Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Overzichtelijk interieur voor vierpersoons chalet.

Klant

Top Totaal

Doel

4 persoons chalet

Opgeleverd

Augustus 2022

Locatie

Familiepark Vrede Oord

Binnen drie weken geleverd

Op een mooi vredig oord in Voorthuizen hebben wij deze woning mogen voorzien van een compleet interieur en inventaris in opdracht van Top Totaal Recreatiebouw. Deze woning moest snel worden ingericht dus zijn er producten gekozen die uit voorraad leverbaar waren. Doordat er ook een gat in onze agenda ontstond hebben we de levertijd kunnen verkorten tot drie (!) weken vanaf dat deze bestelling bij ons werd geplaatst. Mede door de flexibiliteit van beide kanten is het gelukt deze woning ook binnen een maand te verkopen!

Ruim en overzichtelijk

Door gebruik te maken van een ronde eettafel in dit chalet benut je alle beschikbare ruimte. Zo kunnen de eetkamerstoelen gemakkelijk worden aangeschoven aan de tafel en is er nog voldoende loopruimte naar de keuken. En wat ook ontzettend leuk is aan een ronde tafel is dat iedereen elkaar goed kan aankijken. Natafelen of een leuk spelletje doen hoort er in de vakantie natuurlijk helemaal bij! Zo kun je tijdens een potje monopoly allemaal goed bij het bord.

De eetkamerstoelen zijn voorzien van beschermvoetjes, waardoor je met een gerust hart de stoelen heen en weer schuift. Wel zo belangrijk als je de vloer ook goed wilt beschermen!

Bestel jouw beschermvoetjes

Lekker hoekje

Door gebruik te maken van een hoekbank in deze recreatiewoning creëer je een heerlijke loungeplek in de hoek. Met het lampje erbij een ideale plek om een boek te lezen. Of draai de televisie jouw kant op en een lui avondje Netflix is een feit!

Er is gekozen voor een bank op hoge pootjes, waardoor er gemakkelijk onder schoongemaakt kan worden. Een vakantiewoning wil nog weleens stoffig worden en op deze manier kun je er altijd goed bij. Zo blijft de woning fris en mooi! De stof op de bank is geïmpregneerd, waardoor deze vuil- en waterafstotend is en vlekken er niet in trekken. Heb je ook gezien dat deze bank vaste kussens heeft? Dit is niet alleen een prijstechnisch verstandige optie, maar zorgt er ook voor dat er geen onderhoud is aan de bank. Losse kussens moeten af en toe worden opgeschud en deze bank blijft in de huidige vorm! Zo ziet hij er altijd als nieuw uit.

Terug naar het overzicht

Stel ons jouw vraag!

Kan ik ook met meerdere woningen bij jullie terecht?

Dat is voor ons geen probleem! Meerdere woningen met hetzelfde interieur en inventaris, of juist voor elke woning een andere sfeer en uitstraling? De mogelijkheden zijn er altijd. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste afwegingen. Maak direct een afspraak om jouw wensen te bespreken. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Kan ik zelf aangeven wat ik mooi vind?

Uiteraard! Over smaak valt niet te twisten. Wel mag je van ons verwachten dat wij eerlijk advies geven. Als iets niet bij elkaar past, of niet geschikt is voor een recreatiewoning, dan laten we dat zeker aan je weten. Zo kun je altijd een weloverwogen keuze maken. De eventuele besproken uitzonderingen worden altijd op de offerte vermeld en blijven daar staan tot aan de factuur. Zo kun je altijd teruglezen wat de afspraken zijn die in de loop van de tijd zijn gemaakt. Duidelijke verwachtingen, daar houden we van. Transparantie vinden wij belangrijk, lees daarom hier onze werkwijze.

Kan ik elk moment langskomen voor een adviesgesprek?

Wij maken graag tijd vrij om jou alle ruimte te geven jouw vragen te stellen en met ons samen door de showroom te lopen. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Je kunt jouw persoonlijke afspraak direct inplannen met een van onze stylisten. Zo weet je zeker dat wij voldoende tijd voor je hebben.

Wat kost een persoonlijk adviesgesprek?

Wij maken graag kennis met je, een adviesgesprek is daarom altijd gratis en vrijblijvend. Zo kun je ontdekken of wij voor jou de juiste partner zijn bij een project en kun je jouw twijfels met ons bespreken. Een persoonlijk interieurplan kost € 477,95. Dit is inclusief 1 tot 2 inspiratiesessies waarbij je met onze stylist jouw plan nog concreter kunt maken. Ben je tevreden met dit advies en plaats je een order bij ons? Dan komt dit bedrag bij besteding vanaf € 7000,- te vervallen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.