickets! Gebruik de registratiecode 61851735

Gaat er iets niet goed met bestellen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

 

Dus, twijfel je nog of je moet langskomen? Niet doen!

Hierbij 5 redenen om de vakbeurs te bezoeken:

  1. Het is gratis.
  2. Je ontmoet collega’s uit de recreatiebranche.
  3. Je doet veel inspiratie op voor het nieuwe seizoen.
  4. Je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen als je op deze beurs bent geweest, en
  5. Het is gratis.

En ja, gratis telt voor twee keer als je het mij vraagt. Het kost enkel een paar uur van je tijd, maar dan verzeker ik je dat je een leuke tijd hebt, je veel collega’s hebt ontmoet en je weer helemaal op de hoogte bent voor het nieuwe seizoen start.

En, haal gerust een bakje koffie bij Standnummer 124, die is namelijk ook gratis!

 

 

Ben jij nu ook op zoek naar een goed en passend interieuradvies? En ben je op zoek naar een partner die je alle werk uit handen neemt? Ga dan aan de slag met de Online Adviseur. En bij vragen, neem dan contact met ons op!

Terug naar het overzicht

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl