Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl
Natuurlijk zonlicht vakantiehuis

Restyling met een gouden randje.

Klant

Familie van Egmond

Doel

Restyling

Opgeleverd

Maart 2021

Locatie

Villaresort Harderwold

Old meets new

Deze woning had echt een gouden randje (en wat liefde) nodig. Deze woning had als eerste prioriteit de verhuurbaarheid. Maar wij zijn van mening dat dat ook gezellig mag zijn! Een aantal terugkerende elementen zorgen voor een samenhangend geheel.

Door elementen uit het oude interieur te combineren met nieuwe meubels werd er met een minimale inspanning een duurzaam resultaat geboekt. Want waarom zou je meubels vervangen als je ze ook kunt hergebruiken? Wij geloven dat een restyling duurzaam moet zijn, de woning moet voorzien van de hedendaagse luxe zonder daarmee de vintage elementen te cancellen. Zo is de fauteuil in de hoek van de kamer gecombineerd met een nieuwe fauteuil waardoor we een speels hoekje hebben gecreëerd.

meubels-vakantiewoning-bank

Blik op oneindig

Voor de raambekleding is er gekozen om deze helemaal tot het plafond te laten lopen. Doordat hiervoor is gekozen lijkt de woning direct veel hoger, dit zorgt weer voor ruimtelijkheid. De dubbele raambekleding zorgt op haar beurt weer voor luxe. De voile gordijnen zorgen voor minder inkijk overdag en s’avonds kun je gezellig de overgordijnen dichttrekken en een kaarsje aansteken om samen met je gasten te genieten van goede gesprekken en nieuwe herinneringen.

Terug naar het overzicht

Benieuwd naar meer?

Hier zie je alle foto’s van deze woning. Kijk rustig eens rond en laat je inspireren!

Kleine tip, er staat ook een foto in van de situatie voor de restyling. Verwonder je over het verschil!

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.