Inrichting chalet uitbesteden

De inrichting voor uw chalet kunt u uitbesteden aan Compleet in Stijl terwijl u wel zelf bepaalt hoe uw interieur eruit komt te zien. In slechts 5 simpele stappen heeft u de hele inventaris voor uw chalet of vakantiehuis uitgezocht.

Chalet inrichten met de Online Adviseur

Uw chalet inrichten regelt u snel en eenvoudig met de Compleet in Stijl Online Adviseur. Hoe gaat dit in zijn werk? U registreert zich eerst door een account aan te maken en geeft de oplevertijd aan ons door. Vervolgens kiest u het type woning en de ruimtes die u wilt inrichten. Dit doet u door het aantal personen door te geven waarvoor de recreatiewoning bedoeld is. Voordat u alles afrondt, kiest u nog de producten die u in uw recreatiewoning wilt gebruiken.

Afronding project

En dat is alles! Binnen 6 tot 8 weken leveren wij de complete inrichting van uw vakantiehuis op. Indien gewenst kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Is het een spoedopdracht? Neem dan contact op met onze adviseurs. Samen bekijken we uw mogelijkheden. U hoeft nadat u alles heeft ingevuld niet direct te bestellen. Als u nog twijfelt over bepaalde producten of vragen heeft, dan kunt u dat aangeven en dan voorzien wij u graag van persoonlijk advies.

Over Compleet in Stijl

Recreatiewoning inrichten? Wij hebben jarenlange ervaring in het opleveren van een complete inrichting voor uw chalet of vakantiehuis dat klaar is voor gebruik. Daarbij bepaalt u zelf de inventaris dus is de inrichting van het ene chalet nooit hetzelfde als dat van een ander chalet. Iedere recreatiewoning heeft zijn eigen unieke stijl. Komt u er niet helemaal uit? Onze interieuradviseurs staan met hun jarenlange ervaring en expertise in de inrichting van een vakantiehuis voor u klaar.

Chalet inrichten met producten van gerenommeerde merken

Alleen producten van de beste merken selecteert Compleet in Stijl voor het assortiment. Onze producten kunnen dan ook tegen een stootjes en zijn zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Mocht er onverhoopt toch een keer een product sneuvelen dan kunt u deze weer bij ons bestellen. Wij hebben veel producten op voorraad.

Maak een afspraak

Direct een offerte op maat opvragen of een afspraak maken om alle kleuren en materialen te zien en te voelen in onze ontwerpstudio? Neem contact met ons op. Ons bevlogen team van interieuradviseurs staat u bij met raad en daad. Maak kennis met ons team zodat u precies weet met wie u contact heeft. Wij koppelen aan iedere klant een vast contactpersoon. Dat is wel zo makkelijk.

Maak een afspraak

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl