Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

7 onvergetelijke ervaringen voor jouw gasten rond jouw vakantiewoning

Als eigenaar van een vakantiewoning weet u hoe belangrijk het is om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Bijzondere ervaringen spelen hierbij een cruciale rol. Om u te helpen uw woning op te laten vallen, hebben we zeven creatieve en concrete ervaringen, inclusief praktische acties die u kunt ondernemen om deze opties in uw woning aan te bieden.

1.  Bordspellen en puzzels met een lokale twist

Bestel een aangepaste versie van Monopoly met lokale straten en bezienswaardigheden. Maak een quizspel met vragen over de regio en leg deze klaar voor uw gasten.

Wat moet je doen? Koop of laat op maat gemaakte bordspellen en puzzels maken die zijn geïnspireerd op de lokale cultuur en geschiedenis. Plaats deze in een spelletjeskast in de woning.

 2. Outdoor filmavond onder de sterren

Maak het mogelijk om buiten films te kijken. Zorg voor een lijst met films die beschikbaar zijn, of een streamingdienst, en nodig gasten uit om een film te kiezen.

Wat moet je doen? Investeer in een draagbare projector en een groot wit laken of opblaasbaar scherm. Zorg voor comfortabele zitzakken, dekens en een popcornmachine. Biedt dit bijvoorbeeld aan vanuit een waterdichte opslag voor tuinkussens.

3. Stepverhuur en uitgestippelde routes

Stippel een route uit langs lokale boerderijen waar gasten verse producten kunnen kopen. Voeg informatie toe over mooie picknickplekken langs de route.

Wat moet je doen? Zorg voor enkele steps en stel kaarten samen met de mooiste routes in de omgeving. Zorg dat er materialen zijn voor het maken van picknickpakketten die gasten kunnen meenemen.

 

4. Speurtocht voor kinderen en volwassenen

Plaats aanwijzingen in de tuin en nabijgelegen bossen. Eindig de speurtocht bij een mooi uitkijkpunt, geef de tip om een de speurtocht af te sluiten met een drankje en een hapje.

Wat moet je doen? Ontwerp een speurtocht met aanwijzingen en raadsels. Verstop deze in en rond de vakantiewoning en zorg voor herkenbaar einde.

5. Lokale kookworkshops

Bied een aantal recepten aan waarbij gasten leren hoe ze lokale traditionele gerechten kunnen maken. Geef receptenkaarten en instructies om lokale ingrediënten te kopen.

Wat moet je doen? Neem contact op met lokale chefs om de receptenkaarten samen te stellen. Bied ze an om ook  kookworkshops in uw vakantiewoning aan te bieden. Zorg voor een volledig uitgeruste keuken en toon de workshops ook op de verhuurpagina van je woning.

6. DIY ambachtelijke workshops

Maak het mogelijk om iets te maken wat te maken heeft met de omgeving. Zorg dat gasten hun eigen kom of vaas kunnen maken en meenemen.

Wat moet je doen? Geef instructies voor het organiseren van een eigen workshops zoals pottenbakken, schilderen of het maken van sieraden. Of verwijs naar lokale kunstenaars om deze workshops te leiden. Om te enthousiasmeren zorg je alvast voor alle benodigde gereedschappen.

 7. Sterrenkijker

Maak een kalender waarin bijzondere momenten staan om sterren te kijken. Verdiep de beleving met het verhalen over de planeten of mythologische verhalen.

Wat moet je doen? Voorzie uw vakantiewoning van een telescoop en sterrenkaarten. Regel de verschillende boeken over planeten, sterren en mythologische verhalen. Tipje: verzamel alles in een mooie kist of kast en leg daar ook wat  warme dekens in.

Laat Compleet in Stijl je helpen!

Met deze zeven unieke en creatieve ervaringen en de bijbehorende praktische acties kunt u uw vakantiewoning omtoveren tot een plek waar gasten niet alleen willen verblijven, maar ook willen terugkomen. Het toevoegen van deze persoonlijke en bijzondere ervaringen zal zeker bijdragen aan onvergetelijke herinneringen voor uw gasten.

Breukbeheer: zelfs voor deze bijzondere ervaringen

Het gebeurt nog weleens dat keukeninventaris in de vakantiewoningen sneuvelt. Vanuit onze ervaring weten wij dat dit vooral het geval is op een vakantiepark. Het continue in de gaten houden van de keukeninventaris en het aanvullen ervan kost tijd en moeite. Met ons breukbeheer besparen we je deze tijd en moeite. Wij zorgen er namelijk voor dat er altijd keukeninventaris aanwezig is en vervangen gebroken spullen! Door ons breukbeheer kun jij je dus volledig richten op jouw gasten!

Wij willen jouw externe collega zijn. Samen zorgen we ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent, namelijk het verzorgen van jouw gasten. Neem met ons vrijblijvend contact op voor hulp en advies!

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in de showroom.