Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
het juiste bed voor jouw vakantiehuis

Het juiste bed voor jouw vakantiehuis

We kennen het allemaal wel, lekker op vakantie, maar die bedden, verschrikkelijk! Hard, stoffig, te kort, vies, dat willen we niet! Op zoek naar het juiste bed voor jouw vakantiehuis? Lees dan verder!

Ondergesneeuwd

De slaapkamer is toch wel een beetje het ondergesneeuwde onderwerp van het interieur van jouw vakantiewoning. Erg jammer, want het is echt een cruciale plek voor jouw gast. De rust wordt toch veelal gevonden in de slaapkamer, dus het is van belang hier écht aandacht aan te besteden. Een deel van de rustige sfeer komt natuurlijk vanuit de styling en aankleding, maar het bed speelt toch echt de hoofdrol op deze plek.

Eindeloze keuze

Voor je een bed uitzoekt is het slim je te laten adviseren. Zo zijn er tal van mogelijkheden als het op bedden aankomt. Hieronder een paar keuzes uitgelicht;

  • Bonell of Pocketvering
  • Wel of geen hoofdborden
  • Stoffen of kunstleren bekleding
  • Wel of geen waterbestendige hoezen
  • Stapelbed of opklapbed

De keuze is eindeloos! Afhankelijk van de grootte van de woning en de uiteindelijke gast maak je hierin je eigen keuze. Voor het stapelbed, waar toch veelal kinderen in liggen, is een waterdichte molton dan wel gewenst. En bijvoorbeeld de master bedroom met 1 hoofdbord en op een andere slaapkamer twee enkele eenpersoons bedden met elk hun eigen hoofdbord. Zo kun je ze bij elkaar schuiven als je wilt, maar ook ruimte bewaren.

Lang, langer, langst

De gemiddelde Noord-Europeaan wordt steeds langer. Daarom des te belangrijker om ook rekening te houden met de lengte van het bed. De meeste bedden zijn ook verkrijgbaar in lengtematen 190, 200, 210 en 220 centimeter. Zo is er altijd voldoende plek om zowel hoofd als voeten binnenboord te kunnen houden. En kies je voor een bed van 200 centimeter breed? Dan is er zelfs voldoende plek voor de dwarsliggers 😉

Meer tips & inspiratie nodig?

Kom je lekker liggen?

Benieuwd welke bedden wij adviseren? Neem dan even contact op!