Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
interieur vakantiewoning

Op zoek naar een nieuw interieur voor jouw vakantiewoning?

Je hebt een vakantiewoning gekocht en je bent nu op zoek naar een nieuw interieur voor jouw vakantiewoning. Waar moet je beginnen? Wij kunnen je helpen!

interieur vakantiewoning

Waar moet je rekening mee houden bij een nieuw interieur voor jouw vakantiewoning?

Als je op zoek gaat naar een nieuw interieur voor jouw vakantiewoning dan is de gouden tip; houd je gast voor ogen. Print een plaatje uit van jouw favoriete gast en hang die op een prikbord. Kijk daarnaar als je jouw interieur uit gaat zoeken. Ben jij je eigen gast en vind het leuk als de woning af en toe wordt verhuurd? Houd dan vooral rekening met de praktische toepasbaarheid van de meubels. Zijn de meubelstoffen water- en vuilafstotend? Is de tafel goed af te nemen met een vochtige doek? Zijn de gordijnen brandvertragend? En zo zijn er nog tal van vragen waar je rekening mee moet houden als je op zoek gaat naar een nieuw interieur voor jouw vakantiewoning! Met onze checklist kun je alvast een goed begin maken, deze kun je hier downloaden.

vakantiewoning aan het water

Passende meubels bij het interieur van jouw vakantiewoning

Het zoeken van passende meubels voor je vakantiewoning is meestal een hele klus. Het is dan ook niet voor niks dat hier ook mensen voor opgeleid zijn! Vaak heb je te maken met beperkte ruimte en kun je niet altijd elk meubel kiezen wat je mooi vindt. Het is verstandig om altijd een plattegrond te maken van jouw vakantiewoning (op schaal) en daarin de meubels (ook op dezelfde schaal) te tekenen. Door de meubels apart van de plattegrond te tekenen, kun je ze uitknippen en vrij op de plattegrond bewegen, zodat je de juiste keuze maakt als het gaat om de indeling. Wat heb je hier voor nodig?

  • Schaallineaal
  • Potlood
  • Gum
  • Schaar
  • Kleurpotloden om je meubels kleur te geven

Accessoires om het interieur mee af te maken

De styling maakt het geheel altijd af. De sierkussens, wanddecoratie en kaarsenhouders zijn wellicht geen alledaags voorwerp in een vakantiewoning, maar zorgen wel voor sfeer en leven in het interieur. Daarom is het van belang om hierop niet te bezuinigen en dit ook mee te nemen in het totaalontwerp. 

Van ontwerp tot montage

Op zoek naar een interieur voor jouw vakantiewoning? Wij verzorgen het interieur van jouw vakantiewoning van het ontwerp tot aan de montage. Wij denken graag met je mee en nemen het werk voor je uit handen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wil je meer weten? Ik help je graag!

Mijn naam is Janet en ik help je graag. Bel of stuur een mailtje!