Voel je thuis bij
Compleet in Stijl!

Bij de inrichting van jouw chalet helpen we je graag en kunnen we je ontzorgen van A tot Z. Met ontzorgen bedoelen wij ook écht ontzorgen. Naast het interieur en inventaris kunnen wij ook zorgen voor het transport, de montage en de aankleding. Je ontvangt van ons een overzichtelijke offerte waardoor je direct kunt zien of er ergens nog een aanvulling nodig is. Onze meubels zijn speciaal geselecteerd voor het gebruik in chalets/vakantiehuisjes. Onze stylistes kijken naar een mooie mix van praktisch en design, waardoor je ervan uit kunt gaan dat het aan al jouw wensen voldoet. Compleet in Stijl is meer dan enkel het monteren en leveren van meubels, maar begeleidt je in het gehele proces. 

Compleet in Stijl voor de inrichting van je chalet

Wij willen het verschil maken in transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast zijn wij een partij die persoonlijk betrokken is bij je project. Wij zijn een eigenwijze partner die pro-actief te werk gaat. Wij zijn enkel gericht op de recreatiebranche en bezitten daardoor de kennis van de markt. Wij zijn niet bang om ‘nee’ te zeggen wanneer je vraag niet aansluit bij ons aanbod. Samen met jou kunnen wij een compleet interieur voor je chalet samenstellen. Naast het interieur en inventaris kunnen wij ook zorgen voor het transport, de montage en de bekleding. Ontzorgen en servicegerichtheid zit in onze bedrijfs DNA! We zijn persoonlijk betrokken en enkel gericht op de recreatiebranche. Mocht je vraag niet aansluiten bij ons aanbod, dan zullen we dat ook zeggen.


Mijn naam is Rachel en ik help je graag met de vragen die je hebt over het interieur van je vakantiehuis of vakantiepark. Van keukeninventaris tot raambekleding. Wees welkom in onze showroom in Barneveld!
De koffie/thee staat klaar! Maak een afspraak

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl