Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl
Inrichting-vakantiepark-bank

Villa met verdieping vlakbij het Harderbos.

Klant

Marijke en Fabian

Doel

Villa Water

Opgeleverd

Juli 2022

Locatie

Villaresort Harderwold

Chique en rijk

In deze villa zijn twee verdiepingen voorzien van een prachtig interieur. De keuze om goud te implementeren in deze woning zorgt voor een chique en rijke uitstraling. Vooral beneden kun je die invloed goed zien. Door ook gebruik te maken van een grote muurprint die is gedrukt op plexiglas draagt deze ook bij aan de chique sfeer.

Gebruik makend van een ovale tafel houd je veel ruimte over in de eethoek, waardoor iedereen zich goed kan bewegen in deze ruimte en er voldoende plek is om lekker weg te dromen met uitzicht over het water.

Vintage is goud

De vintage elementen in deze woning zie je terug in de sierkussens en het vloerkleed. Dit combineert onwijs goed met het goud in de accessoires en verlichting. Zo combineer je oud met goud, dat zijn goede vrienden!

Touch of pink

Met een kleine roze touch op de bovenverdieping creëer je daar weer een eigen sfeer. Verschillende elementen zoals glas in de vazen en de plexiglas afbeelding op de wand zorgen ervoor dat de match met de benedenverdieping voelbaar is. Zie jij jezelf al lekker met een rosétje in deze roze stoel zitten? Met uitzicht op het water? Wat kan een mens nog meer willen op vakantie! Ultiem genieten.

Terug naar het overzicht

Stap 1
Gratis advies.

Maak een persoonlijke afspraak met onze interieurspecialist en laat je helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Afspraak maken

Stap 2
Persoonlijk plan.

Aan de hand van inspiratiesessies maak je samen met onze specialist een persoonlijk plan en weet je waar je aan toe bent

Stap 3
Complete oplevering.

Wij servicen je van het begin tot het eind. Zo zal de complete woning worden ingericht en gestyled zoals afgesproken.