Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
Vakantievilla-inrichten

Kunstige recreatievilla in Zeewolde.

Klant

Koos

Doel

Kunstige villa

Opgeleverd

Februari 2022

Locatie

Villaresort Harderwold

vakantiewoning

Trash or treasure?

Trash, dat gaat natuurlijk helemaal niet op als je het hebt over inboedel. Maar soms vindt je parels in jouw bestaande meubels. Zo ook bij deze klant. Een aantal van de meubels stonden nog in de opslag en zijn afgestoft om op die manier weer een compleet interieur te kunnen vormen. Deze producten zijn als uitgangspunt genomen voor het ontwerp. Door deze meubels een tweede leven te geven is het ook nog eens heel duurzaam! De kloostertafel met de bruinleren stoelen zijn een echte aanvulling op deze interieurstijl geworden. Een echte treasure voor deze vakantievilla!

Kunstig

Deze woning vroeg om veel kunst in grote gebaren. Wij zijn voor deze klant op zoek gegaan naar verschillende kunstwerken en hebben deze samengebracht in deze woning. De nachtwacht heeft een prominente plek gekregen in de vide van de woning, maar ook een reproductie van Karel Appel mocht niet ontbreken in deze kunstige woning. Zo kun je persoonlijke smaak ook prima combineren met luxe en rijke materialen.

slaapkamer

Slaap lekker

De slaapkamer werd ook in dezelfde stijl doorgevoerd, de gehele woning ademt luxe en rust. Raambekleding die zorgt voor behaaglijkheid met een mooie linnenstructuur en bedlinnen wat naadloos aansluit op de hotelbeleving. Wanneer je een vakantie mag vieren in deze recreatievilla zal het je aan niks ontbreken!

“Het voelt als thuiskomen”

Koos
Thuiskomen in je vakantiewoning

Met veel plezier heb ik samen met Rachel en Zoë dit interieur uitgezocht. Zij hebben me geholpen om er een mooi geheel van te maken en niks was hen teveel. De sierlijsten op de wand zijn een persoonlijke touch en heel fijn dat dit erop zit! Het geeft een woning een chique uitstraling. Het combineren van beschikbare meubels met nieuwe elementen is goed gelukt. Alles is netjes gemonteerd en geleverd, schoon achtergelaten en tot in de puntjes verzorgd.

Lees hier meer referenties

Benieuwd naar meer

Deze woning konden we niet in een aantal foto’s samenvatten. Klik door deze slider en laat je inspireren!

Terug naar het overzicht