Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
interieur vakantiehuis

Interieur vakantiehuis

Kom binnen kijken bij Compleet in Stijl! Wij helpen je graag met alles wat te maken heeft met het interieur van je vakantiehuis, recreatiewoning, vakantiewoning, chalet, recreatiebungalow, tweede huis of hoe je de woning zelf noemt. Ook voor het inrichten van vakantieparken kun je bij ons terecht. Van keukeninventaris tot terrasmeubilair, van gordijnen tot vloerbekleding, van kleurkeuzes tot accessoires, van transport tot montage.

interieur vakantiehuis

Compleet in Stijl voor het interieur van jouw vakantiehuis

Wat kun je van ons verwachten?

Samen met jou kunnen wij een compleet interieur samenstellen. Naast het interieur voor je vakantiehuis en de inventaris verzorgen wij ook het transport, de montage en de styling. Servicegerichtheid zit in ons bedrijfs-DNA! We zijn persoonlijk betrokken en enkel gericht op de recreatiebranche. Mocht je vraag niet aansluiten bij ons aanbod, dan zullen we dat ook zeggen.

Kwaliteit

Het maakt niet uit of een vakantiehuis voor eigen gebruik is of voor de verhuur: de producten die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit. Compleet in Stijl biedt uitsluitend projectmeubilair aan. De meubels en de inventaris zijn uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik. Zo gaan je meubels langer mee en blijft de kwaliteit van je keukeninventaris hoog.

3D visualisatie voor het interieur van jouw vakantiehuis

Ook voor een 3D visualisatie kun je bij ons terecht. Door onze samenwerking met GRIP interieurprojecten hebben wij de kennis in huis om dit op topniveau aan te bieden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de investering? Neem dan gerust contact met ons op.

interieur vakantiehuis

Kom eens kijken in onze showroom

We leren je graag kennen om zo het juiste advies te kunnen geven. Je bent dan ook van harte welkom om onze showroom in Barneveld te bezoeken of een van de modelwoningen verspreid door het hele land. Op die manier kunnen we tot een goed eindresultaat komen.

Neem contact op

Kennismaking

Plan direct online jouw persoonlijke afspraak in met een van onze interieurstylisten. We zien je graag in onze showroom.