Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl

Fris vakantie ’thuis’ in Italië.

Klant

Familie Geessink

Doel

Italiaanse droom interieur

Opgeleverd

Mei 2023

Locatie

Velletri - Italië

Italiaanse droom samenwerking

Of wij ook woningen in Italië inrichten? Natuurlijk, met de juiste samenwerking draaien wij onze hand daar niet voor om! Plannen maken, producten uitzoeken en de juiste afstemming om ook de maatwerk producten tip top geregeld te krijgen.

En wat is het een feestje geworden! Een krachtig interieur voor een vakantiewoning in Italië, waar je de frisse, luchtige, bries al kan voelen. Een lekker gevoel om thuis te komen wanneer je de zonovergoten omgeving hebt ontdekt. Zachte materialen op de meubels in combinatie met de stoere houten elementen, maken het een mooi geheel.

Één van de wensen van onze klant was dat zij geen verlichting wilde, waarbij je de lichtbron kan zien. Daarom hebben wij gekozen voor deze prachtige hanglampen, heel subtiel maar toch sfeervol en door de doorgetrokken zwarte lijn in het design past het ook helemaal binnen de gestelde wensen.

We hebben ervoor gezorgd dat de woning toegankelijk is voor elke huurder en passend binnen de wensen van familie Geessink. Ben je benieuwd naar de reactie van onze klant ?

Niet alleen het resultaat is mooi.

De reactie van onze opdrachtgever geeft ons kippenvel:

Met veel plezier en nu met bewondering kijken we terug hoe Compleet in Stijl ons vakantiehuis in Italie heeft ingericht. De samenwerking was vanaf de eerste dag niet alleen praktisch en goed, maar vooral gezellig en met maximaal gevoel voor schoonheid. We hebben samen in Italie de inrichting gedaan, dus met het hele team van Compleet in Stijl op lokatie. En wat hebben ze gewerkt! Nooit op de klok kijken en niet klagen. Handen uit de mouwen, dat was hun echte stijl. Toen we terugkwamen op de luchthaven stond Martin, de eigenaar van Compleet en Stijl klaar bij de aankomsthal met een fles wijn. Ja, ‘s avonds om 23.00, petje af!

Kortom: Het team van Compleet in Stijl is een beetje familie geworden. Hun design is top en hun aanpak is gedreven. Jammer dat het klaar is, want nu zien we elkaar eigenlijk niet meer. Kortom, het volgende huis zouden we gelijk weet met hen samen doen! Complimenten aan Zoe, Anja, Peter, Bryan en Martin. – Mark Geesink

Persoonlijk maatwerk

Compleet in Stijl staat voor persoonlijk en betrokken. Daarom kijken wij ook met veel plezier en dankbaarheid terug op de leuke samenwerking met Mark. Uiteraard kunnen wij alles voor onze opdrachtgevers regelen en monteren, maar samen op locatie en de hand uit de mouwen, is natuurlijk extra bijzonder. We raken er bijna niet over uitgepraat, gelukkig hebben we de foto’s nog. Natuurlijk de sfeervolle plaatjes van het interieur, maar we nemen je ook graag mee naar de gezelligheid van de realisatie.

Alle projecten die wij doen zijn maatwerk en dat terwijl wij werken op een gestructureerde wijze. Door onze systemen voor ons te laten werken zijn wij sterk in persoonlijk maatwerk. Zo zorgen we er voor dat we Compleet in Stijl, met alle producten op locatie aankomen. Goede voorbereiding is het halve werk en ook naderhand houden we contact voor de laatste puntjes op de i.

Wil jij ook zo’n ervaring? Of dat nu is in Nederland of in het buitenland, neem gerust contact met ons op!

Plan hier jouw eigen afspraak