Interieur vakantiehuis

Kom binnen kijken bij Compleet in Stijl! Wij helpen je graag met alles wat te maken heeft met het interieur van je vakantiehuis, recreatiewoning, vakantiewoning, chalet, recreatiebungalow, tweede huis of hoe je de woning zelf noemt. Van keukeninventaris tot terrasmeubilair, van gordijnen tot vloerbekleding, van kleurkeuzes tot accessoires, van transport tot montage.

Wat kun je van ons verwachten?

Samen met jou kunnen wij een compleet interieur samenstellen. Naast het interieur voor je vakantiehuis en de inventaris kunnen wij ook zorgen voor het transport, de montage en de aankleding. Ontzorgen en servicegerichtheid zit in onze bedrijfs DNA! We zijn persoonlijk betrokken en enkel gericht op de recreatiebranche. Mocht je vraag niet aansluiten bij ons aanbod, dan zullen we dat ook zeggen.

Kwaliteit

Het maakt niet uit of een vakantiehuis voor eigen gebruik is of voor de verhuur: de producten die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit. Compleet in Stijl biedt uitsluitend projectmeubilair aan. De meubels en de inventaris zijn uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik. Zo gaan je meubels langer mee en blijft de kwaliteit van je keukeninventaris hoog.

Kom eens kijken in onze showroom

We leren je graag kennen om zo het juiste advies te kunnen geven. Je bent dan ook van harte welkom om onze showroom in Barneveld te bezoeken of een van de modelwoningen verspreid door het hele land. Op die manier kunnen we tot een goed eindresultaat komen.

Interieurontwerp

Op basis van je wensen en eisen kan de interieuradviseur een interieurontwerp maken voor de inrichting van je vakantiehuis of recreatiewoning.


Mijn naam is Rachel en ik help je graag met de vragen die je hebt over het interieur van je vakantiehuis of vakantiepark. Van keukeninventaris tot raambekleding. Wees welkom in onze showroom in Barneveld!
De koffie/thee staat klaar! Maak een afspraak

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl