Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
keuken-met-een-eettafel

Ga met de tijd mee met een moderne interieurstijl

Ergens is het toch bijzonder, iets een moderne interieurstijl noemen, terwijl het soms niet eens écht modern is? Check dit blog om meer te weten te komen over de moderne interieurstijl en wat het nu wél betekent!

keuken-modern

Creëer een tweede thuis

Het is belangrijk om van jouw vakantiewoning een echt tweede thuis te kunnen maken. Zo kun je, als je zelf gebruik maakt van jouw woning, ook genieten als je vakantie viert! Ook jouw gasten gaan het sowieso waarderen dat je met aandacht bezig bent geweest met het interieur van jouw vakantiehuis. De meerwaarde die dit oplevert is zeker de moeite waard! Ook met een moderne interieurstijl kun je goed uit de voeten in een vakantiehuis.

recreatiewoning-hoekbank

Meubels voor een moderne interieurstijl

Een aantal meubels voor een vakantiewoning die kenmerkend zijn voor een moderne interieurstijl zijn;

  • Inbouwkasten
  • Design meubelen
  • Inbouwhaard

Inbouwkasten worden vaak gebruikt om de hoogte van een ruimte te kunnen accentueren. Dit is een element wat écht kenmerkend is voor een moderne interieurstijl. Open ruimtes, rust, strakke lijnen en gladde vloeren zie je veel in deze stijl terugkomen. Ook hoogglans is zeker een element wat je veel terug ziet. Keuken met hoogglans kastjes in neutrale kleuren als wit, grijs of zwart. Houd er in het geval van een inbouwhaard rekening mee dat deze goed is beschermd. Veiligheid is erg belangrijk in een vakantiehuis!

Waarom een moderne interieurstijl ook praktisch is

Je kunt je voorstellen dat wanneer je kiest voor een bepaalde interieurstijl je soms ook concessies moet doen op de praktische toepasbaarheid van die stijl. Dit is in het geval van een moderne interieurstijl niet echt aan de orde. Door de gladde oppervlakken en de overzichtelijkheid van deze stijl is het een ideale stijl om toe te passen in een vakantiehuis of op een vakantiepark. Het gemakkelijk af te nemen oppervlak zorgt voor een schone uitstraling wat tevreden klanten als uitkomst heeft. Ook zal je uiteindelijk veel goede recensies ontvangen, wat ook weer zorgt voor voldoende inkomsten vanuit de verhuur.

Neem contact op

Wil je weten op welke manier Compleet in Stijl elementen van moderne interieurstijl inzet in haar ontwerpen? Maak dan een afspraak met onze interieurstylisten. Zij voorzien je graag van advies en een bijbehorend persoonlijk interieurplan. Laat je inspireren in onze showroom en kijk je ogen uit!

Wil je meer weten? Ik help je graag!

Mijn naam is Eline en ik help je graag. Bel of stuur een mailtje!