Inrichting chalet meubels

Welkom op de website van Compleet in Stijl! Op zoek naar een inrichting (o.a. meubels) voor je chalet? Dan helpen we je graag!

Eerst kort iets over ons bedrijf. Wij kunnen je compleet ontzorgen van interieurontwerp tot en met de montage in je chalet. Wij willen het verschil maken in transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit als het om de inrichting van je chalet gaat. Wij zijn alleen gericht op de recreatiebranche en bezitten daardoor de kennis van de markt. Wij zijn pro-actief en niet bang om ‘nee’ te verkopen wanneer je vraag niet aansluit bij ons aanbod.

Bekijk onze projecten

Je kunt heel makkelijk zelf online een offerte berekenen of je komt langs in onze showroom in Barneveld. Als je een afspraak maakt, zorgen wij voor koffie of thee!

Kwaliteit

Of de inventaris nu voor eigen gebruik is of voor de verhuur: de producten moeten van goede kwaliteit zijn. Compleet in Stijl maakt uitsluitend gebruik van projectmeubilair geschikt voor de verhuur. Onze meubels en inventaris zijn geschikt voor veelvuldig gebruik. De meubels gaan daardoor langer mee en de kwaliteit van de keukeninventaris blijft hoog.

Kennismaking

Gewoon eerst kennismaken om te kijken wat we voor je kunnen betekenen?


Laat mij je verder helpen met een passend plan.

Mijn naam is Rachel, graag help ik je met jouw specifieke wensen. Binnen enkele uren een passende offerte voor het interieur van jouw recreatiewoning? Daar draai ik mijn hand niet voor om.

Je kunt ook onze producten zelf bekijken in de showroom in Barneveld. Neem contact op voor het maken van een afspraak. De koffie/thee staat klaar!

Je kunt mij bereiken op 0318-76 34 74

Laat jouw gegevens achter en geef aan wanneer ik je terug kan bellen. Op basis van die gegevens kan ik snel antwoord geven op jouw vragen.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl