Stap 1- Compleet in Stijl Online Adviseur

Via onze website willen wij u graag al zo goed mogelijk helpen. Hier hebben wij een bijzondere manier voor gevonden; onze Compleet in Stijl Online Adviseur. Op basis van een paar gegevens bieden wij u een eerste advies. Graag nemen wij u mee in de stappen tot een complete inrichting van uw chalet of recreatiewoning. Het start allemaal bij onze Compleet in Stijl Online Adviseur.

We gaan van start

Om onze Online Adviseur goed te gebruiken vragen wij u een account aan te maken. Met deze gegevens zorgen wij er voor dat uw informatie netjes wordt bewaard. Zo kunt u op een later tijdstip altijd uw project weer verder afmaken.

Kies uw type woning

We vragen u een keuze te maken voor het formaat van uw woning. Dit omschrijven wij in een aantal personen. Op basis hier van geven wij een advies in het aantal ruimtes en de producten die daar te vinden zijn.

Aan de rechterzijde ziet u een grijs vlak met een indicatie van de kosten van een pakket. Uiteraard is deze nog niet volledig afgestemd op uw wensen. Bij het verwijderen of toevoegen van een ruimte of product wordt deze berekening automatisch voor u bijgewerkt. Zo heeft u altijd grip op de kosten.

Kies uw ruimtes

Aan de hand van de door u doorgegeven aantal personen geven wij een suggestie voor de ruimtes. U kunt dit zelf aanpassen naar uw situatie. Wellicht heeft u nog andere ruimtes in uw woning, of zijn bepaalde ruimtes niet van toepassing. Wanneer deze overeenkomt met uw woning kunt u naar de volgende stap. Maakt u zich over de inhoud van deze ruimtes nog geen zorgen. We starten met een groter overzicht en gaan stap voor stap door de producten heen. Deze volgen in de volgende stap.

Kies uw producten

Aan de rechterzijde ziet u alle geselecteerde ruimtes staan. Deze ruimtes gaan we nu per stuk doorlopen. Wij hebben op basis van het aantal personen onze basis collectie alvast toegevoegd. Zo willen wij u helpen om niets te vergeten. Uiteraard kunt u van alles toevoegen of verwijderen.
Kleur, materiaal en aantal kunt u gemakkelijk wijzigen door op de balk onder de afbeelding te klikken. Wanneer u op de afbeelding klikt ziet u het product in groter formaat.

We gaan afronden

Om uw project af te ronden vragen wij u wat laatste gegevens. U hoeft niet direct te bestellen! U kunt het project opslaan, maar u kunt ook aangeven wat u van ons verwacht. Zo kunnen wij u even bellen, het geheel voor u in een offerte verwerken, of een afspraak maken.
Wij vinden het fijn om uw project nog eens samen met u door te lopen, dan adviseren wij u over kleuren, materialen, meubels voor uw vakantiewoning en indeling. Dat volgt in een persoonlijk advies.

Stap 2 – Persoonlijk advies

Wij bereiden ons graag voor op basis van de gegevens welke u heeft ingevoerd bij uw project. In onze ontwerpstudio hebben wij alle materialen en kleuren bij de hand. Zodat u de kleuren van de gekozen producten ook echt even kan zien en voelen.

Tijdens een afspraak met onze interieuradviseur lopen wij u gehele project nog eens goed door. Onze adviseurs hebben veel ervaring bij de inrichting van uw vakantiehuis. Deze ervaring gebruiken wij dan ook om uw project helemaal compleet te maken. Wanneer het project compleet is, zetten wij deze om tot een offerte.

Stap 3 – Leveren en monteren

Na het persoonlijke advies vragen wij u een akkoord op de offerte. U kunt de meest actuele aanbieding altijd terug vinden onder uw account. Wij vragen u rekening te houden met een levertijd van 6 tot 8 weken. In sommige gevallen is het mogelijk sneller te leveren, maar dit kan alleen in overleg met onze adviseur.

Klik hier en stel uw eigen interieur samen

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl