Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl

Van harte welkom!

Welkom op Harderwold Villa Resort. Wat een prachtige plek heb je gekozen om je te oriënteren op het kopen van een tweede woning of recreatievilla. Wij zijn trots dat wij onszelf de interieurpartner mogen noemen van dit resort. Wij zijn benieuwd naar jouw reis van idee naar droomvakantievilla en lopen graag met je mee op deze reis.

Glimlach

Wij zijn Compleet in Stijl. Sinds een aantal jaar zijn wij de trotse interieurpartner voor Harderwold Villa Resort. Op onze projectenpagina vind je dan ook ontzettend veel foto’s van leuke projecten die wij hier hebben mogen verzorgen. Neem eens een kijkje, wie weet herken je er wel een!

Wij geloven dat elke vakantiewoning compleet in stijl moet zijn, want dan kan je écht ontspannen. Wij zijn dé specialist voor interieurvragen van woningeigenaren. Doordat wij ons volledig hebben gericht op de recreatiebranche bezitten wij de juiste kennis en kunde om jou zo goed mogelijk bij te staan. We zeggen ook weleens; “Wij zijn thuis in jouw vakantiehuis”. Thuis betekent sfeervol én compleet, daarom richten wij in van meubels tot servies. We hebben overal aan gedacht en overleggen dit transparant in de adviezen die we geven. Een trots team wat samenwerkt en de standaard bepaald met een volledig en inspirerend interieur, klaar voor vakantie.

Bekijk onze projecten

Check, check, dubbelcheck

Waarvoor kun je bij ons terecht?

  • Raam- en vloerbekleding
  • Meubilair
  • Elektronische apparaten
  • Verlichting
  • Keuken- en schoonmaakinventaris
  • Tuinmeubilair
  • Bedden, bedlinnen en slaapartikelen
  • Styling
  • Interieuradvies

Ontdek onze werkwijze.

1 + 1 = 3
Rekenen kunnen wij goed!

Deze samenwerking is uniek. Omdat wij de vaste interieurpartner zijn zijn wij compleet doordrongen van de werkwijzen op het park. Zo zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Op de receptie staat een kast met inventaris van Compleet in Stijl. Mocht er dus iets kapot gaan in jouw woning, dan kan dat direct vanaf de receptie worden aangevuld. Zo heb jij er geen omkijken meer naar!

Wij kunnen je dus adviseren vanuit de duurzame relatie met het park. Er bestaan contacten met de keukenleverancier, de aannemer, de hovenier en de makelaars. Op die manier zijn wij altijd op de hoogte en kunnen wij jou op de juiste wijze adviseren. Heb je werkelijk geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag! Vanuit een goed interieurplan zijn de keuzes eromheen ook gemakkelijker te maken. Zo adviseren wij in kleurkeuze op de wand, materiaalkeuze van de keuken en kunnen wij meedenken in eventuele verdeling van de ruimtes in de woning.

Prijzen

Wij communiceren graag transparant en helder. Wij hebben een aantal offertes klaarliggen die je kunt opvragen. Deze zijn exclusief voor jou beschikbaar en afgestemd op Harderwold Villa Resort. Via het formulier onderaan de pagina vraag je deze direct aan, je ontvangt deze dan digitaal in jouw mailbox. Zo heb je direct een helder en transparant overzicht van de prijs, maar ook van de artikelen die je allemaal ontvangt voor die prijs.

Je bent altijd welkom om jouw interieur helemaal naar je eigen hand te zetten. Je kunt ons bellen om een afspraak in te plannen, of klik hier om jouw afspraak direct vast te zetten.

Meer inspiratie nodig? Vraag dan ons gratis magazine aan.
Zelf aan de slag? Download dan onze checklist!
Heb je vragen? Bel dan met 0318 – 76 34 74. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Je hebt vast veel vragen over jouw project. Je kunt ons uiteraard altijd bellen met jouw vraag, maar wellicht staat hier het antwoord al tussen? Kijk gerust eens rond!

