Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
blog-wellness-sauna

Luxe genieten met wellness in en om je vakantiehuis

Wie wil er nu niet met de nodige wellness verblijven in een luxe vakantiehuis. Wij wel! Daarom lees je in dit blog meer over hoe wij wellness inzetten als onderscheidend vermogen voor jouw verhuurwoning.

sauna

Creëer de ultieme relax vakantie 

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de hedendaagse vakantiegast op zoek is naar een even luxe woning als thuis, of met nét nog dat beetje extra. Want waarom zou je tijdens je vakantie op een harde bank gaan zitten, terwijl je thuis een lekkere loungebank hebt waar je lekker in kan kruipen? Een vakantie is om uit te rusten, bij te komen van het drukke leven en helemaal te kunnen relaxen.

Er zijn verschillende onderdelen die daaraan kunnen bijdragen, bijvoorbeeld;

  • Comfortabel meubilair
  • Krakend en schoon bedlinnen
  • Zachte en dikke badhanddoeken
  • Uitgebreide keukeninventaris, zodat je je eigen smoothie kan maken
  • Exclusief welkomstpakket met o.a. scrubzout en shower foam
  • Heerlijke interieurgeuren
  • Wellness faciliteiten
wellness

Privé-sauna, bubbelbad of hottub

In en om jouw woning kun je veel doen om het wellness gevoel helemaal door te trekken. We hebben al een paar opties genoemd, maar de zoektermen waar jouw gast op zoekt zijn voornamelijk (privé)sauna, bubbelbad, jaccuzzi of hottub. Houd bij je keuze voor wellness rekening met het aantal gasten wat in jouw woning kan verblijven. Is het een vierpersoons woning? Kies dan het liefst voor een vierpersoons sauna en/of jaccuzzi. Op die manier kunnen de gasten altijd met zijn allen gebruik maken van de wellness faciliteiten die je in jouw woning aanbied. Als je kiest voor deze luxe wellness toevoeging, houd er dan ook rekening mee dat je jouw gast verrast met bijvoorbeeld een lekkere hammam handdoek, of heerlijk comfortabele badjassen. 

Pssst, denk ook eens aan een softub (www.softub.nl), deze zitten heerlijk door de zachte randen. Compleet in Stijl is dealer van deze producten!

Benieuwd naar de wellness mogelijkheden voor jouw vakantiehuis?

Meer weten over de wellness mogelijkheden voor jouw vakantiehuis, vakantievilla of chalet? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Wil je meer weten? Ik help je graag!

Mijn naam is Martin en ik help je graag. Bel of stuur een mailtje!