Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Sfeervol dobberen op de woonboot.

Klant

Villaresort Harderwold

Doel

Moderne woonboot

Opgeleverd

Juni 2023

Locatie

Villaresort Harderwold

Heerlijk dobberen in een sfeervol interieur

“We hebben een wooooonboooot”. Heerlijk toch? Voetjes in het water, met een lekker drankje op je woonboot. Dat gevoel hebben we willen doorzetten in het interieur.

De structuur aan je blote voeten van het kleed, tot de ritseling die je bijna kan horen van de decoratie aan de muur, overal in deze woning staat ontspannen, er echt even uit zijn, centraal. Het blijft ook ontspannen, want je hoeft niet om te kijken naar de planten, dit zijn namelijk kunstplanten.

Compleet in Stijl verzorgt niet alleen het interieur, maar deze woonboot heeft ook vloer- en raambekleding welke volledig zijn geleverd en gemonteerd door onze monteurs. Zo is alles goed op elkaar afgestemd. De neutrale basis geeft de ruimte voor inbreng door de gasten in de woning. Nieuwe trend of nieuwe kleur? Geen probleem, want dit zal niet snel vloeken met deze producten. Zo blijft een woning ook Compleet in Stijl.

Geen plek te gek

Lekker op elke plek. Met de juiste voorzieningen kunnen wij op heel veel plekken leveren en monteren. Ook in dit geval was een woonboot geen probleem.

Door de samenwerking van onze specialisten, in dit geval de interieur stylist en de monteur, wordt er voor elke uitdaging van de woning een passende oplossing gezocht. Zo zijn de juiste producten gebruikt voor de egalisatie van de vloer.

Al met al een plaatje op het water! Ben jij ook benieuwd of jij bijzondere locatie door ons kan worden voorzien van interieur?

Plan hier jouw eigen afspraak