Wat krijg je bij een interieuradvies?

Na een adviesgesprek ontvang je van ons een uitgebreid interieuradvies. Dit bestaat uit een plattegrond, lichtplan, meubel- en inventarisplan en een digitale collage voorzien van materialen, kleuren en producten. Je kunt hier meer lezen over onze werkwijze.

Kan ik zelf aangeven wat ik mooi vind?

Uiteraard! Over smaak valt niet te twisten. Wel mag je van ons verwachten dat wij eerlijk advies geven. Als iets niet bij elkaar past, of niet geschikt is voor een recreatiewoning, dan laten we dat zeker aan je weten. Zo kun je altijd een weloverwogen keuze maken. De eventuele besproken uitzonderingen worden altijd op de offerte vermeld en blijven daar staan tot aan de factuur. Zo kun je altijd teruglezen wat de afspraken zijn die in de loop van de tijd zijn gemaakt. Duidelijke verwachtingen, daar houden we van. Transparantie vinden wij belangrijk, lees daarom hier onze werkwijze.

Wat kost een persoonlijk adviesgesprek?

Wij maken graag kennis met je, een adviesgesprek is daarom altijd gratis en vrijblijvend. Zo kun je ontdekken of wij voor jou de juiste partner zijn bij een project en kun je jouw twijfels met ons bespreken. Een persoonlijk interieurplan kost € 477,95. Dit is inclusief 1 tot 2 inspiratiesessies waarbij je met onze stylist jouw plan nog concreter kunt maken. Ben je tevreden met dit advies en plaats je een order bij ons? Dan komt dit bedrag bij besteding vanaf € 7000,- te vervallen.

Kan ik elk moment langskomen voor een adviesgesprek?

Wij maken graag tijd vrij om jou alle ruimte te geven jouw vragen te stellen en met ons samen door de showroom te lopen. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Je kunt jouw persoonlijke afspraak direct inplannen met een van onze stylisten. Zo weet je zeker dat wij voldoende tijd voor je hebben.

Wat is de levertijd?

Wij kunnen leveren tussen 6 en 22 weken. Dit is afhankelijk van de producten die worden gekozen. Onze levertijd is afhankelijk van het product met de langste levertijd. Hoe eerder je dus bij ons aanklopt, des te meer je de producten kunt kiezen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij leveren altijd in overleg met jou. Bel ons gerust als je meer informatie nodig hebt.

Wat gebeurt er tijdens een montage?

Afhankelijk van de grootte van de woning en de omvang van de order, zijn wij tussen de 1 en 4 dagen aanwezig in jouw recreatiewoning. Onze monteurs halen op dag 1 de sleutels bij je op, of bij de beheerder, en zorgen dat alle producten worden uitgepakt, gemonteerd en op de juiste plaats gezet. Onze interieurstylisten kijken mee om de puntjes op de i te zetten.

Wij streven er altijd naar om de woning in één keer op te leveren. Samen met de hoofdmonteur loop je aan het einde van de montage de woning door. Ondanks de hoge kwaliteit van onze producten, kan het weleens gebeuren dat er iets beschadigd is, of dat er andere gebreken aan het licht komen. Tijdens dit gesprek met de hoofdmonteur worden deze punten direct vastgelegd en bespreek je samen een volgend oplevermoment. Je ontvangt van ons ook een digitaal verslag om het allemaal thuis rustig nog door te lezen.

Jouw taak is vooral genieten van een compleet en stijlvolle vakantiewoning, die ook écht klaar is voor vakantie.

Neem contact op

Vraag jouw offerte aan

Vul het formulier in en ontvang jouw offerte direct in je mailbox.

Soort Villa

Aantal personen

Openingstijden

Ma. – Vr. 08:30 tot 17:00 uur.

Contact

Albert Plesmanstraat 10
3772 MN, Barneveld

0318 - 76 34 74info@compleetinstijl.nl