Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
hoe-combineer-je-de-kleuren-en-materialen-

Statement villa op villaresort Harderwold.

Klant

Jos en Ingrid

Doel

Villa Water

Opgeleverd

Oktober 2020

Locatie

Villaresort Harderwold

keuken-met-eettafel-en-lampen

Ruime recreatievilla voorzien van alle luxe

Deze woning was een van de eerste villa’s op Villaresort Harderwold die wij mochten voorzien van een volledig interieur en inventaris. Een zespersoons woning met een ruime berging en bij elke slaapkamer een eigen ruime badkamer. Zo kun je ook met drie stellen volledig en in stijl genieten van deze villa. De woning is voorzien van voldoende raambekleding waardoor het zicht naar binnen wordt beperkt en je vrij kunt bewegen in de woning.

Door het goud op de wandafbeelding weer terug te laten komen in de verlichting creëer je een mooi geheel in de woning. De Golden Touch zorgt ervoor dat deze woning een chique uitstraling krijgt en je de luxe van de woning volledig integreert in het interieur.

Door een stevige accentkleur op de wand aan te brengen zorg je er direct voor dat de woning gezellig oogt en er hoekjes ontstaan waardoor je de ruimte de status geeft die het verdient.

Slapen in weelde

Op alle slaapkamers zijn deze luxe boxspringsets toegepast. Het design is tijdloos en door de hoge poten is het gemakkelijk om ook onder de bedden te stofzuigen. De boxspringbox is voorzien van bonell vering en het matras van een 5-zone pocketvering. De beste ondersteuning voor je rug, nek en heupen. De zones zijn ingezet voor de ‘gemiddelde’ nederlander, waardoor jouw gasten altijd op een topmatras liggen.

Op elk matras ligt ook een eenpersoons koudschuim topper. Deze wordt met de verhuur van de woning voorzien van een laken. Waarom eenpersoons? Dat heeft te maken met de lakenpakketten. Zo past een eenpersoons lakenpakket altijd op dit bed en hoeven er geen verschillende lakenpakketten te worden gehanteerd. Een molton zorgt ervoor dat de topper en het matras goed beschermd zijn tegen het alledaagse gebruik. Komen er ook kinderen slapen? Kies dan voor waterdichte moltons. Een ongelukje zit in een klein hoekje en zo houd je jouw bed altijd in optimale conditie.

Opgeruimd staat netjes

In een vakantiewoning van deze grootte kun je verwachten dat mensen tussen de 3 dagen en 3 weken verblijven. Voor een weekendtrip is veel kastruimte niet noodzakelijk, maar voor degene die drie weken in deze woning verblijven is dit een must! Door jouw gasten te voorzien van voldoende opbergruimte, zoals in deze kledingkast, zorg je ervoor dat men zijn eigen spullen netjes kan opbergen. Een jurk voor een chique diner in de Harderwijkse haven of een korte broek om lekker een dag op de boot door te brengen passen allemaal in deze kast.

Doordat elke slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer is het belangrijk dat er voldoende kastruimte is. Zo kunnen handdoeken en overige toiletartikelen ook in de kast worden geplaatst. Al je spullen bij de hand, wel zo lekker!

 

Terug naar het overzicht

Daarom Compleet in Stijl.

Persoonlijk advies op maat voor jouw vakantiewoning.

Ieder vakantiehuis is uniek. Daarom leveren wij standaard maatwerk bij alle klanten die wij helpen.

Lees meer over onze werkwijze

Hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor vakantiehuizen.

Bij de inrichting is het van belang dat de inboedel slijtvast en van hoge kwaliteit is. Wij helpen je daarbij.

Geen zorgen, want wij regelen écht alles voor je.

Zelfs aan de kleinste details hebben wij gedacht. Zo bent je ervan verzekerd dat jouw gasten niets tekort komen.

Gratis adviesgesprek inplannen