Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl

De Inspiratiedag op zaterdag 30 maart

Van harte welkom! Vandaag organiseren we een Inspiratiedag van 10:00 tot 15:00 uur waar naast een showroom bezoek óók onze specialisten voor je klaar staan en vrijblijvend helpen met;

  • Interieur Advies
  • Rendement Berekening
  • Voorbeeld Offerte
Benieuwd waar we jou bij kunnen helpen en wat de onderwerpen inhouden? Lees dan snel verder en kom direct langs!

1
Interieur Advies

Ontvang vrijblijvend advies van onze interieur stylist op jouw plan of plattegrond. Deskundig advies waar wordt gekeken naar de indeling van de ruimten, een mogelijk licht-, meubel- en/of inventaris kan worden samengesteld én is er een mogelijkheid om een moodboard samen te stellen om de juiste sfeer neer te zetten.

 

2
Rendement Berekening

Neem je kengetallen mee en bereken samen met een van onze specialisten het rendement van jouw vakantiewoning met de Compleet in Stijl RendementCalculator! Waarom is het belangrijk om een goede berekening te maken? Omdat een grondige rendementsberekening vervelende verrassingen voorkomt. Het bezitten van een vakantiewoning gaat immers verder dan alleen plezier; het is een langetermijninvestering die een duidelijke financiële planning nodig heeft.

Geen investering is zonder risico. Laat je niet verrassen. Door inkomsten en uitgave realistisch in kaart te brengen heb je invloed op de zekerheid van je investering. Een gedetailleerde rendementsberekening geeft je inzicht in de verwachte inkomsten en kosten. Hierdoor kun je de financiële haalbaarheid van de investering beoordelen en proactief stappen ondernemen om je rendement te vergroten.

3
Voorbeeld Offerte

Benieuwd naar de kosten van een complete inrichting? O.b.v. jouw plan maak je samen met van onze specialisten een voorbeeld offerte. Je ontvangt deskundig advies waarin we kijken naar de juiste balans tussen kosten, kwaliteit en efficiëntie van jouw vakantiewoning. We geven je graag inzicht in een transparante en complete offerte die ondersteund in de budgettering en planning maar ook voldoende inzicht geeft om de juiste beslissingen te maken die de optimalisatie en winstgevendheid van jouw woning te vergroten. 

Waar ben jij aan toe?

Oriënteren op een vakantiewoning

Ik wil inzicht in kosten en tips bij de aanschaf van een vakantiewoning.

Oriënteren op een vakantiewoning

Inventarisatie & Inspiratie

Ik wil inspiratie opdoen en inventariseren wat ik allemaal nodig heb.

Inventarisatie en inspiratie voor je vakantiewoning

Vakantiewoning Inrichten

Ik wil weten hoe ik mijn vakantiewoning het beste kan inrichten.

Hoe een vakantiewoning inrichten?