Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl
blog-tips-bank

Watervilla in Friesland.

Klant

Evelien en Klaas-Jan

Doel

Eigentijdse vakantiewoning

Opgeleverd

Mei 2022

Locatie

Meer van Eysinga

Hier voel je je welkom!

Deze tienpersoons woning is door zijn open uitstraling erg uitnodigend. Het gebruik van velvet geïmpregneerde stoffen en gladde oppervlakken zorgt voor een mix tussen praktisch en uitstekend comfort. Je voelt je al snel thuis in deze woning.

De lampen boven de eettafel zorgen voor een speels effect. De draden zijn netjes weggewerkt achter een verlichtingsplaat. De keuze voor een ovale tafel is een heel bewuste geweest. Door de beperkte ruimte in de woonkamer en de wens om sowieso met 10 personen aan de tafel te kunnen zitten heeft ervoor gezorgd dat we de ruimte zoveel mogelijk moesten benutten. Door toch een zekere luchtigheid te behouden in de woning is gekozen voor de ovale tafel. Voldoende ruimte om te tafelen, maar ook nog voldoende loopruimte eromheen, zodat je elkaar zo min mogelijk in de weg loopt.

Vanaf de bank kun je lekker in jouw hoekje een boek lezen en af en toe eens opkijken en naar buiten staren. De mooie ligging in Sint Nicolaasga aan het water zorgt voor het ultieme vakantiegevoel.

vakantiewoning

Een woning met een geheel eigen stijl en een luxe uitstraling.

De ruimte rondom deze woning is jaloersmakend. Een ruim grasveld waar je lekker een balletje kunt trappen of gewoon met een handdoek in de zon kan liggen.

Wanneer wij bezig zijn met een persoonlijk interieurplan houden wij ook rekening met de buitenruimte. Zo gaan we altijd uit van een balans tussen buiten en binnen. Op die manier zorg je voor continuïteit, rust en eenheid.

Ben jij benieuwd op welke manier wij dat aanpakken voor jouw woning? Plan dan jouw gratis adviesgesprek in bij onze stylisten.

Gratis adviesgesprek inplannen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij ontzorgen jou als het gaat om het verzorgen van een compleet interieur voor je vakantiewoning(en). Van fauteuil tot theelepel
en van raamdecoratie tot stofzuiger. Benieuwd waar wij jou mee kunnen helpen? Onze specialisten staan klaar voor onder andere:

  • Adviesgesprek inclusief moodboard en plattegrond
  • Complete en transparante offerte
  • Beleving- en themarecreatie
  • Na levering, direct genieten!
  • Onderhoud van jouw interieur, Compleet in Service

Terug naar het overzicht

Ontdek wat klanten vertellen...

Compleet in Stijl B.V.
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Diane Ranselaar
Diane Ranselaar
10:20 09 Feb 23
Compleet in Stijl heeft ons geholpen met de inrichting van ons vakantiehuisje. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, hebben bijna alle meubels en accessoires in huis en denken met je mee. De service is top!
Hans Mulder
Hans Mulder
13:24 27 Sep 22
Op enthousiaste- en professionele wijze heeft het team van Compleet in Stijl ons geholpen bij de inrichting van onze vakantie lodge. Het leveren, inrichten en montage verliep soepel en deskundig. Ook de nazorg is uitstekend. Kortom we zijn erg happy en tevreden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Dirk Jan Thoutenhoofd
Dirk Jan Thoutenhoofd
13:38 14 Sep 22
Compleet in Stijl heeft vanaf moment '1' een professionele indruk op mij gemaakt. 'Verstand hebben van design en trends'voor wat betreft inrichting, de juiste 'vertaalslag' kunnen maken zodat mijn wensen terug komen in het inrichtingsplan en een 'pro-actieve' houding in het gehele proces van een vlekkenplan --> inrichtingsconcept --> tot de uitvoering; ik voel me gehoord en gezien en mijn woning is met recht 'Compleet in Stijl' ingericht!
Niels Verschuur
Niels Verschuur
12:23 14 Sep 22
Goede service, daadkrachtig en flexibel.Bestelling geplaatst en kreeg vlot een reactie terug. Na wat wat heldere communicatie heen en weer snel tot een bestelling gekomen. Snelle levering, goedkoop en goede produxten
Sem Donkersloot
Sem Donkersloot
15:02 26 Aug 22
Heb recent mijn vakantie woning laten renoveren door Compleet in Stijl. Prachtig mooi geworden en top levering!
Jannie van Engelenburg
Jannie van Engelenburg
14:24 26 Aug 22
Wij hebben onze (vakantie)woning naar grote tevredenheid in laten richten door Compleet In Stijl.Goede service en montage.
Paul Christiaan
Paul Christiaan
09:14 13 Jul 22
Zeer prettige samenwerking. Goede offerte, afspraken keurig nagekomen. PVC-vloer zeer netjes gelegd, kleine aanpassingen (die tijdens leggen aan de orde kwamen) werken kosteloos verwerkt.Geleverde meubels zijn van hoge kwaliteit en ook hier op tijd en netjes afgeleverd.Erg prettig geholpen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader